Nece mu se nista reci jer nas je odveo na SP... Isto kao sto se i Safet ljutio tako ce i ovaj... Kako god zavrsili SP on ostaje tu i dalje. Sad ima kredit i tesko mu se moze nesto reci a da nece smatrat provokacijom,tako da ga nece niko ni gnjavit.PeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:18Meni samo zanima jedna stvar - ako se ispostavi da su ovaj sastav i formacija potpuna fula i ako izgubimo od Kanade čime se dovedemo u situaciju da ćemo vrlo vjerovatno ispasti, hoće li se smjeti ista reci protiv vrlog taktičara koji očito misli da ga može dovijeka srati?
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
aj ba kuliraj ga maloPeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:18Meni samo zanima jedna stvar - ako se ispostavi da su ovaj sastav i formacija potpuna fula i ako izgubimo od Kanade čime se dovedemo u situaciju da ćemo vrlo vjerovatno ispasti, hoće li se smjeti ista reci protiv vrlog taktičara koji očito misli da ga može dovijeka srati?
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:21PeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:18Meni samo zanima jedna stvar - ako se ispostavi da su ovaj sastav i formacija potpuna fula i ako izgubimo od Kanade čime se dovedemo u situaciju da ćemo vrlo vjerovatno ispasti, hoće li se smjeti ista reci protiv vrlog taktičara koji očito misli da ga može dovijeka srati?
Cuj ovog pitarskog degenerika
-
rossonero85
- Kontakt:
Koliko negative i zlonamjernosti na ovom forumu, ovo je nadrealno! Sretno Zmajevi! 
Jedan stoper Kanade ne igra godinu dana, drugi je po svim analizama jednostavno los i neiskusan igrac. Vrijeme je da Demirovic preuzme odgovornost. Hajmo 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Joj, Kolindica.
Pasa moj, read the room, sere.s se raji u cejf ovdePeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:18Meni samo zanima jedna stvar - ako se ispostavi da su ovaj sastav i formacija potpuna fula i ako izgubimo od Kanade čime se dovedemo u situaciju da ćemo vrlo vjerovatno ispasti, hoće li se smjeti ista reci protiv vrlog taktičara koji očito misli da ga može dovijeka srati?
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Seres ti i pametujes sedmicama unazad pa te trpimo i nista ne govorimo. A da spocitavamo selektoru koji nas je odveo na SP.PeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:18Meni samo zanima jedna stvar - ako se ispostavi da su ovaj sastav i formacija potpuna fula i ako izgubimo od Kanade čime se dovedemo u situaciju da ćemo vrlo vjerovatno ispasti, hoće li se smjeti ista reci protiv vrlog taktičara koji očito misli da ga može dovijeka srati?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesu li spremni to Davies i Bombito ili su samo formalno radi reda na klupi ko i kod nas Tabaković?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Principatus
- Kontakt:
Ljudi. Jos samo nas minute dijele od intoniranja nase himne na SP 2026. Vjerujem u nase momke. Idemo po pobijedu!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ko kaze da ispadamo ako izgubimo ? Imas jos dvije utakmice i 6 bodova u igri od cega sa 4 sigurno prolazis dalje a sa 3 cekas rasplet u drugim grupama. Kanada ima oslabljenu odbranu a mi napad, za vezni red smo i ovako i onako znali da imaju bolji.PeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:18Meni samo zanima jedna stvar - ako se ispostavi da su ovaj sastav i formacija potpuna fula i ako izgubimo od Kanade čime se dovedemo u situaciju da ćemo vrlo vjerovatno ispasti, hoće li se smjeti ista reci protiv vrlog taktičara koji očito misli da ga može dovijeka srati?
@Nodi, @Hurem jeste zivi haha
Nerealno koliko ljudi mogu srat.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno momci, da ne izgubimo i da nam ne pada forum veceras 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bolje da pada jer to znači da ćemo zabijati
IDEEEMOOOOO
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
ma ne pada forum više, prije se arhivirale teme zbog funkcionalnosti, a sad qrčenje pravo dvije teme za istu utakmicu lagano
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Negativcima i dežurnim seratorima na temi samo zelim da porucim naduvajte nam jaja svima, komplet 
Jos malo! Aaaaaaaaaaaa Leptirici u stomaku!
Neka počneeeeee
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, Brix, Lokomotifa, Marokanci58 i 44 gosta.