Salu na stranu,rekao bih da su u vezi nesto kvalitetniji od nas. Stoperski par im je sigurno najslabija strana tima. Ekipa Kanade je nama po mjeri,ne moze se reci ni da su pretjerano kvalitetniji od nas,a ni mi od njih. Idemo se nadigravati. Sretno nasima i uzivajte
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Demirovic daje. Da umiri nas sve pljuvace sto smo ga pljuvali
Salu na stranu,rekao bih da su u vezi nesto kvalitetniji od nas. Stoperski par im je sigurno najslabija strana tima. Ekipa Kanade je nama po mjeri,ne moze se reci ni da su pretjerano kvalitetniji od nas,a ni mi od njih. Idemo se nadigravati. Sretno nasima i uzivajte
Ovaj vezni red je brutalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Naravno da jesmo. Odgovorio sam njemu jer po njegovoj logici Kanada je bila na SP u Mexiku davne 1986 i u Katru 2022 i za to će nas spustiti na zemlju. Čitaj malo yebigaWilshere10 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:34Pa mi i jesmo favoriti. Kanada se moze udarati nogom u guzicu ako bod uzme.Jurica95 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:32Kanada nema ni jedne pobjede na SP. Po toj tvojoj logici mi smo favoriti jer smo u tom segmentu uspješniji. Imamo pobjedu nad IranomJup je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:30Sve lijepo sve bajno moje mišljenje ,ova euforija ovo sve mislim da ce nas kanadjani spustiti na zemlju.Prije svega domacini su sudi sudija koji je lak na kartonima posebno crvenim,Kanada ima iskustva igranja na svjetskom a nama je ovo prvo sa ovom generacijom ,punom neiskusnih mladica na velikoj sceni.Misljenja sam da ce nas kanadjani dobiti 3:1 uz crveni jednog od naših iz zadnje linije.![]()
![]()
Jaka odbrana, tanki vezni i napad, solidna krila.
Imal kakva analiza njihovih 11, znal ih ko
Imal kakva analiza njihovih 11, znal ih ko
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
zeljovac21
- Kontakt:
Iz x u 2 kad dzekson i alajbeg udju ide 0 1 i zatvaranje lagano 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Lukic nije obecavo na pripremama, vise sam volio vidjeti Mahmica. Mislim da bi bilo puno bolje ali ko ga hebe. Idemoooooo 
Barba halali sto smo sumnjali.
Rekoh... eto Edina u 60toj i zabija za pobjedu. 
Ajoj ludila!
Ajoj ludila!
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 12 jun 2026, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Alajbegovića sigurno čuva za drugo poluvrijeme i mnogo toga zavisi kakav će rezultat da bude. Memić nam je mnogo potrebniji lijevo da pomaže Kolašincu.
Džeko nije spreman za 90 minuta, za Tabakovića već 100 puta rečeno da u najboljem slučaju će biti spreman za drugi meč a Baždar je totalno van forme, ali nije nemoguće da ga vidimo u ovih 90 minuta.
Sretno momci a sretno i nama, valja sve ovo preživjeti
Džeko nije spreman za 90 minuta, za Tabakovića već 100 puta rečeno da u najboljem slučaju će biti spreman za drugi meč a Baždar je totalno van forme, ali nije nemoguće da ga vidimo u ovih 90 minuta.
Sretno momci a sretno i nama, valja sve ovo preživjeti
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 12 jun 2026, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Isto ko da imamo Pirla na klupi pa je Tahirović greška. Kakav god da je trenutno naš najbolji veznjak. Mene više brine Bašić jer na svakoj utakmici bar jednom izgubio loptu ili poslao pogrešno dodavanje u opasnoj zoni. Ako se bude onako sporo okretao svaki put na lijevu nogu nećemo se dobro provesti.
Možda i najbolje da se minimalno igra na kratka dodavanja iz odbrane jer smo sem Muharemagić i Dedića jako slabi i skloni greškama. Kanada će to znati iskoristit.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
rossonero85
- Kontakt:
Ako ne povedemo, izdržati onda nekako 0:0 do 60. minute i onda ulaze Džeko i Alajbegović i počinje dernek 
Da se počelo sa jedni napadačem bila bi kasnije priča što nismo sa dva kad dobro igramo sa dva napadača.
Očekivana postava, znao sam da mali Alajbegovic neće početi jer je igrao skoro čitavu protiv Paname. Jovo ili Baždar to je bila dilema al daje ga Jovo vcr
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Dobar sastav. Logičan . Šunjić i Džeko još nisu spremni za cijelu utakmicu, Memić je tu da pomogne Kolašincu koji očito ne može u potpunosti odgovoriti zadatku.
Kao i svaka pametna osoba Sergej je ostao kod 4-4-2 i bez Mahmića . Svaka mu čast.
Kao i svaka pametna osoba Sergej je ostao kod 4-4-2 i bez Mahmića . Svaka mu čast.
Glory Glory Man United
Polako sa tim zvijer. Dosad je odigrao samo nesto minuta protiv Makedonije. Dobro je odigrao sezonu, ali je ipak SP drugi svijet. A vjerovatno Barbarez nece da mijenja formaciju u najbitnijim mecevima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:46Mahmic, druze.Mali je vec sad zvijer, al mi kasnimo vazda u svemu.
@Scholl eto ti iznad sto sam napisao za veznjake.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vico naredio da se popuni ključ
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
adrenaline323
- Kontakt:
Kako je ova emisija na areni uzasna