Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Plavi mnogo bolji.
Kome prvom dođe sa messi100 neka uslika
Sta bi sa onih bedzeva za debitante koji su trebali bit na dresovima

Koliko bi bili ljepši da je šorc plav
Jel se meni jedinom ne sviđa bijeli? Isto dijete da je crtalo pa nije završilo
plavi dobar
Walk on
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel narucivao ko od onog kineza sa teme odjeca patike etc, ja narucio prvog juna, valjda ce doci bar do trece utakmice. Ako je nekom vec dosao od njega ili od ostalih kineza kakav je, jel icemu?
One slike sto mi je slao prije narudžbe su sa onim velikim kelme logom, nisam to ni primjetio dok neko ovdje nije napisao, doduse za dvadesetak maraka i ne ocekujem cuda
One slike sto mi je slao prije narudžbe su sa onim velikim kelme logom, nisam to ni primjetio dok neko ovdje nije napisao, doduse za dvadesetak maraka i ne ocekujem cuda
Javi mi jaran iz Njemačke evo, ko je u Minhenu ili okolici, imate u Schusteru na Marienplatzu original igračke verzije dresa i plavi i bijeli, mislim da je oko 100€, i domaći i gostujući. Nahrlio naš narod odmah haha
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Šta mislite o ovim informacijama na dresu o utakmici i protivniku tj. natpisu? Moglo se iskreno bolje to uraditi.
Ja pe***luka na ovoj temi
Smeta ovo
Ne valja ovo
Jel vi mislite na paradu u dresovima
Smeta ovo
Ne valja ovo
Jel vi mislite na paradu u dresovima
dobre guzove ima Belma
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sve sami stručnjak,a imamo dresove top,I domaće i gostujuće.
I sve je dobro,ali samo nek je negativno ,pa kud puklo da puklo. Tačno smo beznadežni.
BosnaE
- Generation74
- Kontakt:
Naručio u četvrtak kad i ti. U petak od Euroexpressa dobio na Viber poruku u poslovni pretinac, ne kao običnu poruku, što može biti zbunjujuće jer slabo ko čita te poruke. Nakon narudžbe odmah sam dobio mail da je sve ok. Valjda stigne sutra.
Pisao sam im na Viber u petak, kaze doci ce u ponedjeljak.Generation74 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 14:29Naručio u četvrtak kad i ti. U petak od Euroexpressa dobio na Viber poruku u poslovni pretinac, ne kao običnu poruku, što može biti zbunjujuće jer slabo ko čita te poruke. Nakon narudžbe odmah sam dobio mail da je sve ok. Valjda stigne sutra.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ja sam naručio na babakit. Dobio sam notifikaciju da su dresovi poslani 01.06. ali nisu još stigli.
Nadam se da će doći tokom sljedeće sedmice i čim stignu stavljam ovdje da vidite kako izgledaju in sha Allah.
Meni je moj Kinez rekao da ce ovako dresovi izgledati.
Ja sam izgleda jedan od rijetkih kojem se bijeli dres više svidja nego plavi. Plavi su mi malo monotoni i bijeli je nekako poseban i ističe. Dobro izgleda, pogotovo kad sam ih vidio na igračima protiv Kanade.

Jel zna neko Jel ima u onom fan shopu u Ferhadiji kupiti?
Nisi mogao na stranici birati štampu?dedo26 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 14:40Pisao sam im na Viber u petak, kaze doci ce u ponedjeljak.Generation74 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 14:29Naručio u četvrtak kad i ti. U petak od Euroexpressa dobio na Viber poruku u poslovni pretinac, ne kao običnu poruku, što može biti zbunjujuće jer slabo ko čita te poruke. Nakon narudžbe odmah sam dobio mail da je sve ok. Valjda stigne sutra.
Savez i zmajevi.ba nisu svjesni koliko gube para zbog nemogucnosti narucivanja dresova sa printom i naljepnicama svjetskog prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)