FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Muštuluk, Alen Ozbolt završen
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ipka bez Bralica.Jedno mi se ime ne svidja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Danski mediji pišu da je Jonathan Agyekum potpisao sa nama ugovor do 2029. godine.
Turkeš

Šta ja znam o kome pričamo, možda je novi Guli. Za u19 reprezentaciju na EP dao dva gola.
Apsolutno sam za. Samo da cijena bude razumna.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Dovedes u19 reprezentativca Danske i ljudima ne valja
vratite nam djecu nasu
Rule i ja ne sujemo vise, posvetili se vjeri necemo harama.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:14Ma bitno je da ti i @Rule, dva glavna sovaca sa Istoka, imate materijala za "iskazivanje emocija" na tekmama...fera je napisao/la: ↑12 jun 2026, 12:50Red je na Zrinjski da osvoji mi ako budemo u igri za titulu do kraja prvenstva to je ravno osvajanju iste.nokee je napisao/la: ↑12 jun 2026, 07:48Za mene, ako uzmemo u obzir NSBiH i sve oko Borca (njihovi timovi u ligi, itd) bi uspjeh bio ove sezone da budemo bukvalno do zadnjih kola u igri za sampiona. Zrinjski imam osjećaj ce biti prejak naredne sezone, plus sto se i njima u manjoj mjeri ali silji.
Kup i ganjanje do kraja s ove 2 ekipe bi me zadovoljilo, titula naravno delirijum.
Daj ovog Masovica pa da izginemo.. Uh on i Gojkovic dole.. Armirani..![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jovo Srbine Horde su uz tebe
Stvarno sam brate procitao tvoj post i svidja mi se prvo koliko si pismen, svaka cast. Ali hajde budi iskren. Sta mislis o danasnjem vremenu? Vidis li kako je sve pod tihom diktaturom. Svi su kupljeni, ali bukvalno svi na svim pozicijama. Od pijace, filharmonije, do fudbala. Bukvalno sila vlada i vladat ce jos par vodina. Zasto mi ne zauzmemo stav? Koga se to bojimo? Ko je taj? Nadam se da ce ovo sve na dobro izaci...ajdohordas je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:37Sve ti to lijepo pišeš nama ovdje na forumu, ali to je beskorisno. Nadji nam neki modus i predloži pa da se riješi ovaj sistem koji su Vico i Beus uspostavili.Kimun je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:09A vidis ja sam drugacijeg pogleda nakon godina patnje. Zasto ne bi napravili pritisak na ove curice koji primaju ogromne plate, a mi ko kakve budale cekamo i trazimo nesto, neki iskorak. Doslo je vrijeme gdje sila vlada. Ima da uzmu titulu ove sezone ili je kraj i Ismira i Zekica i Koseva. Zasto se ne bi tako postavili, ha?
Da bi ostvario dobar rezultat, ti moraš imati neke preduslove, a nemaš ih. Znamo svi šta je to, da se ne vraćamo opet na to.
Moje pitanje za tebe glasi ?
Možeš li ti na poslu obavit zadatak koji ti šef dodijeli na najbolji mogući način, ako ti tvoja konkurencija u vidu kolega pravi odredjene smicalice i sputava te na sve načine u tvom radu ?
Znači postoje neke stvari koje fizički i teoretski ne možeš odradit bez obzira koliko sebe uložiš u to. I malo mi glupo da se ponavljamo stalno sa ovim pričama i objašnjavanjima. Debil Azmir nam prije 2/3 godine najavio šta će se dešavati i to se dešava i mi pojedini opet slijepi pored očiju.
Da se razumijemo, ima dosta dosta i do nas. Ne radi se dobro, ali budimo realni da dosta drugih stvari kroji sudbinu klubova u PL BiH već par godina unazad.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
De nek neko iscupa onu sliku njega u nasem dresu dok je bio na probi kod nas.Bilo na temi prije 3-4 godine
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šta ti misliš?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pitaj mamu, kad sa njom završi.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Smece jedno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I sad si ti zanimljiv jel?
Mozes odyebati sa teme kar.ino
Mozes odyebati sa teme kar.ino
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.