Pitanje je hocel biti i na 50% spremnosti
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
skroz loše postavljena i vođena utakmica od strane barbareza.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Bazdar, Burnic giga veze nemaju. Barbine izmjene kita mahmic je morao ovdje uci
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ma dobro smo i odigrali dok smo mogli trčati. Nemamo mi neki kvalitet da to liči na nešto.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:04Realno svi bi mi ovdje danas potpisali bod da nam je neko ponudio prije utakmice, tako da pružimo podršku momcima, pobjeda protiv Katra nas vodi dalje.
Ma marš mi s forumaDiadora je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:03Kriminal. E moj barba hebo te tahirovic u celavicu. Pa ljudi sra treba da se desi da ovaj decko ostane na klupi.
Kao sto sam I pretpostavio, na naplatu nam dolazi nepozivanje karica I pozivanje I guranje tahirovica. Ovo postaje bolest sta SE radi od ekipe. Zbog par hebenih amatera treba sve da ide u helac. Svasta.
Glory Glory Man United
Kako Katar stoji u Aziji mislim mogu li sta pored Japana i Koreje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Beduin
- Kontakt:
Gurne ti cijeli forum qurac u usta, idiote neopjevani. Kad cete vise izumrijeti, debilcine tupave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja ne mogu vjerovat koliko se ovdje potcjenjuje da smo igrali protiv domacina i to na otvaranju prvenstva jbt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
dobro je ovo, idemo dalje
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Umijeće je uzeti bod ekipi domaćinu, koja je trkački mnogo jača.
Ne izgubiti znači da se samopouzdanje ekipe pred idući meč podiže za stepen, jer već imamo ono po što smo došli.
Nema potrebe kritikovati, treća smo najmlađa ekipa na turnirnu, momcima je ovo jedna kalionica iskustva.
Kapa dolje.
Ne izgubiti znači da se samopouzdanje ekipe pred idući meč podiže za stepen, jer već imamo ono po što smo došli.
Nema potrebe kritikovati, treća smo najmlađa ekipa na turnirnu, momcima je ovo jedna kalionica iskustva.
Kapa dolje.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ko garantuje da ćemo pobjediti Katar - ljudi se zaluđuju da su oni loša ekipa
Da je Demirovic zabio ,utakmica bi totalno otišla u našu korist oni bi se raspali ovako po zna koji put lik fula znači ne može u bazen ubaciti loptu ,nije mi samo jasno kako igra za Stuttgard. Sve u svemu nije loše igra se mora popraviti Švicarska je ozbiljna ekipa oni kažnjavaju svaku grešku kojih je večeras bilo bezbroj.
ARSENAL
Odljepio sam Demirovica iz albuma
Neki bi rekli baš suprotno, sve odrađeno kako treba. Da se previše otvorilo i igralo lopte, pregazili bi nas trkom Kanađani.
Plus, da je demirović ono zabio, svi bi pričali o barbinom masterclassu.
Svegami, napisao sam jutros ne treba nikome psovati niti bilo sta
Momci su se boriili, nema im zamjerke
Sva odgovornost je na selektoru i njegovim izmjenama i njegovom pulenu tahirovicu
AL eto, domacin Kanada, sudija ih za nijansu guro, sve u svemu bod je odlican
Jos je sve u igri
Igrali smo bez tri najbolja igraca iz kvalifikacija ljudi
Momci su se boriili, nema im zamjerke
Sva odgovornost je na selektoru i njegovim izmjenama i njegovom pulenu tahirovicu
AL eto, domacin Kanada, sudija ih za nijansu guro, sve u svemu bod je odlican
Jos je sve u igri
Igrali smo bez tri najbolja igraca iz kvalifikacija ljudi