Yebo trofeje , bitniji su komentari na tviteruArtemisFowl je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:56Čitaj Grčka 2004.PeppermintSA je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:55Meni uopste nije krivo zbog 1:1. Bod ko munara. Ali ova igra je prosto nešto negledljivo. Čitaš komentare po tviteru, ibrete se ljudi kako smo se uopšte plasirali. To mi je gore od svega ostalog.
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
Kakav kiks hokejaške velesile. Pokliznuše se
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kralju, kakav Dzeko i Tabakovic? Ljudi su povrijedjeni, zasto da ih spominjemo? Sta bi bilo da su oni imali Daviesa i Bombita u odbrani? Evo npr. ja mislim da bismo ih izdominirali na sredini terena da imamo Pjanica i Besica iz Brazila, ali kakve koristi od toga? Pisete o Kanadi kao da je neka amaterska reprezentacija. Da je Kerim igrao umjesto Esmira, Memic ne bi pomagao lijevo i onda bi mozda Buchanan unistio Kolasinca. To su sve neke teorije utemeljene ni na cemu. Go smo i primili upravo kad se izgubila ta neka sinhronizacija u defanzivi izmedju krila i bekova, tj. kad su Memic i Bajraktarevic izasli. Ovoj reprezentaciji fale 2 klasna veznjaka i zbog toga je igra takva kakva jeste. Mene to ne iznenadjuje ni 1%, jer znam da u ovoj formaciji nece biti ni ljepote ni posjeda. Em nemamo dovoljno igraca u sredini, em i ovo sto imamo je tek malo iznad nivoa nase lige. Mi smo ovako igrali u svim prethodnim utakmicama, izuzev kad smo morali napasti s 5 ofanzivaca jer smo gubili i imali igraca vise (Rumunija, Italija itd).BarbareZeljin je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:36A ti si ko neki ironicni pametnjakovic. Nemoj druze pogresnu si crkvu nasao da se molis. Znam ja i sto sta drugo,tako da ako sam te normalno citirao nek ostane na tome da ne bi otisao gdje ne treba.Ghuraba je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:28Ma kako sve tako znas, ne gine ti da na naredno prvenstvo odvedes neku reprezentaciju i doguras daleko.BarbareZeljin je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:25
Vidi nesto ja sam mislio da je Kanada bolja. Kanada je ekipa na ho ruk,na silu. Mi da smo imali Dzeku i Tabakovica umjesto ovog idiota ,da je Kerim igrao umjesto Esmira,koliko god smatrao da je 4 4 2 kurceva formacija za nase veznjake,mi bi ovu Kanadu dobili glat 2 razlike. Ermedin Demirovic ne moze igrati i ko god to misli veze ne sa fudbalom nego sa zivotom nema. Dzeko bi 10 puta primio loptu,stao na nju,navukao 2 igraca na sebe i otvorio prostor krilima.
Tako da bi ova strasna Kanada mogla lagano da pusi **** koliko je strasna.![]()
Te streberske fore prosipaj nekom drugom.
Dzeko vise ne moze igrati sam u napadu, treba mu neko ko ce trcati i raditi za njega (Demirovic). S Tabakovicem i Lukicem se ne uklapa, a niti su oni u stanju previse trcati. Ja bih najradije da se probalo s Mahmicem na AMF, ali bojim se da vise nema vremena za toga. On je jedini veznjak kojeg imamo da moze ponuditi nesto drugacije od ostalih, ali je poenta da i s njim Demirovic ne bi mogao puno (jos je jos losiji kad je usamljen u napadu), za Dzeku sam vec rekao da vise ne moze igrati sam u napadu, a Tabakovic nece stici uhvatiti top fizicku formu da on bude taj (a i da je uhvati, nikad i Dzeko i Demirovic ne bi zavrsili na klupi).
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 13 jun 2026, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Usput,gabela je bio katastrofa.Mislio sam da ce prstati sve u prenosu,uspavao me u neka doba
- BiHSportman
- Kontakt:
Samo me zanima što nije dao šansu Mahmiću?
Izvini drug, ali nerealno je bilo ikad se uopste nadat nekoj "senzaciji" na prvenstvu, mi nemamo igrace ni igru za takvo nešto. Tome se samo mogao nadat neko fudbalski nepismen ko je počeo ovu reprezentaciju gledat onda kad smo igrali sa Italijom (a takvih je mnogo)Lewy21 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:00Pricali bi totalno suprotno da sad samo zamjenis minute postizanja gola sa Kanadom. Stvar je u tome da bi nama pobjeda ovdje sama po sebi bila senzacija o kojoj bi se pricalo. Ovako, znamo da sa ovom igrom (realno, mi nemamo vezni red, no hate ali je tako, igramo na ho-ruk) ne gine poraz od siptara, pa se onda nadat pobjedi protiv Katra da bi na sadaku prosao grupnu fazu eto cisto da mozes reci da si to postigao prvi put u historiji i onda ti ispadanje ne gine, ali opet nema tu nikakve senzacije kojoj smo se bar potajno nadali. Zato sam nekako bas popisan i vec me skroz popustila euforija.
Stoji i cinjenica da je ovo Kanadi prvi bod ikad, doslovno ovo slave ko pobjedu.
Mi ako senzaciju napravimo, napravicemo je iskljucivo igrom kao danas ili protiv Walesa gdje smo isto gubili i bili nadigrani vecinu utakmice i to će tako bit dok nam u vezni red ne dođe neko kvalitetniji.
Ako uspijemo dobit Katar i proći kao drugo/trećeplasirani u sljedeći krug takmičenja, puna šaka brade. Ovaj bod večeras je taman ono što mi možemo.
Mislim da su mu izmjene išle u pravcu zatvaranja meča a Mahmić mu je preofanzivan ili u najmanju ruku neprovjeren u tom segmentu. Da smo ganjali rezultat vjerovatno bi ga ubacio.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
U prvom poluvremenu do našeg gola smo bili na nivou. Ali poslje gola je otišlo sve više nizbrdo. Možemo biti presretni sa 1:1 jer su kanađani bili bolji kad se pogleda sveukupno utakmica.
Imali su više šansi, bili trkački jači i izgledalo je kao da imaju veću želju za pobjedom. Mi jedva da smo uspjeli sastaviti povezanih pasova i igrači su nakraju samo rješavali lopte dugim ispucavanjima. Ovo je bez problema moglo završiti 2:1 ili 3:1 za njih.
Švicarci imaju slično brzu igru kao kanađani samo što su švicarci tehnički jači od kanađana.
Bojim da nas nece i Katar iznenaditi.
Imali su više šansi, bili trkački jači i izgledalo je kao da imaju veću želju za pobjedom. Mi jedva da smo uspjeli sastaviti povezanih pasova i igrači su nakraju samo rješavali lopte dugim ispucavanjima. Ovo je bez problema moglo završiti 2:1 ili 3:1 za njih.
Švicarci imaju slično brzu igru kao kanađani samo što su švicarci tehnički jači od kanađana.
Bojim da nas nece i Katar iznenaditi.
- MokraKifla
- Kontakt:
Da mi je ko ponudio x prije utakmice rado bih potpisao ovo je odlican rezultat idemo dalje!
svi bi prije utakmice potpisali x.. Bice ovo ok, rastemo sve vise i vise.
Opet 78.minuta ko protiv Austrije i Francuske. Tacno gledam na sat i kontam minuta ko godina, komentator jos spominje "78.minuta jos nije istekla". Kad je onaj crni kreno u napad, znao sam sta slijedi.
Bod ko kuca..Nismo vise zasluzili realno. Idemo dalje... 
Sve super. Ovo je naš maksimum i ko misli drugačije nije normalan. Utakmica dosta slična onoj u Austriji. Da smo imali ovakvu sreću s Papetom i Ćirom, kao što Barbarez ima od početka kvalifikacija za ovo Svjetsko, prvaci Evrope bismo postali. Katar dobiti i u 1/16 smo, a to je već vrhunski rezultat.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Najbolji veceras/danas: Vasilj, Katic, Seo, Lukic.
Najlosiji: Tahirovic, Demirovic, Bajraktarevic.
Idemo dalje. Do kraja grupne faze aBd 5 bodova u dzepu.
Najlosiji: Tahirovic, Demirovic, Bajraktarevic.
Idemo dalje. Do kraja grupne faze aBd 5 bodova u dzepu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tahiraga i Šunjić su zabetonirani i ocekujem ih protiv Švice... Opet ce igrat sa 2 špica tako da Mahmić ne bi trebao dobiti ni minute.
Barbarez je tvrdoglav slično kao i Safet,forsira svoj neki sistem iako se vidi da ne ide.. Ali eto imamo sreću na našoj strani i sve dok izvlaci remi na utakmicama tesko da ce biti bilo kakve promjene...Jednostavno nista nije promijenio niti pokusao da promijeni sa sredinom koje nemamo. Gledat cemo patnju u drugom poluvremenu s kim god da igramo i to je to..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bajraktarevic je i uprkos ziceru Demirovica najgori, eto kako je odigro, ne znam je li jednom prosao, dodao, ili nesto
Manje vise sve je receno, ovo je neki nas maksimum, bod je fenomenalan. Dobiti Katar i mi smo svoje ispunili.
Ono sto se ne slazem da je Kanada neka dobra ekipa, njih ce prva ozbiljna repka na koju nalete demolirati.
Ono sto se ne slazem da je Kanada neka dobra ekipa, njih ce prva ozbiljna repka na koju nalete demolirati.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Da nije njega, Memic danas ne bi bio u reprezentaciji, a to znaci da ne bi sad ni igrali SP!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ode euforija haha
De ba ljudi ovo je preslikana utakmica kao sa austrijom, nasi su poveli i taktika je bila sacuvati rezultat a ne izaci iz pritiska. Nisko postavljena odbrana i nsbij loptu sto dalje od gola pa ako sta prodje dobro i jest je ime naše taktike. Nadam se remiji sa švicarskom i na kraju ovjeriti prolaz sa katarom. Bajraktarevic, demirovic i tahirovic ako pocnu i s asvicarskom, nemamo mi sta dalje se nadati. I jos jedna stvar Katic danas izdominirao, za razliku od muharemovica koji je par puta ispadao ko iz vagona
De ba ljudi ovo je preslikana utakmica kao sa austrijom, nasi su poveli i taktika je bila sacuvati rezultat a ne izaci iz pritiska. Nisko postavljena odbrana i nsbij loptu sto dalje od gola pa ako sta prodje dobro i jest je ime naše taktike. Nadam se remiji sa švicarskom i na kraju ovjeriti prolaz sa katarom. Bajraktarevic, demirovic i tahirovic ako pocnu i s asvicarskom, nemamo mi sta dalje se nadati. I jos jedna stvar Katic danas izdominirao, za razliku od muharemovica koji je par puta ispadao ko iz vagona
Ovim pljuvacima bih pozelio da im u zivotu slamka spasa bude Faruk ili Bazdarevic!
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 13 jun 2026, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, darker10, DzaniMehmet, Lokomotifa, prisonbreak, Someone, Wolffire i 33 gosta.