12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
S obrazom, bod.
Vi što ste mislili da ćemo osvojiti svjetsko slobodno preskočite BiH na ovom SP. Navijajte za Francusku.
I kad za deset godina budemo ponovo gubili od Luksemburga ja ću i dalje biti tu. Zdravo.
Vi što ste mislili da ćemo osvojiti svjetsko slobodno preskočite BiH na ovom SP. Navijajte za Francusku.
I kad za deset godina budemo ponovo gubili od Luksemburga ja ću i dalje biti tu. Zdravo.
Ne znam već koji ti je ovo post za Demirovića.. Je li kod tebe možda postoji mogućnost kritike bez nekog vrijeđanja, iživljavanja, ismijavanja ili čega već ne?
Realno, mi smo zalutali na ovo prvenstvo. Gledo sam do sad obje tekme prije nase. Mi smo DALEKO najgore odigrali, i daleko najveca razlika izmedju dva tima, a nije da smo igrali protiv Brazila, vec tima koji do sada je osvojio O bodova na SP. Ko da su igrali npr Brazil - San Marino tako je izgledalo. A najgore, kaze igramo "low block" a ljudi nam svski drugu napad sansu napravili.Ali eto imamo neku ludu srecu pa bod nrkak upisati.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
77. I ti ces poceti, kad sljedecu tekmu sa 2 metra od gola pogodi konstukciju krova debeljko, samo tad ce kasno biti. Vecina tek sad pokisava da vidi koliki PANJ je ovaj buca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Tahirovic je najgori igrac kojeg uzivo mozes gledati.
Pali su fizicki poslije 65 minute a ni izmjene nista nisu uradile.
Ko promasi onu sansu 1na1 jbt.
I qurko od 20 hiljada na stadionu, mozda 3 max gdje 90% bilo na onoj cat4 ja mislim zbijeni u 2 ili 3 sekcije a ostalo razbacano.
Na kraju 2 samo exita da napustis stadion jako amaterski, gdje cekas 30 minuta iako ne moras ici na voz vec da predjes most da ides u centar gdje ti je parking. Iz grada izasao za 15 min sto je vrh.
Pali su fizicki poslije 65 minute a ni izmjene nista nisu uradile.
Ko promasi onu sansu 1na1 jbt.
I qurko od 20 hiljada na stadionu, mozda 3 max gdje 90% bilo na onoj cat4 ja mislim zbijeni u 2 ili 3 sekcije a ostalo razbacano.
Na kraju 2 samo exita da napustis stadion jako amaterski, gdje cekas 30 minuta iako ne moras ici na voz vec da predjes most da ides u centar gdje ti je parking. Iz grada izasao za 15 min sto je vrh.
Vidim, gore si već sve rekao sa “mi smo zalutali, mi smo daleko najgore odigrali, nismo igrali protiv Brazila” itd.
S obzirom da se nećemo očigledno složiti oko ovih stvari, dodao bih samo komentar u vezi Demirovića.
Ja nisam nikada, niti ću, vrijeđati nekog našeg igrača zato što nije ispunio naša očekivanja ili je igrao ispod svojih mogućnosti. Nikakvi epiteti “Šljivotres, panj, debil, debeljko, majmun”, a da ne pričamo o gorim stvarima koje se pišu o našim igračima, meni ne dolaze u obzir, jer je to dno dna.
Nikakav problem kritikovati igru, je li podbacio, šta je moglo bolje, šta nije i slično. Pa kada bude i vrijeme i mjesto, tražiti adekvatnu ili bolju zamjenu za njega.
Živ mi bio
Bice prostora za Bajraktara!
Roster nema sirinu. Sredina terena ima salo losu i goru opciju a bez sredine nema nafake.
Jedino ne razumijem zasto ili kako je moguce da oni koji su vise trcali imaju na kraju vise snage i kondicije.
Demirovicu bi bilo dobro da koju veceru masi kao ove zicere
Kako god realno imamo sanse za drugi krug sto je premija nad premijama. Nemamo u ovom momentu kvalitet ozbiljnih ekipa na ovom takmicenju.
Kanada nista posebno. Trka brzina snaga al fudbal za nulu.
Jedino ne razumijem zasto ili kako je moguce da oni koji su vise trcali imaju na kraju vise snage i kondicije.
Demirovicu bi bilo dobro da koju veceru masi kao ove zicere
Kako god realno imamo sanse za drugi krug sto je premija nad premijama. Nemamo u ovom momentu kvalitet ozbiljnih ekipa na ovom takmicenju.
Kanada nista posebno. Trka brzina snaga al fudbal za nulu.
problem je za nas sto bi ta Svice mogla u zadnjoj utakmici da odmara poneke igrace. Tu ce biti raznog kalkulisanjaEdincapitano je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:02Kanta od repke ali mi smo jos gori, Svica ce sviju ubiti u ovoj grupi.RollingPaper je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:00S ovom Kanadom se nece niko dobro provest. Ovo je fizicki paklena reprezentacija, mogu dvije utakmice odigrat glat bez pauze
De ba odvadi druže.Fudo je napisao/la: ↑13 jun 2026, 03:04Realno, mi smo zalutali na ovo prvenstvo. Gledo sam do sad obje tekme prije nase. Mi smo DALEKO najgore odigrali, i daleko najveca razlika izmedju dva tima, a nije da smo igrali protiv Brazila, vec tima koji do sada je osvojio O bodova na SP. Ko da su igrali npr Brazil - San Marino tako je izgledalo. A najgore, kaze igramo "low block" a ljudi nam svski drugu napad sansu napravili.Ali eto imamo neku ludu srecu pa bod nrkak upisati.
Kako mislis spremni? Jedan samo igra seve na trteningu a drugi trenira u teretani. Dzeko moze na kvalitet i iskustvo da odigra 10-15 minuta. Tabakovic nije ni blizu da zaigra. To nam je sto nam je
- PeppermintSA
- Kontakt:
Stvarno sad mislim da su se trebali razmotriti neki igrači ala Ajdin Hasić, kad već Mahmića očito ne planira koristiti. Ne možeš igrati s ovim profilom veznih igrača. Evo, sad gledam neku statistiku:
Kanađani su imali čak 38 dodira u našem šesnaestercu. Poređenja radi, ovo su prosjeci nekih klubova u protekloj sezoni:
Bayern - 40
Manchester City - 36,3
Barcelona - 35,1
Real Madrid - 34,9
S druge strane, prosjeci samih liga su:
EPL - 22
La Lige - 20
Serie A - 19
Bundeslige - 23
U prevodu, oni su nas ugurali u šesnaesterac nalik City kada igra protiv neke ekipe iz donjeg doma lige.
Nadalje, Muharemović i Katić su u tandemu imali 37 očišćenih opasnih situacija. To je ogroman broj. Zapravo, kao ekipa smo ušli u top 4 očišćenih lopti otkad se mjeri, tj. od 1966.
S druge strane, njihov xG je bio 1,41 što nije puno, dakle premda su konstantno napadali nisu stvarali puno prilika. Međutim, naš je bio nevjerovatno mizernih 0,07.
Igramo tvrdo, ali neproduktivno. U posljednjih 6 utakmica nemamo niti jednu pobjedu. U posljednjih 10 utakmica imamo 2 pobjede (Rumunija i Malta), jedan poraz i 7 neriješenih. Rezultati su nam kao binarni kodovi, 1-0, 0-0, 1-1, 1-2.
Kanađani su imali čak 38 dodira u našem šesnaestercu. Poređenja radi, ovo su prosjeci nekih klubova u protekloj sezoni:
Bayern - 40
Manchester City - 36,3
Barcelona - 35,1
Real Madrid - 34,9
S druge strane, prosjeci samih liga su:
EPL - 22
La Lige - 20
Serie A - 19
Bundeslige - 23
U prevodu, oni su nas ugurali u šesnaesterac nalik City kada igra protiv neke ekipe iz donjeg doma lige.
Nadalje, Muharemović i Katić su u tandemu imali 37 očišćenih opasnih situacija. To je ogroman broj. Zapravo, kao ekipa smo ušli u top 4 očišćenih lopti otkad se mjeri, tj. od 1966.
S druge strane, njihov xG je bio 1,41 što nije puno, dakle premda su konstantno napadali nisu stvarali puno prilika. Međutim, naš je bio nevjerovatno mizernih 0,07.
Igramo tvrdo, ali neproduktivno. U posljednjih 6 utakmica nemamo niti jednu pobjedu. U posljednjih 10 utakmica imamo 2 pobjede (Rumunija i Malta), jedan poraz i 7 neriješenih. Rezultati su nam kao binarni kodovi, 1-0, 0-0, 1-1, 1-2.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Treba uzeti u obzir da bi xg bio veći da je Ermedin makar šutnuo iz one prilike.
Nadam se iskreno da će Mahmić donekle popraviti našu igru u posjedu i kreativnost.
Nadam se iskreno da će Mahmić donekle popraviti našu igru u posjedu i kreativnost.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
nedimsalih
- Kontakt:
Sve receno stari.
Ja jos nemogu da skontam, da ljudi koji su vrijedniji od nas individualno, igraju pripreme za ovaj momenat 2 godine, nisu izgubili utakmice skoro 10 utakmica, ispred svoje publike vecinski, i neko ocekuje da mi mozemo do slovno receno 's djecom' uzeti 3 boda sa nekom laprsavom igrom, taj ocito nije nikad fudbal gledao.
Bod je kuca, i treba shvatiti da je sad lakse, manje pristiska, veci fokus ce biti da se uzme i bod Svici. Protiv Katara cemo lako, kad si moralno ne porazen.
Svaka cast momci, ponosno sam vas gledao. Dusa ko kuca!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la: ↑13 jun 2026, 04:10S druge strane, njihov xG je bio 1,41 što nije puno, dakle premda su konstantno napadali nisu stvarali puno prilika. Međutim, naš je bio nevjerovatno mizernih 0,07.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
manjak kila
Skromna, sta vise lose odigrana utakmica. Barbarez je totalno promasio taktiku tj. postavku cijele utakmice. Mozemo mi sad pricati, zadovoljni smo bodom?! Ali nazalost moralo je ono sinoc mnogo bolje, jer protivnik je imao vise od igre ali su isto tako igrali bezidejno. Pitam se zbog cega im se pustio posjed? Fudbal se igra i poslije postignutog gola. Znamo da mozemo puno bolje. Meni iskreno najvise smeta sto mi ne znamo da igramo fudbal kad prvi postignemo gol. Unazad nekoliko utakmica, cim primimo gol, reprezentacija je poslije toga igrala jako dobar fudbal, ofanzivan bez mnogo kalkulisanja.
Gorak je ukus cijelu noc hebo mater, jer se ono sinoc moglo dobit.
Sto bi onaj reko iz Gori vatra filma hebo si nas Demirovicu.
Hoce on glumit zubu Ronalda umjesto da je plasira u suprotni ugao, moj Demirovicu ne mozes ti zubi kopacke cistit.
Na 2-0 bi bilo sve gotovo, vraga bi oni sta mogli, jos bi rijesio pitanje prolaza al neda se usranom do potoka i to ti je.
Sto bi onaj reko iz Gori vatra filma hebo si nas Demirovicu.
Hoce on glumit zubu Ronalda umjesto da je plasira u suprotni ugao, moj Demirovicu ne mozes ti zubi kopacke cistit.
Na 2-0 bi bilo sve gotovo, vraga bi oni sta mogli, jos bi rijesio pitanje prolaza al neda se usranom do potoka i to ti je.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot], invincible1921, inzomni, Mocvara1991, prisonbreak, Rio12345 i 60 gostiju.