Sead Kolašinac
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sead Kolašinac
Ne znam jesul ljudi skontali, ali meni se čini da on nije ni p od povrede imao, nego je vrlo pametno tražio izmjenu kad je skontao da ulazi ljekarski tim i da će po novim pravilima onda morat provest minut van terena zbog toga.
On jednostavno nije vise mogao i dobio grceve , dao je zadnji atom snage i izisao, pametno.
Nakon tolike godine on već nanjuši hoćel mu šta iskočiti na nozi.
Brat je ostavio zdravlje na terenu sinoc, nije se stedio sekunde jedne. Momčiluk 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Više puta izginuo za reprezentaciju, treba neko njegovu kompilaciju pogibija napraviti i puštati djeci na nastavi kulturnog i zdravstvenog odgoja. Sjetio sam se ove:
Volim te 
mogu samo reći da on biranjem bosne ispred njemačke u životu ništa nije propustio 
2014. ne bi bio pozvan na SP, a ovo poslije bi se samo sramotio u elfu
2014. ne bi bio pozvan na SP, a ovo poslije bi se samo sramotio u elfu
Ko god se nadje njemu nesto da prigovori poslije sinošnje partije, bojim se za te ljude.
Ne bih vas volio vidjeti u svojoj kuci.
Zamisli ti neciji muz, brat, otac
Bože sacuvaj kakvih ljudi na forumu ima i pise
Svaka cast Seo, 8 za sinosnju partiju dovoljno govori
-
signalidunapark
- Kontakt:
Gledaju, a ne vide.Scholl je napisao/la: ↑13 jun 2026, 10:42Ko god se nadje njemu nesto da prigovori poslije sinošnje partije, bojim se za te ljude.
90% ovog foruma je takvo, nažalost. Ljudi gledaju fudbal čitav život, a ne kontaju ništa.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 13 jun 2026, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je ono napisao jedan Bajo prije neki dan kako se Kolasincu trebalo zahvaliti.
Ja bih si u Pon internet iskljucio ...
Ja bih si u Pon internet iskljucio ...
Ne samo spasen cist gol koji cemo godinama vrtiti i prepricavati, ugasio je i Buchnana u potpunosti, koji je jedan od motora njihove igre. Unistio mu volju za zivotom, cvrstom duel igrom i pametnim pozicioniranjem. Puno je tu potencijalne opasnosti vrebalo ali nismo ni saznali zahvaljujuci Seovom nastupu.
Kapitenska partija nema sta, bodrio i sve ostale, jesmo bili u nekom grcu definitivno.
Najbitnije, tenk je pokazao da je spreman za svjetsko hvala Allahu. I meni se ucinilo da je skontao da moramo minut igrati s igracem manje i zato odmah trazio izmjenu.
Jedina losa stvar je bila pas igra, nekoliko losih procjena i prebrzo bacenih lopti iako je imao rjesenja ali necemo zamjeriti. Za mene igrac utakmice definitivno.
Kapitenska partija nema sta, bodrio i sve ostale, jesmo bili u nekom grcu definitivno.
Najbitnije, tenk je pokazao da je spreman za svjetsko hvala Allahu. I meni se ucinilo da je skontao da moramo minut igrati s igracem manje i zato odmah trazio izmjenu.
Jedina losa stvar je bila pas igra, nekoliko losih procjena i prebrzo bacenih lopti iako je imao rjesenja ali necemo zamjeriti. Za mene igrac utakmice definitivno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
napapijri1987
- Kontakt:
Slazem se da je Seo odigrao dobar mec sto se tice defanzive. Ali igrac utakmice mora biti Katic sto se tice nase odbrane. Spasen gol sa linije,igra glavom na odlicnom nivou, ocistio i iznio milion lopti,pod konstantnim pritiskom bio. Jednom nazalost ispao kao iz autobusa ali po meni definitivno nas najbolji igrac defanzive jucer.Clutch je napisao/la: ↑13 jun 2026, 13:58Ne samo spasen cist gol koji cemo godinama vrtiti i prepricavati, ugasio je i Buchnana u potpunosti, koji je jedan od motora njihove igre. Unistio mu volju za zivotom, cvrstom duel igrom i pametnim pozicioniranjem. Puno je tu potencijalne opasnosti vrebalo ali nismo ni saznali zahvaljujuci Seovom nastupu.
Jedina losa stvar je bila pas igra, nekoliko losih procjena i prebrzo bacenih lopti iako je imao rjesenja ali necemo zamjeriti. Za mene igrac utakmice definitivno.![]()
Apsolutno. Ne razumijem zasto su dali Koneu nagradu na kraju meca...Clutch je napisao/la: ↑13 jun 2026, 13:58Ne samo spasen cist gol koji cemo godinama vrtiti i prepricavati, ugasio je i Buchnana u potpunosti, koji je jedan od motora njihove igre. Unistio mu volju za zivotom, cvrstom duel igrom i pametnim pozicioniranjem. Puno je tu potencijalne opasnosti vrebalo ali nismo ni saznali zahvaljujuci Seovom nastupu.
Jedina losa stvar je bila pas igra, nekoliko losih procjena i prebrzo bacenih lopti iako je imao rjesenja ali necemo zamjeriti. Za mene igrac utakmice definitivno.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali kakav instinktČuveni Hummels oduševljen načinom na koji je Kolašinac spriječio čist gol: Apsolutna svjetska klasa
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 13 jun 2026, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Seo inteligentno pusta igraca kojeg cuva da sprijeci go 
Francuzi baš vole da nam teško povrijede bekove
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"