Jedna je patriotska, a druga kao za podforum wc2026.
12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: 12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
na ovoj kukam, tamo sam optimističan
Nije nervoza, više neko nestrpljenje a ujedno i uživanje u mislima da ćemo zaigrati na najvećoj smotri.
Možda nervoza krene kada budemo kalkulisali kako za prolaz dalje.
Možda nervoza krene kada budemo kalkulisali kako za prolaz dalje.
jel i veceras ceremonija pocinje sat ipo prije tekme? ko tam' pjeva?
i ja jedva cekam, 2014 sam bio nervozan pred argentine, ovo sad kako bude nek bude samo nek istrce vise
Boga mi, sad sam haman nervozniji nego 2014
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma jarane yebo te fudbal hercika ce me strefit
Nikad ovo docekati, nadam se samo da ce arena uraditi dobar prijenos...ali dan kao godina, uzeo dan godisnjeg reko i naspavat cu se tamam, klinac probudio se u 7 i samo na sat gledam 
Kaže Alispahić da su oni najbolji u tranziciji i u modernom fudbalu, po njegovoj priči Kanada je bolja od Španijel i Francuske skupa, dakle mrka nam je kapa, nadati se pobjedi protiv Švicarske jer su ovi vanzemaljci
Nema izgleda prenosa otvaranja, po programu je Bingo show na ftv-u. Nadam se da će se popraviti na areni. Sinoc je bilo amaterski, cijeli svijet gleda otvaranje oni u studiju palamude.
E to je i meni zasmetalo, dio svjetskog je i to otvaranje, svi to gledaju, a ti moras gledati kako mudruju neki u studiju, idioti.
- dubioza144
- Kontakt:
Gledajuci ove videe kortea i ostalog, dlanovi se vec znoje, kako ce tek bit pred utakmicu i u toku pogledaj nas Bože pa da uzmemo makar 2 razlike 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Daj te sastave
I spojite temu u jednu imal admina il broji bodove od prognoze
I spojite temu u jednu imal admina il broji bodove od prognoze
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Bosnjo22, Cwirek, darker10, L_blancos, MiranGlasnic, Principatus i 48 gostiju.