Bitno je da je benDZamin igrao 90 minuta
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Realno mi nemamo nikakve igre,ako sta uspijemo,uspjet cemo na neki individualni kvalitet i to je to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Iako smo pricali kako mladi igraci se ne boje nicega vidjelo de ipak da im nije svejedno i da su imali blokadu sto sam vec i pisao da ce se desiti.
Ali sto me je iznenadilo je to da su fizicki tako slabi, da iz utakmice u utakmicu fizicki tako padnu da od 60 minute jedva hodaju.
Pa brate imas dvadeset godina pa to treba energija da prsti iz tebe, Kandadzani su su nase igrace raznosili na terenu i to citavu utakmicu bez ikakovog stajanja, napad za napadom. Nasi kao da hljeba nisu jeli.
Ali sto me je iznenadilo je to da su fizicki tako slabi, da iz utakmice u utakmicu fizicki tako padnu da od 60 minute jedva hodaju.
Pa brate imas dvadeset godina pa to treba energija da prsti iz tebe, Kandadzani su su nase igrace raznosili na terenu i to citavu utakmicu bez ikakovog stajanja, napad za napadom. Nasi kao da hljeba nisu jeli.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nas sreca prati neka luda od Rumunije kuci. Prije crvenog su nas ubili kad je Malic igrao.
Vels nas pojeo u svemu, zabare jedva uzeli na penale s igracem vise 80 minuta ili nesto, i jucer smo trebali izgubiti najmanje 2-3 razlike. Katic i Seo dvije lopte s linije skinuli..
Igra nula, svak se boji lopte i dalje svi se nadamo Dzeki sto ima 40 godina. Preskacemo sredino pa bude sta bude u zracnim duelima u napadu. Ali dobro, fino je, otisli smo na SP i jedna pobjeda protiv Katara nas vodi dalje i to je super ali nemamo igre nikako.
Jos uvjek mi nije jasno gdje su nestali nasi navijaci iz kortea?
Znaci mi smo slucajno na Svjetskom? Sve zbog srece?Edincapitano je napisao/la: ↑13 jun 2026, 11:36Nas sreca prati neka luda od Rumunije kuci. Prije crvenog su nas ubili kad je Malic igrao.
Vels nas pojeo u svemu, zabare jedva uzeli na penale s igracem vise 80 minuta ili nesto, i jucer smo trebali izgubiti najmanje 2-3 razlike. Katic i Seo dvije lopte s linije skinuli..
Igra nula, svak se boji lopte i dalje svi se nadamo Dzeki sto ima 40 godina. Preskacemo sredino pa bude sta bude u zracnim duelima u napadu. Ali dobro, fino je, otisli smo na SP i jedna pobjeda protiv Katara nas vodi dalje i to je super ali nemamo igre nikako.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma nije sve zbog srece ali sve one ne srece smo imali u zadnji 10-15 godina nam se bas vratilo ovaj ciklus, naravno da momci imaju neki kvalitet, bore se, igraju kao ekipa, Barbarez vodi opet dobro repku.seha77 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 11:40Znaci mi smo slucajno na Svjetskom? Sve zbog srece?Edincapitano je napisao/la: ↑13 jun 2026, 11:36Nas sreca prati neka luda od Rumunije kuci. Prije crvenog su nas ubili kad je Malic igrao.
ovaj faul nad memicem je cist crveni, evo sad pogledam. lik samo sto mu nije slomio nogu. a onda nesta pricaju za vasilja. neka jbt cemo mi ovima mtr
nemoj zaboraviti da smo i mi 2 zicera promasili jucer, memic i demir. i ovo faul nad memica je bio cist crveni.Edincapitano je napisao/la: ↑13 jun 2026, 11:36Nas sreca prati neka luda od Rumunije kuci. Prije crvenog su nas ubili kad je Malic igrao.
a nase zicere, jesi zaboravio? mogli smo zavrsiti utakmicu s walesom u 90 minuta....a italija nije imala sansu ako im mi nismo priredili. Memic trebao juce dati gol, i demir, i johnston crveni glat. sta cemo sa tim?
Tim u kojem igraju Bazdar Tahir i Demiraga je sam uspjeh da uopste mogu igrat.Ko to garantuje da cemo Katar pobjedit.Prognoza.Svica i Katar isto 1-1 i to bi bilo to.Znaci da nismo izgubili tekmu 8 po redu nismo ni pobjedili a idemo dalje.
Bas to i ja kontam. Dosta srece smo imali i neka nas prati, zasluzili smo je nakon silnih pehova. Nadam se da mozemo do boda i protiv Svice.
Ne mozemo sa dva napadaca igrati da ga hebes. Nedostaje nam covjek u sredini, djaba. Barbarez je isto kasno odreagovao, ostavlja tahirovica, vadi basica koji je bolje igrao. Demirovic prica za sebe. Sve u svemu dobro je. Kanadjani ko vels ekipa, samo jos brzi i agresivniji plus domacini.
Svica skroz druga ekipa, nisu trkacka ekipa ali su kvalitetniji i to ce biti skroz drugacija utakmica od ove
Svica skroz druga ekipa, nisu trkacka ekipa ali su kvalitetniji i to ce biti skroz drugacija utakmica od ove
Nikakav hejt, čisto informativno. Odakle nam ideja da prolazimo ako pobijedimo Katar?
Prolaze 8 od 12 treceplasiranih, sa 4 boda skoro sigurno da ides dalje jer je to rezultat priblizan drugom mjestu. S 3 boda je isto realna sansa da ides dalje ako ti je fina gol razlika
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Da sa 4 boda bismo def. trebali biti medju ovih 8 najboljih treceplasiranih. U svakom slucaju bi bilo bolje kao drugi jer onda idemo na drugog iz grupe A sto bi mogla biti Juzna Koreja. Bolje oni nego pobjednici msm D i E Grupe.
U igri smo i za prvo i za zadnje mjesto jos uvijek. Ne ide nam u prilog sto ako Svicarska dobije prve dvije moze malo odmarati trecu ali jbg kako je tako je. Otkini bod Svicarcima i drugi si. Ako ne dobijemo Katar nece mi ni biti zao - nismo za 32 onda i gotovo.delko je napisao/la: ↑13 jun 2026, 12:16Da sa 4 boda bismo def. trebali biti medju ovih 8 najboljih treceplasiranih. U svakom slucaju bi bilo bolje kao drugi jer onda idemo na drugog iz grupe A sto bi mogla biti Juzna Koreja. Bolje oni nego pobjednici msm D i E Grupe.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 25 gostiju.