Zasto mislis da ce biti bolje kad i s njima moras igrati na isti nacin, dva visoka slabo pokretna spica na koje silujes duge lopte.
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nisam nista upisao, ali od 3 ekipe protiv kojih igras oni su nekako najlaksi za dobiti. Ako ne bude igre i ne uspijemo, onda ni ne zasluzujemo proci dalje. Ja ipak smatram da je ovo bod za prolaz, a sad s pozicije 2 ili 3 nije ni bitno, jer u KO fazi svi su zaebani pa ni ne ocekujem prolaz, grupa ako bude - elham, ne bude - opet elham.DamirT je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:49Samo da ne bude corak sa Katarom. Mi svi upisujemo 3 boda tu, ali nisu ni oni bas tolike tarabe.qaa18 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:48Ovaj bod je za prolaz, moglo je biti 3 da je Demir dao, ali nece ga pa nece, moglo je biti 0 da odbrana nije 2,3 puta dobro spasila i da su njihovi napadaci bili na nivou.
Sa Svicom uvest rezerve, nek se uce jer gol razlika nije bitna ako se uzmu 4 boda, sto bi se trebalo desiti kad zveknemo Katar, i kraj price.
Kome je malo prolazak grupe nek uzme spansko drzavljanstvo.
CPOJ
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni uopste nije krivo zbog 1:1. Bod ko munara. Ali ova igra je prosto nešto negledljivo. Čitaš komentare po tviteru, ibrete se ljudi kako smo se uopšte plasirali. To mi je gore od svega ostalog.
Lično sam veliki kritičar Demirovića zbog golgeterskog deficita, ali nekako ne mogu više da ga kritikujem. Na hajr Abd.
Ma nama je prednost sto je treca protiv Katara. Nije Katar ekipa da odigra tri tekme, da smo igrali prvu protiv njih mi bi se namučili.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Čitaj Grčka 2004.PeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:55Meni uopste nije krivo zbog 1:1. Bod ko munara. Ali ova igra je prosto nešto negledljivo. Čitaš komentare po tviteru, ibrete se ljudi kako smo se uopšte plasirali. To mi je gore od svega ostalog.
Iskreno bih rekao da su pravljene neke izmjene u pogrešnom trenutku. Mišljenja sam da bi bolje bilo da čim je trener Kanade izveo Buchanana i Davida da je Sergej umjesto Gigovića i Baždara trebao uvesti Kerima i Šunjića. Kerima da uvede umjesto Kolašinca koji je do tada odradio kvalitetan posao i čuvao Buchanana jako dobro, te Šunjića umjesto Lukića koji vjerovatno nije više mogao zbog umora. Poslije tih izmjena bi prešli kada se branimo u 4-5-1 gdje bi Dedić igrao sa Kerimom na lijevoj strani, a na desnoj bi igrali Memić i Bajraktarević. U fazi napada bi to izgledalo kao 4-3-3 ili 4-2-3-1 kako ko preferira. U vezi bi imao odmornog Šunjića i Bašića koji je odigrao solidno do tada i nije se plašio duela (oni su mogli biti 2 zadnja vezna u 4-2-3-1 a Tahir malo ofanzivnije) te bi imao Esmira i Kerima kojima bi pomogali Memić i Dedić.
Svakako koristan bod koji moramo ovjeriti protiv Katara sa što više golova razlike, pod uslovom da Kanada dobije Katar (valjda braća muslimani odigraju u našu korist i neki x sa Kanadom odigraju) ili da mi iznenadimo Švicarsku sa nekim x-om ili pobjedom (pustite me da se nadam
).
Svakako koristan bod koji moramo ovjeriti protiv Katara sa što više golova razlike, pod uslovom da Kanada dobije Katar (valjda braća muslimani odigraju u našu korist i neki x sa Kanadom odigraju) ili da mi iznenadimo Švicarsku sa nekim x-om ili pobjedom (pustite me da se nadam
Nadam se samo da sa Džekom nije nešto baš ozbiljno ono tipa da neće moći igrati u grupi nikako i da oni tamo to znaju (štab i igrači) jer tako mi je djelovala ona izjava Demirovića ali se šuti jer naravno da Džeko mora biti sa ekipom kao što je Halilović išao sa košarkaškom.
Protiv Švice bi izrotirao par igrača bar 5-6 u startnoj postavi pa šta bude a onda zadnje kolo ako ne prodjemo dobro protiv Švice izvesti najjačih 11 i najspremnijih u tom momentu što imamo i napasti prolaz a možda i drugo mjesto
Protiv Švice bi izrotirao par igrača bar 5-6 u startnoj postavi pa šta bude a onda zadnje kolo ako ne prodjemo dobro protiv Švice izvesti najjačih 11 i najspremnijih u tom momentu što imamo i napasti prolaz a možda i drugo mjesto
-
zeljovac21
- Kontakt:
Jesmo losi vile nas nosaju, strah me samo da se silna ova defanziva, neigra i bezideja ne obije jednom o glavu ko protiv Njemacke.
Jes da i Svice nece gledat ovo veceras.Pa dovoljno je da nam malo vise izadju i mi se necemo moc sastavit s loptom ko i veceras.
On ovdje mora nesto promijenit,jer ovo kako mi igramo je samo cekanje kad ces dobit gol.Da ga nismo dobili u 79. dobili bi ga u 85.Mora pronac nacin da duze drzimo loptu ,odigramo tu i tamo neki pas ,jer sa ovim konstantno pozivas pritisak na sebe.Mozda mu je rjesenje da natrpa sredinu i brojnoscu nadomjesti kvalitet,al to nek on vidi,on prima kesh za to.
Pricali bi totalno suprotno da sad samo zamjenis minute postizanja gola sa Kanadom. Stvar je u tome da bi nama pobjeda ovdje sama po sebi bila senzacija o kojoj bi se pricalo. Ovako, znamo da sa ovom igrom (realno, mi nemamo vezni red, no hate ali je tako, igramo na ho-ruk) ne gine poraz od siptara, pa se onda nadat pobjedi protiv Katra da bi na sadaku prosao grupnu fazu eto cisto da mozes reci da si to postigao prvi put u historiji i onda ti ispadanje ne gine, ali opet nema tu nikakve senzacije kojoj smo se bar potajno nadali. Zato sam nekako bas popisan i vec me skroz popustila euforija.
Stoji i cinjenica da je ovo Kanadi prvi bod ikad, doslovno ovo slave ko pobjedu.
Ona Kanadska 8 u veznom redu. Šta je ono, majstor. Valjala bi nam takva mamba u repki.
Ne 4 4 2 nego sa dva krila i jednim centarforom. Demirovic ne zna dat go za nas. Tabak ima njusku za go i dao bi ga da se našao u onoj situaciji.
Jednostavno vezni red nam je truba i to treba da bude glavni zadatak staba.
meni samo ne ide u glavu zasto se igra sa onakve 2 devetke ili napadaca a stojis 70% tekme 20 metara od svog gola, valjda treba da imas 2 krila i brzog napadaca, radi tranzicije i otrzavanja i pritiska na njihove visoko ppstavljene odbrambene, dpk ova dva nasa pptrce ovi se vrate 6 puta.darker10 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:59Jes da i Svice nece gledat ovo veceras.Pa dovoljno je da nam malo vise izadju i mi se necemo moc sastavit s loptom ko i veceras.
On ovdje mora nesto promijenit,jer ovo kako mi igramo je samo cekanje kad ces dobit gol.Da ga nismo dobili u 79. dobili bi ga u 85.Mora pronac nacin da duze drzimo loptu ,odigramo tu i tamo neki pas ,jer sa ovim konstantno pozivas pritisak na sebe.Mozda mu je rjesenje da natrpa sredinu i brojnoscu nadomjesti kvalitet,al to nek on vidi,on prima kesh za to.![]()
Mi bi trebali poceti sa 3 vezna, hajd i 2 su ok, ali poceti samo sa Basicem...
Dobro smo prosli !
Dobro smo prosli !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja baš suprotno čitam. Svi pišu o Bosanskoj odbraniPeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:55Meni uopste nije krivo zbog 1:1. Bod ko munara. Ali ova igra je prosto nešto negledljivo. Čitaš komentare po tviteru, ibrete se ljudi kako smo se uopšte plasirali. To mi je gore od svega ostalog.
[Squawka] Canada have their first ever point at the FIFA men's World Cup.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, CAGarfia, inzomni, JHam, Lavcina, Mocvara1991, SanaBosna, signalidunapark, Uprava i 59 gostiju.