Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Benjamin Tahirović
Vjerovatno bi se mahane manje vidjele da su trojica u veznom redu.
-
Bordeaux433
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bendzi je vise postao imun na sve kritike, i samo igra jer zna da mu Barbarez vjeruje.
Mislim da je i on sam skontao da narod nista ne ocekuje od njega na terenu, pa mu nije neki pritisak kad odigra i katastrofalnu utakmicu.
Mislim da je i on sam skontao da narod nista ne ocekuje od njega na terenu, pa mu nije neki pritisak kad odigra i katastrofalnu utakmicu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Lijepo se napise “pogledajte” ponovo utakmicu i pratite Tahirovica i Bašića - nista puno se ne traži, i jasno cete vidjeti da je Tahirovic bio duplo bolji igrač na terenu po svim parametrima fudbalske igre.
Ne forsira ga stručni stab slučajno. Ali eto vi bolje znate.
To je tako jednostavno, kao sto je receno neki dan da malo bolje prokontate i provjerite za pretrcane kilometre - pa su se samo dvojica ili trojica udostojili i ispravili krive navode, dok su drugi bljuvaci vatre i smeća se usutarili - nista novo, nista čudno - licemjeri su takvi.
Tako da manite se demagogije.
Kao sto sam i sinoc poslije utakmice rekao. Šteta sto Sunjic nije mogao od prve minute jer ovo nije bila utakmica za Bašića. Možda neka druga bude.
Edit: sad ce neko pogrešno shvatiti kao i uvijek. Nije to bio neki nastup. Volio bih i ja da imamo nekog Pjanica u vezi ili Janelta ili koga već. Ovdje samo poredim dva veznjaka koji su sinoc igrali: Tahirovic i Bašić. Kasnije i Gigovic umjesto Bašića.
To je tako jednostavno, kao sto je receno neki dan da malo bolje prokontate i provjerite za pretrcane kilometre - pa su se samo dvojica ili trojica udostojili i ispravili krive navode, dok su drugi bljuvaci vatre i smeća se usutarili - nista novo, nista čudno - licemjeri su takvi.
Kao sto sam i sinoc poslije utakmice rekao. Šteta sto Sunjic nije mogao od prve minute jer ovo nije bila utakmica za Bašića. Možda neka druga bude.
Edit: sad ce neko pogrešno shvatiti kao i uvijek. Nije to bio neki nastup. Volio bih i ja da imamo nekog Pjanica u vezi ili Janelta ili koga već. Ovdje samo poredim dva veznjaka koji su sinoc igrali: Tahirovic i Bašić. Kasnije i Gigovic umjesto Bašića.
Evo upravo sad gledam reprizu Tahir uzasan, evo Basic nije bog zna sta pokazao ali je imao pred asistenciju za gol, mislim da se pogubio pored Tahira.
Godina 2026. i neko jos trazi izgovore za Tahirovica 
Šta očekivati od nacije koja traži razloge za pljuvanje u svakom trenutku...... Nije Tahirović Pirlo, ali na žalost boljih nema, nije ni čudo što je Stručni štab zapeo za Janelta
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pogledao evo po treci put. Nije duplo bolji od bilo koga. Beskoristan kao i uvijek.hurem je napisao/la: ↑13 jun 2026, 11:10Lijepo se napise “pogledajte” ponovo utakmicu i pratite Tahirovica i Bašića - nista puno se ne traži, i jasno cete vidjeti da je Tahirovic bio duplo bolji igrač na terenu po svim parametrima fudbalske igre.
Sjecam se da je Basic imao onu dobru loptu prema naprijed u prostor Esmiru. Bar se ne libi toga. Ovaj nije nista uradio, nit ima glavu da takvo nesto pokusa. Prelos alibi igrac i to je to.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Odigrao je dobro. Vrijedan igrac. To ne vidi neko ko nije nikad odigrao nogometsku utakmicu (dosta od vas). Benjamin Tahirovic igra daleko najtezu poziciju u fudbalu. Vi mislite da bolje znate od ljudi sto su odigrali skoro 600 utakmica u njemackoj Bundesligi? (Ss) Tahirovic samo mora naci klub koji u njeg vjeruje - to ce biti Igrac na nivou Medunjanina i Rahimica.
E cuj odigrao dobro vezni koji nema 20 pasova za 90 minuta
Covjek koji ima duplo vise minuta odigranih za repku nego za klub
Nit moze da trci, nit ima duel, nit ima pass, nit ima sut, nema ga u odbrani, nema ga u ofanzivi, vezni igrac koji nema nikakvu prednost i nista ne donosi svojom igrom
On je obicna qita koja se forsira da se proda jer neko ima koristi, boljih veznih igraca mozes naci u nasoj ligi
Covjek koji ima duplo vise minuta odigranih za repku nego za klub
Nit moze da trci, nit ima duel, nit ima pass, nit ima sut, nema ga u odbrani, nema ga u ofanzivi, vezni igrac koji nema nikakvu prednost i nista ne donosi svojom igrom
On je obicna qita koja se forsira da se proda jer neko ima koristi, boljih veznih igraca mozes naci u nasoj ligi
Ovu su najgori. Cuj odigao dobro, a lik samo smeta na terenu.

Evo vjeruje mu Barbarez vise nego Dzeki cini mi se, i sta pokazuje ? NistaBiH26 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 12:56Odigrao je dobro. Vrijedan igrac. To ne vidi neko ko nije nikad odigrao nogometsku utakmicu (dosta od vas). Benjamin Tahirovic igra daleko najtezu poziciju u fudbalu. Vi mislite da bolje znate od ljudi sto su odigrali skoro 600 utakmica u njemackoj Bundesligi? (Ss) Tahirovic samo mora naci klub koji u njeg vjeruje - to ce biti Igrac na nivou Medunjanina i Rahimica.
Vezni koji treba da prenosi loptu i razigrava ekipu nema ni 20 pasova za cijelu utakmicu, dok protivnicki par ima po 50 pasova - tu nema sta da se doda.
Pa cak je i Basic imao pasova koliko i Tahirovic a igrao je pola sata manje. Em se krije od igraca da ne primi loptu a kad primi - najcesce ili nazad ili pogreska.
Postoji i druga vrsta veznog igraca - destruktivac kao sto je Sunjic - i tu je onda opravdano jer imas drugaciju ulogu. Tahirovic ima ulogu cistog veznog koji treba da bude mozak ekipe a zapravo preskacemo vezni red jer ga nemamo!
P.S. bas sad provjerih pa Sunjic je za 15 minuta igre imao 10 pasova a Tahirovic za 90+ 17 pasova...... tragedija
Kako nam fali zadnji vezi-regista, to nije humano.
Ima li ijedan igrac sa bh pasosem da se ne boji primiti loptu, zagraditi se i dodati prvom do sebe. Znaci ne trebaju neki pasovi da okrene stranu, neki prime Pjanic magija-pas i slicno. Od Tahira to necemo nikad docekati
Nije ni cudno da je Spahic pokusao sa Janeltom.
Mora se ponovo reći da je problem u njegovim klubovima I njihovim trenerima. Svi oni su ludi! Još se traži klupski trener "koji će vjerovati u Tahirovica".
Srećom,tu je reprezentacija BiH, u kojoj se u međuvremenu (evo tek tri i po godine) može naigrati koliko hoće...Ovdje ga se ispravno vrednuje.
Srećom,tu je reprezentacija BiH, u kojoj se u međuvremenu (evo tek tri i po godine) može naigrati koliko hoće...Ovdje ga se ispravno vrednuje.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, mukydesign, Normus90, Zona49 i 39 gostiju.