12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Sad kad pocnu glavate ,rumene Bosnje mudrovati i mahanisati 
Ili te protivnik prisili da igras defanzivno?
Jovo je odlična dobitak za repku. S obzirom na godine Tabaka i skoro penzionisanje Džeke, dobra zamjena za njih dvojicu u budučnosti. Nije ga trebao izvoditi Barbarez kao ni Memiča.
Opet ista greška sa Alajbegovićem ko protiv Austrije.
Opet ista greška sa Alajbegovićem ko protiv Austrije.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Vidi nesto ja sam mislio da je Kanada bolja. Kanada je ekipa na ho ruk,na silu. Mi da smo imali Dzeku i Tabakovica umjesto ovog idiota ,da je Kerim igrao umjesto Esmira,koliko god smatrao da je 4 4 2 kurceva formacija za nase veznjake,mi bi ovu Kanadu dobili glat 2 razlike. Ermedin Demirovic ne moze igrati i ko god to misli veze ne sa fudbalom nego sa zivotom nema. Dzeko bi 10 puta primio loptu,stao na nju,navukao 2 igraca na sebe i otvorio prostor krilima.
Tako da bi ova strasna Kanada mogla lagano da pusi **** koliko je strasna.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Prije utakmici mnogi bi bili zadovlnji s bodom, ali sto se tice igre opet se ponavlja ono isto, znaci jako lose. 70-80% se branimo u niskom bloku, cekamo neku kontru + duge lopte. Tahirovic igra 96 min, a da ne pricam o Demirovicu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bod dobar obojima
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma bod ko Kuća idemo dalje , protiv Švice sta bude a Katar se mora dobit .
-
DjaniTarik
- Kontakt:
stanjejepsihoticno je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:24ubili su nas nema sta,sta mislis kakve su nam sanse sad za drugo mjesto? jer 3 mjesto smo maltene osigurali jer samo moramo dobit katar
Joj kad cujen ovo mora se samo dobiti katar….. pa ima i katar igrati za 3 mjesto ako nas uzmu……
Kanada je q*ac od ekipe a mi smo jos veci
Kontam da će se lakše sa Švicom igrati, nisu brzi i fizički dominantni ko ovi
Ma ljudi nemaju blage veze. Pola njih se ovdje javi samo poslije utakmice da sere po svima, a pola njih su dementni i uprkos neprestanom ponavljanju činjenice da nemamo adekvatnog veznog reda u diskusijama pred utakmicu, onda budu iznenađeni kad dobijemo tačno onakvu utakmicu kakvu trebamo dobit protiv Kanade sa našim veznim redom.
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
pa ako ne mozes pobjedit katar onda i nisi za spDjaniTarik je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:26stanjejepsihoticno je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:24ubili su nas nema sta,sta mislis kakve su nam sanse sad za drugo mjesto? jer 3 mjesto smo maltene osigurali jer samo moramo dobit katar
Joj kad cujen ovo mora se samo dobiti katar….. pa ima i katar igrati za 3 mjesto ako nas uzmu……
Vezni red je kritičan, nemamo sredine a isto tako mali Esmir nije nikakav Messi i treba biti realan. Koliko bi nam značio jedan igrač na sredini terena koji će prije svega smiriti loptu (igru), koji neće ići na neko divlje napucavanje lopte pa gdje završi. Meni je ovo jadno bilo i žalosno, da ne možemo spojiti par dodavanja i napraviti neku smislenu akciju. Mislim da nam protiv Švice ide lagano vračanje u realnost ako več nije danas bilo.
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 12 jun 2026, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nek se zahvali kockar Bogu samo što nemamo medije ko Hrvatska. Nakon ove sramotne predstave rastrgali bi ga naslovima i tekstovima, bahato ćelavo go.vno koje se uvrijedi na svako pitanje koje mu nije niz dlaku. TAHIROVIĆ I DEMIROVIĆ sramota. Bruka, jad i čemer. Zato Hrvati i jesu tu gdje jesu a mi slavimo bod protiv hokejaša. Stidi se Sergej igre i taktike. Stidi se TAHIROVIĆA I DEMIROVIĆA KOCKARU
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa mora se dobiti Katar? S 4 boda idemo sigurno dalje, ali prvo idemo ba Svicu, nadati se da je Dzeko spreman.DjaniTarik je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:26stanjejepsihoticno je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:24ubili su nas nema sta,sta mislis kakve su nam sanse sad za drugo mjesto? jer 3 mjesto smo maltene osigurali jer samo moramo dobit katar
Dobar je ovo bod, obzirom na igru i predobar. Do zadnjeg kola imamo šansu za prolaz dalje i to je najbitnije. Kad se sjetim one revijalne protiv Irana, zabijas golove, a sve neka knedla u grlu. Sad treba protiv Svicaraca igrati, imam osjećaj da će to izgledati mnogo bolje nego danas.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Hajde branite Demirovica ako mozete ikako.
Nabijem na tuki i vas i njega.
Gori igrač u reprezentaciji nije igro
Nabijem na tuki i vas i njega.
Gori igrač u reprezentaciji nije igro
Ma kako sve tako znas, ne gine ti da na naredno prvenstvo odvedes neku reprezentaciju i doguras daleko.BarbareZeljin je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:25Vidi nesto ja sam mislio da je Kanada bolja. Kanada je ekipa na ho ruk,na silu. Mi da smo imali Dzeku i Tabakovica umjesto ovog idiota ,da je Kerim igrao umjesto Esmira,koliko god smatrao da je 4 4 2 kurceva formacija za nase veznjake,mi bi ovu Kanadu dobili glat 2 razlike. Ermedin Demirovic ne moze igrati i ko god to misli veze ne sa fudbalom nego sa zivotom nema. Dzeko bi 10 puta primio loptu,stao na nju,navukao 2 igraca na sebe i otvorio prostor krilima.
Tako da bi ova strasna Kanada mogla lagano da pusi **** koliko je strasna.
jarane nije do veznog kao takvog neko sto igramo sa 2 . kako je ubacio treci vezni malo je to bolje izgledalo, barem smo 2 pasa ponekad znali povezatiConfiance je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:22Mene stid kakvu smo igru prezentovali na SP
Ok sve, igra na rezultat i to, ali ovako ne ide. Sad gledam highlightse, ona reakcija Kolasinca kada se lopta od precku odbila - nevjerovatna sreca po nas. Onda Katic i ono sa gol linije uklanjanje.
Sredina terena je katastrofa, vjerujem da Azerbejdzan i Armenija imaju kreativniji vezni red.
Svi bi potpisali bod prije početka ali jednostavno kad vodiš 0-1 i imaš zicer da prelomiš utakmicu, naravno Demirović promaši, imamo razloga da žalimo za 3 boda.
Demiroviću više te niko ne treba braniti dok ne počneš zabijati golove.
Demiroviću više te niko ne treba braniti dok ne počneš zabijati golove.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, DzaniMehmet, GG3, Goalgetter, JHam, miguelramos, rio_Ferdy88, Scholl, signalidunapark, visarionovich i 46 gostiju.