Mi nismo Argentina i da igramo kao oni.
Samo lagano i uzivajte u SP
Kolasinac, Muharemovic i Katić
Kakvu druže odbranu vile nas nosale ,odbrana nije postojala muharemovic totalno izgubljen ,katic nije loše odigrao dedic ostao u rodnoj Orahovici na dzumi izgleda,kolasinac prolazan iako nespremanantetokounmpo je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:10Dobro. Svi imamo pet minuta komentarisanja, ali ima li iko da pohvali odlicnu odbranu veceras? U sredini smo gola ona stvar, to je iz svemira jasno, ali možemo li odati priznanje odbrani na ovom bodu? Iz nekog donjeg reda ganjamo prolaz i ovaj bod je golem ko kuca!
P.S da smo kompletni Kanada bi bila itekako pobjediva.
Nemoj se uvrijediti, ali nepismen si i pojma nemaš.Zyzm je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:14Kakvu druže odbranu vile nas nosale ,odbrana nije postojala muharemovic totalno izgubljen ,katic nije loše odigrao dedic ostao u rodnoj Orahovici na dzumi izgleda,kolasinac prolazan iako nespremanantetokounmpo je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:10Dobro. Svi imamo pet minuta komentarisanja, ali ima li iko da pohvali odlicnu odbranu veceras? U sredini smo gola ona stvar, to je iz svemira jasno, ali možemo li odati priznanje odbrani na ovom bodu? Iz nekog donjeg reda ganjamo prolaz i ovaj bod je golem ko kuca!
+1. Ako ima iko da se pohvali to je Kolasin, nosio ekipu na leđima, sve ostalo je splet sretnih okolnosti i lose Kanade koja i takva nam je sakrila loptu, imala 9 kornera do poluvremena.Zyzm je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:14Kakvu druže odbranu vile nas nosale ,odbrana nije postojala muharemovic totalno izgubljen ,katic nije loše odigrao dedic ostao u rodnoj Orahovici na dzumi izgleda,kolasinac prolazan iako nespremanantetokounmpo je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:10Dobro. Svi imamo pet minuta komentarisanja, ali ima li iko da pohvali odlicnu odbranu veceras? U sredini smo gola ona stvar, to je iz svemira jasno, ali možemo li odati priznanje odbrani na ovom bodu? Iz nekog donjeg reda ganjamo prolaz i ovaj bod je golem ko kuca!
Svicarska ce se igrati s njima, Xhaka i Freluer na sredini su Xavi i Iniesta za nas vezni red, jest tesko igrati presing kad Vasilj svaku loptu im pokloni odma cim je dobije, mi stojimo 20 metara i samo preskacemo sredinu na Demirovica koje nema pojma, duel nije dobio a Bazdar makar se bori ali nije za ovog nivoa.RollingPaper je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:12Hajd vidicemo kako ce se provest s Kanadom. Ljudi vrse presing 90 minuta, Svicarskoj ce bit bas tesko. Eto zivi bili pa vidili. Ja ne znam imas li ti oci i sta si gledao. Ljudi su prespremni fizicki, jedna od fizicki najjacih repki na prvenstvu bez dvojbe.Edincapitano je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:02Kanta od repke ali mi smo jos gori, Svica ce sviju ubiti u ovoj grupi.RollingPaper je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:00S ovom Kanadom se nece niko dobro provest. Ovo je fizicki paklena reprezentacija, mogu dvije utakmice odigrat glat bez pauze
Glup si.Pogba je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:00Kakva crna klasa, ispadao u prvom, njegov je gol Kanade.Blackwargreymon je napisao/la: ↑12 jun 2026, 22:59Muharemovic je takva klasa. Odličan rezultat obzirom kako samo igrali.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, darker10, DzaniMehmet, Lokomotifa, prisonbreak, Someone, Wolffire i 33 gosta.