Ok slažem se lijep je osjećaj da ti je zemlja na velikom takmičenju kao sto je SP,ali treba uvijek racionalno razumom gledati a ne srcem i emocijama.meni je preko glave naseg luzerskog mentalnog sklopa gdje nam je općenito najveci uspjeh ako se plasira o na neko o medjunarodnih takmicenja ,a sam rezultat na tim takmicenjima se sporedan ,pa brate ako si se vec plasirao napravi neki pomak neki rezultat,hajde prvi pun nista prvijenac plasman na SP ,ali svako naredno imperativ mora biti korak dalje kako znaš i umijes ,ovo prvenstvo ce zaista pokazati jeli taj luzerskog mentalni sklop duboko uvrijeđen u našoj DNK te da ga je gotovo nemoguće odstraniti,ili je doslo vrijeme za laganu filtraciju i prociscenjeNebeskaSila96 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:34Nije samo to stvar euforije.Evo ja sam mjesecima u euforiji ali je to više stvar ponosa da smo na jednom ovakvom takmičenju gdje te cijeli svijet vidi.Kad vidim ovaj korteo koliko nas je da mi srce hoce iskočiti,da suza krene lice i sve da izgubimo boli me qrc al ovaj ponos ostaje ove sve scene sa Kanadskih ulica gdje se vidi da ima BOSNE.Jup je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:30Sve lijepo sve bajno moje mišljenje ,ova euforija ovo sve mislim da ce nas kanadjani spustiti na zemlju.Prije svega domacini su sudi sudija koji je lak na kartonima posebno crvenim,Kanada ima iskustva igranja na svjetskom a nama je ovo prvo sa ovom generacijom ,punom neiskusnih mladica na velikoj sceni.Misljenja sam da ce nas kanadjani dobiti 3:1 uz crveni jednog od naših iz zadnje linije.![]()
DRZAVA BOSNA !
Ako ne uspijemo necu da slusaj nikakve isprike ,jednostavno nismo nismo dobro i to je to.vile su nas prenijele preko Italije ,da nije bilo crv.kartona ne bi mi dali gola za vječnost,i sa tim crvenim protiv italijana jedva smo produžetke izvukli a onda i penale i tu smo srecom prosli.treba biti realan .Ali eto hajde da vidimo sta ce se vec.desiti,mnogo toga ce se vidjeti gdje smo kod smo i sta smo.