Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
I ja sam iskreno razocaran, ali opet nemamo boljeg, dzeko i tabak povrijedjeni, a i da nisu mi kad igramo sa dva napadaca trebamo demira da trci za njih i otvara im prostore... bice bolje, uvijek bi prije stavio demirovica nego bazdara/lukica, pa nek prica ko sta hoce
U sljedece dvije, bratika ce da ove pljuvace natjera da pisu kakav je car.Lavcina je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:07Kad ce ga procepiti bruda? Kad napuni 35 godina?Cauchy23 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:03Pa Beckhama pojeo pritisak ocekivanja, a da naseg Demira ne pojede. Sta je vama ljudi, kako momak koji zabije 15 golova u BL moze biti los, da ne zna?Lavcina je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:00Cuj ima pritisak,a lik ima 28 godina i mora da puca od samopouzdanja i mentalne snage. Ovo je tipicno neznanje i slabe odluke. Igrac Kanads mu je tako lijepo produzio loptu, da je jednostavno mogao opaliti iz prve i lobovati golmana koji ke bio izasao dosta vani.
Ali on prvo grijesi pri prvom dodiru lopte koju su nabija previse napred i onda jos ide u dribling golmana.
Znaci sve slabo sto je mogao napraviti on je napravio.
Top je on, procepit ce i za repku, pa cu da se citiram.
Ako Bog da, na ovom SP.
Mrsko mi je objasnjavat, sto kaze latinska, margaritas ante porcos.
- Wilshere10
- Kontakt:
Nije uredu da vrijeđamo reprezentativce domovine. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Raduje me cinjenica da ce ovo govedo grijat klupu Tabaku iducu
Daj nek neko postavi slow motion one prilike.
Strasno. Hajde kritika, ali ubise sa najgorim uvredama. Samo jos njegovo dijete nisu ukljucili. Bilo, proslo. Gotovo je sad. Bod da su ponudili prije meca, svi bi uzeli. Opet imamo sve u nasim rukama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
- signalidunapark
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ali kako se krme ugojilo onih 10 dana u Sarajevu. Jel neko primjetio? Nema šanse da skine kilažu. To je pišanje po svim navijačima i reprezentaciji i državi.
BRATSTVO GRAČANiCA
Bravo Ermedine! Još jedan dobar rezultat reprezentacije Bih, za koji si i ti zaslužan. Idemo dalje 
Polahko momci, nema potrebe za takvim uvredama. I meni je ovo frustrirajuce, cak bih ga i na klupu posadio iako nam bas trebaju neke stvari koje radi, ali on ne zna kud udara od pritiska i suvisno je da ga jos i mi vrijedjamo. Fulao je i Dzeko i vece prilike, samo smo ih tad pravili duplo vise, pa se vecina toga zaboravi. Naravno, nije ih moguce uporediti, jer ovome sto Ermedin radi se ne nazire kraj. Definitivno sam misljenja da treba skinuti bar 5-10 kila, mozda bi tako ubrzao reflekse i postao okretniji.
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Ma samo pogledati i oni kako su se isfulali, da je mogao zabiti mogao je, ali **** ga mogao je i njihov Jonathan David isto tako zabiti kao i Oluwaseyi. To je fudbal, a ne igrica.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jonathan promasi isto, ali on ima 39 golova u 75 nastupa.Bordeaux433 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:30Ma samo pogledati i oni kako su se isfulali, da je mogao zabiti mogao je, ali **** ga mogao je i njihov Jonathan David isto tako zabiti kao i Oluwaseyi. To je fudbal, a ne igrica.
Ovaj masi svaku utakmicu po jedan cist zicer, u tome je problem.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Možete vi trubiti kako trči - kao eto drugi ne trče i kao u fudbalu to nije osnovna stvar, kako otvara prostor za drugog napadača sa tom trkom, kako igra u Bundesligi, kako je odbio Njemačku zbog BiH ali činjenica je da tip ima 4 gola u 41 utakmici za BiH i da ima svaku utakmicu ima zicer koji uredno maši.
Nema veze, sada ide insta story kako ce on da se iskupi u narednoj tekmi za sve promašaje. Najbolje da šuti i ne ispada 'cringe' kao nakon Velsa...
Nema veze, sada ide insta story kako ce on da se iskupi u narednoj tekmi za sve promašaje. Najbolje da šuti i ne ispada 'cringe' kao nakon Velsa...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 13 jun 2026, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ali samo kod nas se nalazi neki izgovori,cuj pritisak,pa kako je bilo Tahirovicu.
Kad znas da svi pisu da ne znas da si najgori itd al uzmeš prvi penal protiv Donarumme i onako šutnes.
Prvo je bilo trci za Dzeku,sad kad nema Dzeke trci za ostalu ekipu,kad je i to isfuralo sad je pritisak.
Pa sta je sljedece i ima li kraja tome uopšte?
Sljedeće ce biti geografski položaj pa brzina vjetra,pa igro dzunupast....
Haris Tabakovic sa jednom nogom je za ovu varalicu R9.
Kad znas da svi pisu da ne znas da si najgori itd al uzmeš prvi penal protiv Donarumme i onako šutnes.
Prvo je bilo trci za Dzeku,sad kad nema Dzeke trci za ostalu ekipu,kad je i to isfuralo sad je pritisak.
Pa sta je sljedece i ima li kraja tome uopšte?
Sljedeće ce biti geografski položaj pa brzina vjetra,pa igro dzunupast....
Haris Tabakovic sa jednom nogom je za ovu varalicu R9.
E jeste se vazdigli, dečko igrao odlično, pokrivao njihovu veznu liniju super, žal što mu uvijek treba 4 prilike da zabije jednu, a včrs nismo igrali napadači da ima taj luksuz...
"Razbudzenje" traje vise od tri godine...

Tabakovic bi raznio kameru u mrezi iz one prilike. Ovaj trnokop ide da dribla golmana sa dva igraca na ledjina
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jel dosta ovog magarca vise
Vise zla nanio nasoj domovini od Radovana i Ratka zajedno
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, enobarca, Google [Bot], nebeskasila, perodeformero, Sport90, tiketoke i 95 gostiju.