12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Boli cinjenica da ce tahiraga svaku narednu poceti. Kako, zasto, Bog sami zna...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
To je to..jednostavno...izvede Lukića ubaci Baždara,jooj kad se nisam ranio...Confiance je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:39Kako god, eto takticki se pogrijesilo. 2 u napadu uopste nisu mogli doci do izrazaja, totalno odsjeceni. Jednostavno, ako vidis da ne mozemo dva pasa povezati, mogli smo preci u 4-5-1. Umjesto Lukica npr. Mahmic, Hadziahmetovic, neko da pomogne Tahiru i Basicudena24 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:28jarane nije do veznog kao takvog neko sto igramo sa 2 . kako je ubacio treci vezni malo je to bolje izgledalo, barem smo 2 pasa ponekad znali povezatiConfiance je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:22Mene stid kakvu smo igru prezentovali na SP
Ok sve, igra na rezultat i to, ali ovako ne ide. Sad gledam highlightse, ona reakcija Kolasinca kada se lopta od precku odbila - nevjerovatna sreca po nas. Onda Katic i ono sa gol linije uklanjanje.
Sredina terena je katastrofa, vjerujem da Azerbejdzan i Armenija imaju kreativniji vezni red.
Pa imas vec primjer repke koja igra slicno, Austriju, i igrali smo kao i danas i ljudi nas okrenuli.
Mislim i ja da cemo bolje i rasterecenije to odigrati, ali mora Barbarez promijeniti nesto, nema nikakvog razloga da igramo s 2 spice, krenuti i s Kerimom i Esmirom, tu nemamo sta izgubiti jer nam je Katar kljucna.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 jun 2026, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Domaćin samo jednom izgubio na otvaranju otkad se igraju prvenstva.
Mahmic mora igrati. S povratkom babuke i Tabaka ovo ce biti bolje. Bajrak nazad top a u napadu flop. Prelose. I opet premala minutaza za Alajbegovica.
Mahmic mora igrati. S povratkom babuke i Tabaka ovo ce biti bolje. Bajrak nazad top a u napadu flop. Prelose. I opet premala minutaza za Alajbegovica.
Ovaj bod je za prolaz, moglo je biti 3 da je Demir dao, ali nece ga pa nece, moglo je biti 0 da odbrana nije 2,3 puta dobro spasila i da su njihovi napadaci bili na nivou.
Sa Svicom uvest rezerve, nek se uce jer gol razlika nije bitna ako se uzmu 4 boda, sto bi se trebalo desiti kad zveknemo Katar, i kraj price.
Kome je malo prolazak grupe nek uzme spansko drzavljanstvo.
Sa Svicom uvest rezerve, nek se uce jer gol razlika nije bitna ako se uzmu 4 boda, sto bi se trebalo desiti kad zveknemo Katar, i kraj price.
CPOJ
za ovaj bod se treba zahvaliti muharemovic u zadnjoj sekundi sto odbrani sut i kolasinca sto spremi loptu i spasi ono za precku. o ostalom se ne treba pricati, imamo bod idemo dalje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko je čuvao Larina u onoj situaciji? Nejasno mi je kako se onako u prijemu okrenu i izbaci ga odma
Iako je krivica na veznom redu jer su crnca puštali 30 metara s loptom da ulazi u sredinu
Iako je krivica na veznom redu jer su crnca puštali 30 metara s loptom da ulazi u sredinu
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 12 jun 2026, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo da ne bude corak sa Katarom. Mi svi upisujemo 3 boda tu, ali nisu ni oni bas tolike tarabe.qaa18 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:48Ovaj bod je za prolaz, moglo je biti 3 da je Demir dao, ali nece ga pa nece, moglo je biti 0 da odbrana nije 2,3 puta dobro spasila i da su njihovi napadaci bili na nivou.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo sam danas napisao, i ovako je i biloScholl je napisao/la: ↑12 jun 2026, 08:41Danas je prva utakmica koju naši momci igraju na SP, na SP koje smo izborili čudesno, iz priznaćemo sebi, ničega.
Ono što vidim i primjećujem kod većine naših forumaša i navijača je euforija da ćemo sa Kanadom lako.
Kanada je 27 ekipa svijeta, mi tek 70 i neki.
Naša igra se neće razlikovati od igre sa kojom smo igrali pod vodstvom Barbareza. Znači ne očekujte ljepotu igre.
Biće jako zeznuto iz razloga što su ovo kod nas jako mladi igrači i koliko god imali neke kvalitete, na ovakvim utakmicama je to drugačije i lako je kiksati.
Džeke nema, Kolašinac nije onaj Kolašinac, Tabakovića nema ( ovo su igrači koji su nam obezbijedili SP)
Šta god da bude, treba ostati uz momke, dati im podršku jer ne zaboravimo niko od nas nije očekivao da ćemo biti ovdje.
Budimo realni, Wels pa Italija, slabo ko je mislio da se to prolazi.
Tako da, ne serite, ne jeb**te im ništa, jer su i oni tu da daju svoj maksimum.
I naravno. Kanada je domaćin, nemojte misliti da im sudija neće šljiviti .
Samo da ne bude glupih crvenih kartnona, jer em gubis tekmu, em nemas igraca naredno kolo.
Sretno nam svima
Uživajmo
boriće se momci, to je sigurno,podržimo ih
Nemojte biti kelje i zatucani , needukovani.
Samo podrška!
Naprijed Bosno
Nema se tu sta dodati
Osim da smo mogli vise kad je dinamika utakmice pocela i odradila svoje
Ali sve u svemu dobro je
Mora se malo promijeniti pristup. igrati hrabrije
I bez tahirovica
Nije meni namjera nista popljuvat svima nam je bilo dovoljno da se kvalifikujemo ali dzaba kad je meni opet osjecaj identican ko poslije Austrije.
Koji je ovo po redu nama 1-1 rezultat
pa dokle više
koliko imamo unazad utakmica bez poraza nakon ove?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Mene više iznenadjuje što su neki kao "iznenadjeni" ovakvom Kanadom, pa ko je gledao SP u Kataru zna kakva je Kanada i očekivao sam je baš ovakvuPogba je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:47Pa imas vec primjer repke koja igra slicno, Austriju, i igrali smo kao i danas i ljudi nas okrenuli.
Mislim i ja da cemo bolje i rasterecenije to odigrati, ali mora Barbarez promijeniti nesto, nema nikakvog razloga da igramo s 2 spice, krenuti i s Kerimom i Esmirom, tu nemamo sta izgubiti jer nam je Katar kljucna.
Tekma je preslikana Austrija u Beču, jednostavno kasne izmjene i ne logične izmjene
Švicarska nije ni blizu ovako fizički dominantna i baš sa tom resterećenošću možemo dobro odigrat, čak i probat drugu formaciju
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ono sto boli je da smo se zadovoljili bodom, iako smo lahko mogli imat tri, zasto? Zato sto smo vec uplanirali 3 protiv Katra. To niko ne garantuje pgotovo na SP. Mnogi su padali od puno manjih ekipa. Okliznuce na bod i dovidjenja prijatno.
Ma osjećaj ko osjećaj, proći će te za sat vremena
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
džakailibu
- Kontakt:
ovdje je najveci dobitak da nismo drugi primili u zadnjoj minuti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
a realno da su oni poveli a mi izjednacili sad bi ovde bila situacija obrnuta za 180 stepeni. nema se sta rec nikom osim debelom medjedu
Druze hajmo biti realni, to pije vode ako pricamo generalno. Ali j… zicere previse puta ofula. Meni je nevjerovtno drag igrac, ali izgleda da je sa ovom krizom golova napravio jos veci pritisak, gdje jendostavno zavrsnica mu nije na razini koji svi od njega ocekujemo i znamo da moze biti.
Pa ne bi bilo nezasluzeno. Ovako ako bas gledamo po prilikama, lagano smo mogli 2 razlike izgubit. Sreca pa oni njihovi klocevi u napadu ne mogu bazen pogodit. Nesto kao ovaj nas izblajhani.džakailibu je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:53ovdje je najveci dobitak da nismo drugi primili u zadnjoj minuti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako ovako budemo igrali Svica ne moze uzet vise od boda nama. Top ekipa, cvrsto nazad, idemo u taj drugi krug abd.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Anpa, Brix, dena24, Maestro^^, MostarskiBijeli1, nebeskasila, unavita i 40 gostiju.