12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Apokalipsa!

Za dvije godine aBd osvajamo London, Manchester i Liverpool, 100 hiljada znaci minimalno

LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Daj vise te sastave pomahnitat cu
-
dukipajser
- Kontakt:
Evo koliku tremu ja imam a nije pocelo zamisli njima kako ce biti hahah.
nadrealne scene iz Toronta stvarno
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Zapamti šta ti kažem, nama je gore.dukipajser je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:22Evo koliku tremu ja imam a nije pocelo zamisli njima kako ce biti hahah.
Uvijek mi je bilo teže gledati nego takmičiti se s grbom na prsima.
Pošteno, pa kako bude.
Sudija sviraj pocetak, crknut cu do 9.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
numanumaye23
- Kontakt:
2014 mi je bilo 13 pa se euforije za vrijeme SP sjecam onako kroz maglu.
Ali ovo danas u Sarajevu cijeli dan, osjecaj je kao da je tekma na kosevu, svi disu za repku.
Ali ovo danas u Sarajevu cijeli dan, osjecaj je kao da je tekma na kosevu, svi disu za repku.
Sve lijepo sve bajno moje mišljenje ,ova euforija ovo sve mislim da ce nas kanadjani spustiti na zemlju.Prije svega domacini su sudi sudija koji je lak na kartonima posebno crvenim,Kanada ima iskustva igranja na svjetskom a nama je ovo prvo sa ovom generacijom ,punom neiskusnih mladica na velikoj sceni.Misljenja sam da ce nas kanadjani dobiti 3:1 uz crveni jednog od naših iz zadnje linije. 
Pravda za Tyson Furya
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Dzeko i Demir pocinju?
Kanada nema ni jedne pobjede na SP. Po toj tvojoj logici mi smo favoriti jer smo u tom segmentu uspješniji. Imamo pobjedu nad IranomJup je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:30Sve lijepo sve bajno moje mišljenje ,ova euforija ovo sve mislim da ce nas kanadjani spustiti na zemlju.Prije svega domacini su sudi sudija koji je lak na kartonima posebno crvenim,Kanada ima iskustva igranja na svjetskom a nama je ovo prvo sa ovom generacijom ,punom neiskusnih mladica na velikoj sceni.Misljenja sam da ce nas kanadjani dobiti 3:1 uz crveni jednog od naših iz zadnje linije.![]()
Nalić i Feja ništa lošiji od Džele i Dogana.
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
- Wilshere10
- Kontakt:
Pa mi i jesmo favoriti. Kanada se moze udarati nogom u guzicu ako bod uzme.Jurica95 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:32Kanada nema ni jedne pobjede na SP. Po toj tvojoj logici mi smo favoriti jer smo u tom segmentu uspješniji. Imamo pobjedu nad IranomJup je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:30Sve lijepo sve bajno moje mišljenje ,ova euforija ovo sve mislim da ce nas kanadjani spustiti na zemlju.Prije svega domacini su sudi sudija koji je lak na kartonima posebno crvenim,Kanada ima iskustva igranja na svjetskom a nama je ovo prvo sa ovom generacijom ,punom neiskusnih mladica na velikoj sceni.Misljenja sam da ce nas kanadjani dobiti 3:1 uz crveni jednog od naših iz zadnje linije.![]()
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
U prevodu, sve ublehasi. Osim i Musa su makar znali cirkus napraviti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Pošteno, pa kako bude.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Nije samo to stvar euforije.Evo ja sam mjesecima u euforiji ali je to više stvar ponosa da smo na jednom ovakvom takmičenju gdje te cijeli svijet vidi.Kad vidim ovaj korteo koliko nas je da mi srce hoce iskočiti,da suza krene lice i sve da izgubimo boli me qrc al ovaj ponos ostaje ove sve scene sa Kanadskih ulica gdje se vidi da ima BOSNE.Jup je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:30Sve lijepo sve bajno moje mišljenje ,ova euforija ovo sve mislim da ce nas kanadjani spustiti na zemlju.Prije svega domacini su sudi sudija koji je lak na kartonima posebno crvenim,Kanada ima iskustva igranja na svjetskom a nama je ovo prvo sa ovom generacijom ,punom neiskusnih mladica na velikoj sceni.Misljenja sam da ce nas kanadjani dobiti 3:1 uz crveni jednog od naših iz zadnje linije.![]()
DRZAVA BOSNA !
Na rezultatima piše tako. 3-1 za nas
Edit: ipak Jovo Lukić
Zadnja izmjena: Uprava, dana/u 12 jun 2026, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: KockarVicin007 i 30 gostiju.