To nisam znao, super stvar da vidimo ono najbolje.CAGarfia je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:36Krov će biti postavljen na Sofi stadionu. Makar malo olakšice.Clutch je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:33Ocekujem da nas pregaze ko plitak potok jer postoji ocita razlika u kvalitetu, ali i iskustvu, pa i toj nekoj rutini.
Razlog za optimizam je da cemo igrati opustenije i rasterecenije jer nam ova utakmica moze biti samo bonus a ono glavno je protiv Katara. Tako da cemo izvjesno biti bolji nego protiv Kanade, probili smo led, bicemo kompletniji, ali je i protivnik puno tezi. Vrucina ce svakako biti faktor i kako ce se ekipe snaci na zvizdanu..
Bod ce nam nesto znaciti samo ako dobijemo Katar.
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Koliko sam uspio upratit, iako filtrira dio UV zracenja, i dalje se dosta ugrije. Mozda cak i gore nego potpuno otvoreno, jer napravis efektivno staklenik.CAGarfia je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:36Krov će biti postavljen na Sofi stadionu. Makar malo olakšice.Clutch je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:33Ocekujem da nas pregaze ko plitak potok jer postoji ocita razlika u kvalitetu, ali i iskustvu, pa i toj nekoj rutini.
Razlog za optimizam je da cemo igrati opustenije i rasterecenije jer nam ova utakmica moze biti samo bonus a ono glavno je protiv Katara. Tako da cemo izvjesno biti bolji nego protiv Kanade, probili smo led, bicemo kompletniji, ali je i protivnik puno tezi. Vrucina ce svakako biti faktor i kako ce se ekipe snaci na zvizdanu..
Bod ce nam nesto znaciti samo ako dobijemo Katar.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 13 jun 2026, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva bonus tekma, pa nismo se plasirali na svjetsko da unaprijed sebi poraze pisemo, samo naprijed, hrabro pa sta bude a ne unaprijed sebi poraze pisati
Crni Cerak 🐦⬛
Ovaj se skroz izgubio
I to sve pred 30 hiljada navijača BiH, kao u Torontu...
Zašto i ovo nije na pdf World cup? Čekam tamo kad će otvoriti temu za ovu tekmu, kad slučajno ovdje uđem i vidim
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ševimo Suisse tri razlike bratski. Tabak ulijece i zabija hetrik jer je jedini sposoban nas centarfor u ovim momentima.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:10Tebra, sta mislis hoce li Xhaka karati Benju i Basica u veznom redu, kao sto je to radio i istocnim komsijama?Wilshere10 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:41U ligi nacija su se bas obrukali, kvale dobre, prijateljske li la. Sve u svemu, bod se moze uzeti.![]()
![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dogovoriti bratski remi sa Švicom. Na kraju oni 7 bodova, mi 5 i Kanađani 4. Svako zadovoljan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Akobogda još jedan neriješen rezultat, da Barba začepi usta hejterima. I onda s 5b da idemo dalje 
Da medjusobno igramo zadnje kolo da, ovako nema sanse.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:53Dogovoriti bratski remi sa Švicom. Na kraju oni 7 bodova, mi 5 i Kanađani 4. Svako zadovoljan.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ako oni danas nabiju Katar mozda ce i kalkulisat na X iduce kolo. Drugo mjesto u ovoj grupi je premija.
Ustvari nista od toga, lakse im je nabit i nas pa se sklonit Kanadi
Ustvari nista od toga, lakse im je nabit i nas pa se sklonit Kanadi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koliko se nasih navijaca ocekuje protiv Svicarske?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je