Jes izasli su sastavi
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Jesu izašli, na FIFA stranici su dostupni a sve te druge aplikacije i stranice kupe info odatle
Ništa, ide na uigranu formaciju i nema se tu šta zamjeriti.
Očito se stručni stab odlučio na dominaciju u skoku protiv njihovih stopera prilikom ispucavanja lopte - da se neka lopta spusti ili posjed sacuva jer ce Vasilj sigurno mnogo ispucavanja imati usljed presinga protivnika, ali i naših centarsuteva sa strane da imamo dominaciju u skoku, koliku toliku jer su naša dva napadača visociji od svojih čuvara.
Tipujem na Memica i Lukica ovaj put (mada sam i prošli put tipovao na Lukica pa me nije ispoštovao
ali dobro, bila je prijateljska)
Sretno nam bilo.
Očito se stručni stab odlučio na dominaciju u skoku protiv njihovih stopera prilikom ispucavanja lopte - da se neka lopta spusti ili posjed sacuva jer ce Vasilj sigurno mnogo ispucavanja imati usljed presinga protivnika, ali i naših centarsuteva sa strane da imamo dominaciju u skoku, koliku toliku jer su naša dva napadača visociji od svojih čuvara.
Tipujem na Memica i Lukica ovaj put (mada sam i prošli put tipovao na Lukica pa me nije ispoštovao
Sretno nam bilo.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Yebo ti DEMIROVIĆ I TAHIROVIĆ ŽENU NEZNALICO KOCKARSKA.
NAJGORA UTAKMICA U HISTORIJI REPREZENTACIJE I NEZASLUŽEN BOD.
BRATSTVO GRAČANiCA
Nakon Njemacke nasa najgora utakmica,iako je doduse takticki zatvorio dubinu i utrcavanje Kanadjana.
Svaku izmjenu je profulao.....
Svaku izmjenu je profulao.....
Nema mu se sta prigovorit. Zadnjih 6 utakmica, 6 nerijesenih, to nije slucajno, utego Barba odbranu ko Ivaylo Petev.
opet kasne izmjene
Top je ovo sve, dobro spremljena tekma. Iskreno Kanadjani su **** nego sam mislio
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bezvezne rokade iskreno, prerano je htio da zatvori utakmicu. Bazdar ne moze igrat krilo, vise je bio u sredini nego na krilu gdje je dedic ostajao sam protiv onih camuga
naprijed rejal
I eto sad će nas ujesti za guzicu nepozivanje Karića, Kolašinac kad se povrijedi ne vraća se lako.
volio bi da ovaj napokon da mahmica neke minute, da napokon imaju kerim i esmir skim igrati a ne da probavaju 1 na 5 da idu svaki put.
Guranje tahirovica prerasta u bolest ..bazdar na krilu?! Strasno.. sta smo mi igrali zadnjih 20 minuta da mi je znati...
Trebali smo izgubiti 3 razlike hladno..Kao I protiv velsa
Trebali smo izgubiti 3 razlike hladno..Kao I protiv velsa
Jebbo svoje najmilije
Nema sta, od ovoga ne moze puno bolje. Mi i ne mozemo igrati drugacije.
Barba halali sto smo sumnjali.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Guzio ti Barba najmilije.Marokanci58 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 22:59Yebo ti DEMIROVIĆ I TAHIROVIĆ ŽENU NEZNALICO KOCKARSKA.
- Wilshere10
- Kontakt:
O kakvih 3 razlike ti pricas? Pa mi smo imali zicere kao i oni.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Trebao je Memica ostavit da pomaze jbg. Dobar je i bod, vise oni mogu zaliti.
Barba halali sto smo sumnjali.
Pogodio sa početnom sa izmjenama zasro.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: al87, bh22, FerdinandF, Fouzi1, Google [Bot], greenwood, LeCoq, lisander, Matterhorn22, Mostarska, PeppermintSA, Rio12345, s4mke, soxx, tuzlanskinacin, VivaLaLiberta i 127 gostiju.