Amar Memić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Amar Memić
Trake zbog povrede koju je imao prije nekoliko godina, svaku utakmicu igra sa trakama, i mora igrati sutra
Uh kako bi volio da im on zabiberi za pobjedu. Mislim, moze ga i Vasilj zabit sto se mene tice al bi ovo Memicu bila najbolja nagrada za svu pozrtvovanost i borbenost pokazanu do sad.
Kako možeš iznova biti najbolji majstoreee
Volim te
Sramotan potez izvodjenja ovog sprintera iz igre. Nek mu igra Tahir
Poslije Rusioca najbolji sinoc
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Čak i atletski kanađani su ga morali prljavim faulovima zaustavljati.
Na vakat skontao da nije brzi od onog crnje i preusmjerio igru na promjenu pravca umjesto sprinta. Iznudio zuti karton, svaka cast 
Mozda nepopularno misljenje ali ovaj momak je trenutno nase najkorisnije i najkompletnije krilo. Kazem u ovom trenutku.
Svaka ti čast majstorčino!!!
Svaka ti čast majstorčino!!!
Barba halali sto smo sumnjali.
Standardno dobar. Šteta samo što nije imao priliku više napadati trkom onog beka iz Celtica jer bi možda drugi žuti isforsirao.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Treba biti realan i reci da su Esmir I on odigrali slabu utakmicu sto se tice napada.
Ali obojica su odradili maestralan posao u odbrani,cak me Esmir iznenadio kako je igro pametno bez nepotrebnih driblinga i ostalog sto pokazuje da je ozbiljan igrac samo normalno da ce se malo zajebavat u prijateljskoj.
Samo steta za sansu Memica na početku,realno morao je makar po golu pa sta bude al gotovo je sad.
Nase krilo da je sinoc bio Messi ne bi nista mogo,jer sta ce Esmir ide sam na 4 5 igrača i sta ti tu mozes kreirat ništa,sa druge strane Memic je imo prostora podosta ali posto smo slabo napadali logično da nije mogao ništa.
Protiv Svice bi sansu dao Kerimu do 60,a Esmira od 60,čisto da vidimo kako bi to izgledalo.Ili jos bolje 4 3 3 formacija Esmir Kerim krila napadac Dzeko ili Lukic.A u sredini Sunjic Bašić Tahirovic/Gigovic.
Ali obojica su odradili maestralan posao u odbrani,cak me Esmir iznenadio kako je igro pametno bez nepotrebnih driblinga i ostalog sto pokazuje da je ozbiljan igrac samo normalno da ce se malo zajebavat u prijateljskoj.
Samo steta za sansu Memica na početku,realno morao je makar po golu pa sta bude al gotovo je sad.
Nase krilo da je sinoc bio Messi ne bi nista mogo,jer sta ce Esmir ide sam na 4 5 igrača i sta ti tu mozes kreirat ništa,sa druge strane Memic je imo prostora podosta ali posto smo slabo napadali logično da nije mogao ništa.
Protiv Svice bi sansu dao Kerimu do 60,a Esmira od 60,čisto da vidimo kako bi to izgledalo.Ili jos bolje 4 3 3 formacija Esmir Kerim krila napadac Dzeko ili Lukic.A u sredini Sunjic Bašić Tahirovic/Gigovic.
Nevjerovatno ZAHVALAN igrač. To je riječ kojom ga opisujem od prvog dana. Ne znam koju bih drugu riječ upotrijebio a da ne pretjeram ili umanjim njegov značaj za nas tim.
Iako mi još uvijek nije jasno kako je onako lose šutirao na startu utakmicu kada mu je lopta idealno pala na 14 metara - znam da je morao brzo reagovati i sve, ali lopta je toliko idealna bila da je to moralo biti bolje. Izboren zuti karton. Disciplinovan nazad i po cijelom terenu. Za jednu onakvu utakmicu, sasvim dovoljno s njegove strane.
Mislim da niko nije zaslužio gol na SP kao on. Molim Boga da udje neki njegov šut.
Iako mi još uvijek nije jasno kako je onako lose šutirao na startu utakmicu kada mu je lopta idealno pala na 14 metara - znam da je morao brzo reagovati i sve, ali lopta je toliko idealna bila da je to moralo biti bolje. Izboren zuti karton. Disciplinovan nazad i po cijelom terenu. Za jednu onakvu utakmicu, sasvim dovoljno s njegove strane.
Mislim da niko nije zaslužio gol na SP kao on. Molim Boga da udje neki njegov šut.
jedini koji ima kondiciju i brzinu da parira kanadskim nosorozima
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Esmir jeste nervirao sa onom propustenom sansom tj sto je zakomplikovao ali je u odbrani odradio sjajno.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:26Treba biti realan i reci da su Esmir I on odigrali slabu utakmicu sto se tice napada.
Po meni je bas velika greska bila izvaditi i Memica i Bajraktarevica zbog odbrane. Jedan je trebao ostati u igri.
Kada su izasli tada je Dedic i imao najvise problema.
Po toj strani smo primili gol i jos nekoliko prilika od kojih je najveca ona pred kraj utakmice. Nadam se da SS to nece ponoviti na sledecoj utakmici jer na obje strane bekovi moraju imati pomoc krila.
Ne moze se reci da je Dedic los bek, neko je jednostavno ostavljen sam. Dok je Bajraktarevic bio u igri to je i licilo na nesto.
Barba halali sto smo sumnjali.
Tako je, krila su nam odigrali slabu utakmicu ne radi njihov kvalitet, nego zato sto je Jesse Marsch skontao ono sto iko ko analizira nasu ekipu za 5 minuta moze skontati. zatvoris krila (bili su vazda igrali 1 na 3), i zatvoris nasu ekipu. vezni red spor i izolovan, spicevi neznaju sa loptom, samo cekaju ubacaj, a krila zatvorena, pa nebude nikakva igra. ovdje se samo krivi igrac, al nemamo Messi da zna preci 3 igrace kad je plan Kanade bio takav da i ugusi. Jednostavno igraci trebaju pomoc, i ovaj sistem sto mi igramo i ne pomaze, nikako. Igra je prediktor za buducnost, i kad nam sreca nestane, isto tako ce i rezultati ako bude nastavila ovakva igra.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:26Treba biti realan i reci da su Esmir I on odigrali slabu utakmicu sto se tice napada.
Njega nije smio izbacit iz igre. Trebao ga je prebacit desno umjesto esmira.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
FerdinandF
- Kontakt:
Koliko trkenašeg Memare, i kakva brzina.
Mogao se mozda Kanadi svirati i crveni kod one kontre kad je pretrčao lika. Izbio bi sam na golmana.
Mogao se mozda Kanadi svirati i crveni kod one kontre kad je pretrčao lika. Izbio bi sam na golmana.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot], Wilshere10 i 64 gosta.