Ermedin Demirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

DonRamiz
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la DonRamiz » 13 jun 2026, 11:42

baboedindzeko09 je napisao/la:
13 jun 2026, 09:15
Psihička je barijera već u pitanju. Previše je sam sebi u glavi, vidi kritike, čuje ih, čita ih i zato overthinka svaku moguću situaciju pa i onu od sinoć. U Stuttgartu ne overthinka toliko nego odmah uglavnom bira soluciju neku, pa da li lopta završila u golu ili pored/preko, svejedno.

Nažalost boljeg nemamo za ovo što mi igramo ali fakat sam izgubio svaku nadu u njega.
To je to.
Covjek se boji igrati za reprezentaciju.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 13 jun 2026, 11:51

Ja sam nekako stekao dojam od utakmice protiv Velsa pa na ovamo da je i Barbarezu dosta njegovih promasaja. Samo sto on ne moze da hralja kao mi po forumu ali nazalost i nema nekih opcija da ga zamijeni.

Dobar igrac u Bundesligi da svakako, u reprezentaciji ocajan. Svaka cast za trku ali daj nemojmo sa tim pretjerivati, sta mu trebamo skandirati "Run, Demi, run"?!

Nadam se da ce se Pejcinovic za nas odluciti ako Bog da i mislim da moze odmah u prvih 11 umjesto Demirovica. Barbarez to moze sa punim pravom uraditi, a ovaj stvarno nema pravo a ni argumente da se nesto ljuti.

Nemoj opet neko da sere kako je hejt. Kako mozemo mrziti naseg igraca?! Volimo ga, sve super ali golova nam treba majstore.

EDIT: Ne znam kakva mu je statistika bila sinoc sto se tice duela, ali onako od oka nije izgledalo dobro.
Barba halali sto smo sumnjali.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 13 jun 2026, 11:55

Kolko god da ne zabija stvarat mu pritisak nije rjesenje, jos vise ce mentalnu blokadu imat i kiksat na narednim utakmicama. Citam komentare na INSTA, bas bolesno sta nasi pisu. Ali ocekivano kod nas, prvo mastamo o SP i dizemo ih, i znao sam prva malo losija utakmica da idu na noz. To je slicno ko Hrvati, Dalic im napravi najvece uspjehe ubjedljivo i opet ga pljuju, traze da odu. Kod nas ti svaki uspjeh zaborave cim malo krenes losije igrat.

Hrvati sutra da ispadnu, citava nacija bi ih pljuvala, prvo Dalica pa sve.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 jun 2026, 11:56

babino je napisao/la:
13 jun 2026, 08:56
kako sam ljut bio poslije ovog zicera, nemere se opisati. Pa dragi demire kako te vise braniti od onog klaunasa u pm:-)

ostaje nam jos uvijek ovo zakljucno Radetovo..ali mnogo se trosi u defanzivi:-)
Nikako. Kaunase brate halali :bow:
Klaunas hahahahah yebem ti sunce
naprijed rejal

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 13 jun 2026, 11:58

dedo26 je napisao/la:
13 jun 2026, 11:55
Kolko god da ne zabija stvarat mu pritisak nije rjesenje, jos vise ce mentalnu blokadu imat i kiksat na narednim utakmicama. Citam komentare na INSTA, bas bolesno sta nasi pisu. Ali ocekivano kod nas, prvo mastamo o SP i dizemo ih, i znao sam prva malo losija utakmica da idu na noz. To je slicno ko Hrvati, Dalic im napravi najvece uspjehe ubjedljivo i opet ga pljuju, traze da odu. Kod nas ti svaki uspjeh zaborave cim malo krenes losije igrat.

Demirovica ni tad niko nije hvalio i tad su svi govorili da je karinas jer nas je skoro sam izbacio protiv Velsa.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 13 jun 2026, 12:04

DonRamiz je napisao/la:
13 jun 2026, 11:58
dedo26 je napisao/la:
13 jun 2026, 11:55

Demirovica ni tad niko nije hvalio i tad su svi govorili da je karinas jer nas je skoro sam izbacio protiv Velsa.
Ma ne govorim za njeg, kazem opcenito, da nam je neko dao bod prije utakmice svi bi rekli moze, realno bod nam je dovoljan bio da otprilike smo sigurni u narednoj rundi. Katar je bas ispodprosjecna repka; od 6 ekipa u grupi bili 4 i isli baraz i tu prosli. Gube od Palestine, Kirgistana i drugih.

Demirovic jeste katastrofa, ali nema nista od toga da se pljuje, dzaba ce bit jos gori u sledecim. Svakako smo 90% u narednoj rundi.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 jun 2026, 12:09

Podrska ovom momku.Velik je radnik na terenu.Ukenjao se,panika ga uhvatila.Desava se.Neki dan gledam Kikija,5 zicera fula za Portugal,sta sad?

Demirovic je korektan fudbaler,idealan za sistema gdje ima kvalitetna krila i gdje je vecinom usamljen naprijed.Ovako gdje se igra svodi na izbij/nabij i bolji se tesko mogu snaci.

Boljeg nemamo,ako ne mislim igrati 90minuta bez igraca onda je on nas najbolji izbor.Sabura,gace se napunile,drugi put ce se desiti nesto.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 jun 2026, 12:10

Jel se ovo javljaju ovi primati sto su mu sinoc bogarali nakon promasaja :crazy:

@JoeBlack Kiki taman da u trecoj minuti utakmice iscupa korner zastavicu i krene sa njom udarat selektora a predsjedniku saveza je zabijat u pakas ima pravo na to. Nece mu niko slova reci.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 jun 2026, 12:13

Krenut ce i njega.

Yanichar
Kontakt:

Post Postao/la Yanichar » 13 jun 2026, 12:14

Strah, panika, pritisak? Koji vrag onda igra fudbal ako je psihicki patuljak!? Nek se hvata krampa i kanala, tu ce biti bez stresa, mada sam uvjeren da bi i tu promasio svaki drugi zamah krampom!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 13 jun 2026, 12:16

igrat ce Demirovic sve dok igramo 4-4-2. i treba da igra jer od nasih napadaca jedini moze igrat 90minuta isti intenzitet sa mnogo šprinteva i moze igrat presing i tu ne treba raja dzaba raspravljat dalje bez obzira na promasaje.
Samo naprijed Saraj'vo!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 jun 2026, 12:22

Previse i mi seremo o Demirovicu. Ja prvi sam mu sinoc u huji psovao sve nesposobno kad je promasio onaj zicer, ali kad realno sagledamo mi trenutno nemamo boljeg napadaca od njega. Kvalitetniji je od Lukica i Bazdara, Dzeko i Tabakovic povrijeđeni - zato je Demirovic nas glavni napadac.
Jbt ponasamo se kao da smo Brazil, pa imamo na klupi jos 3 bolja od njega :crazy: nemamo.
Isto to vazi i za Tahirovica naprimjer. Pa nemamo boljeg, a on je bolji od ostalih veznjaka tipa (Basic, Gigovic) i sta da se radi.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 13 jun 2026, 12:32

Mi za vecinu igraca mozemo reci da su losi i da bolje nemamo. Nisu oni krivi sto nemamo bolje od njih. Oni igraju taman onako kako i koliko znaju. Realno ih ne treba pljuvati.

Ali ovdje pricamo o igracu koji za reprezentaciju igra debelo ispod svojih mogucnosti. Svaki put razocara, a treba da je ponajbolji na terenu. Ne treba nikog vrijedjati, ali covjek zasluzuje svaku mogucu kritiku.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 jun 2026, 12:33

Kaunas je napisao/la:
13 jun 2026, 12:10
Jel se ovo javljaju ovi primati sto su mu sinoc bogarali nakon promasaja :crazy:

@JoeBlack Kiki taman da u trecoj minuti utakmice iscupa korner zastavicu i krene sa njom udarat selektora a predsjedniku saveza je zabijat u pakas ima pravo na to. Nece mu niko slova reci.
Zasto ne bi?
Cime je to on zaduzio Portugalce?
Pogledas mu rezime karijere u Reprezentaciji,kiša golova Estoniji,Litvi,San Marinu,Luksemburgu i ostalim konobarima.Big match 0,cak sta vise evidentan teret vjerovatno najizbalanisirsnijoj ekipu Svijeta godinama u nazad.

Tema je Demirovic,momak nema s’kim da igra naprijed.Jedan zicer ne mjenja cinjenicu da 90% utakmice trci i ganja a to je u ovakvim utakmicama cesto vaznije od samog gola.Polivalentniji je od svakog naseg napadaca i zato treba igrati svaku utakmicu.Imas 3 jablana umjesto njega koji ne mogu 40m istrcati da im kisik ne treba.
Najmanji problem je Demirovic,puno veci problem je tromost,los vezni red i nerazumjevanje sa krilima.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 13 jun 2026, 12:34

Ovaj je toliko opterecen i iskompleksiran Ronaldom da je i ovdje opleo po njemu. Koga briga za tim

I nije jedan zicer, nego jedan milion zicera.

JohannWolfgang
Kontakt:

Post Postao/la JohannWolfgang » 13 jun 2026, 12:35

Jbg promasio promasio sta sad. Svakome se moze desiti. Promasivao je Ronaldo onaj pravi. Mi boljeg nemamo za ovaj nas stil igre pogotovo

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2026, 12:38

Igrali smo mi bez njega i njegove trke protiv Rumunije i Austrije pa se nije bas osjetio nedostatak tog famoznog njegovog presinga.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 jun 2026, 12:39

Kajzer10 je napisao/la:
13 jun 2026, 12:34
Ovaj je toliko opterecen i iskompleksiran Ronaldom da je i ovdje opleo po njemu. Koga briga za tim

Koga boli qrac za tog isfucanog fudbalera.Ja ga nisam spomenuo,spomenuo ga je onaj korner zastavica.

Milion zicera? Kad? Gdje? Kome? Pa mi ne kreiramo 3 zicera u 10 utakmica o cemu pricas? Neki dan Ronaldo 5 zicera na utakmici fulio i sta cemo sad? Ne smijes promasiti? Prepasti se ? Nije robot lik,ohanite po momku koji se ne gasi 90minuta.Da njegove kvalitete imaju jos 2/3 igraca ovog tima,mi bi jucer raspodiju igrali a ne patnju za oci.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 13 jun 2026, 12:48

Samo naprijed ermedine, pokazujes godinama u bundesligi da si top napadac i igrac. Nece ga u repki nesto i sta ces, ne radi nista namjerno, nek se dalje trudi i sve ce doci ako Bog da.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 13 jun 2026, 12:51

JoeBleck je napisao/la:
13 jun 2026, 12:39
Kajzer10 je napisao/la:
13 jun 2026, 12:34

Koga boli qrac za tog isfucanog fudbalera.Ja ga nisam spomenuo,spomenuo ga je onaj korner zastavica.

Milion zicera? Kad? Gdje? Kome? Pa mi ne kreiramo 3 zicera u 10 utakmica o cemu pricas? Neki dan Ronaldo 5 zicera na utakmici fulio i sta cemo sad? Ne smijes promasiti? Prepasti se ? Nije robot lik,ohanite po momku koji se ne gasi 90minuta.Da njegove kvalitete imaju jos 2/3 igraca ovog tima,mi bi jucer raspodiju igrali a ne patnju za oci.
On ima kvalitet na papiru. U praksi je daleko najveci underachiever u ekipi, mozda i jedini. U tome je sva sustina. Ja ne mogu nesto kuditi Bazdara jer on i ne moze bolje, nema kvalitet kako god. Ovaj ima ali ga ne pokazuje tamo gdje najvise treba. Ja ga ne vrijedjam neg kritikujem. Ako on ne zasluzuje kritiku, onda niko ne zasluzuje. Kad imas 4 gola u 41 utakmici, onda je svaka prica o presingu bespredmetna. Mozes preorati teren uzduz i poprijeko, malo je.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bh22, boki86, CHR, DeeWa, General505, Google [Bot], MostarReds22, Shevko, StevieG8 i 100 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []