Evo sastava.
Veca je scena bila ona utakmica protiv Italije, cijeli svijet je gledao bas tu utakmicu. Ovo veceras je puno lakse i manji je pritisakJup je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:30Sve lijepo sve bajno moje mišljenje ,ova euforija ovo sve mislim da ce nas kanadjani spustiti na zemlju.Prije svega domacini su sudi sudija koji je lak na kartonima posebno crvenim,Kanada ima iskustva igranja na svjetskom a nama je ovo prvo sa ovom generacijom ,punom neiskusnih mladica na velikoj sceni.Misljenja sam da ce nas kanadjani dobiti 3:1 uz crveni jednog od naših iz zadnje linije.![]()
Nije. Edin klupa-povreda, Tabakovica nema... Jovo i Demirbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:36Nadam se da ovo sa Lukićem nije greška. Hajmo momci
Ne bili bi favoriti da imamo bar 50 % igraca iz generacije 2014 ali nemamo imamo samo pazi koga dzeku koji ima 40 banki,nije da ne bih volio da napravimo podvig ali iskustvo i instinkt mi govore sasvim nesto drugoWilshere10 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:34Pa mi i jesmo favoriti. Kanada se moze udarati nogom u guzicu ako bod uzme.Jurica95 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:32Kanada nema ni jedne pobjede na SP. Po toj tvojoj logici mi smo favoriti jer smo u tom segmentu uspješniji. Imamo pobjedu nad IranomJup je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:30Sve lijepo sve bajno moje mišljenje ,ova euforija ovo sve mislim da ce nas kanadjani spustiti na zemlju.Prije svega domacini su sudi sudija koji je lak na kartonima posebno crvenim,Kanada ima iskustva igranja na svjetskom a nama je ovo prvo sa ovom generacijom ,punom neiskusnih mladica na velikoj sceni.Misljenja sam da ce nas kanadjani dobiti 3:1 uz crveni jednog od naših iz zadnje linije.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, dena24, Goalgetter, unavita i 18 gostiju.