Stvarno nema smisla sa tobom se raspravljati, mi ti iskljuvico pricamo o demirovicu, stuttgartu i njegovim sansama i mašenju, a ne ko je bolji igrac od koga, ti tvrdis non stop da on masovno maši u dresu stuttgarta, ja ti dokazem sa svim statistikama da to nije tako, a ti sad pocinjes o haalandu, svasta. Nisam ti ja rekao da je demirovic bolji od undava ili od bilo koga bolan nego samo da nije istina to sto ti tvrdis cijelo vrijemeKaunas je napisao/la: ↑13 jun 2026, 17:09Haaland ima xg 25,20 a 27 golova ove sezone, znaci gol/xgol 1,07ElAn10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 16:45Pa o CEMU cemo mi onda pricati, o tvojim osjecajima i simpatijama? Ti tvrdis da on masi puno, ja sam ti dao dokaz da to nije tako, hvala Bogu pa se sve mjeri i broji tako da ljudi kao ti ne mogu tvrditi neke laži. Gori sam ja sto s tobom raspravljam jer ti nemas nijedan argument.
Jel to znaci da je Demirovic bolji od Haalanda
Yebo te tvoja statistika
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
Dobro haj nastavi listat tiktok i kickerovu stranicu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da je sinoc bio Prevljak, ono bi bio lagano pospremanje....Ipak ostaje nada da ce zabiti kad najvise treba, u knock out fazi. 
Ne znam stvarno, uvukla se neka sumnja u njega. Iskreno
Falio mu ja taj go da pročepi ali…
Falio mu ja taj go da pročepi ali…
4-IN-A-ROW
Ja mislim da bi njega trebalo probati na zadnjem veznom jer moze da trci i borben je za razliku od Tahirovica. Ako je Barbarez mogao igrati libera u reprezentaciji moze i ova neznalica bar defanzivnog veznog.
@kaunas
Tvoja (ne)inteligencija se po tome vidi da pricas stvari o kojima pojma nemas, opet lupas i tvrdis nesto iz svoje glave a ne znas kako je stvarno. Vozdra
Tvoja (ne)inteligencija se po tome vidi da pricas stvari o kojima pojma nemas, opet lupas i tvrdis nesto iz svoje glave a ne znas kako je stvarno. Vozdra
Ermedin bi možda dobro došao svjež da ulazi sa klupe dok ne probije. Ovako se istroši brzo i kasnije postaje praktično bez učinka.
4-IN-A-ROW
Problem sa Demirovićem je što on i kad proćepi aBd neće biti mašina za davanje golova. Ubacivat će tu i tamo, ali od njega ne treba mnogo očekivati u tom segmentu. Možda gorka istina. Jovo se trenutno nameće kao ozbiljan kandidat da bude prvi špic u situaciji kada nema Džeke.
Masi Demirovic dosta i u klubu, a te price pritisak, psiha, ne piju vode. Ima segmente igre u kojima je dobar, ali ono u cemu treba biti dobar, nije. Nema instinkt za gol i to je to. Dugo se ceka da on "procepi" a od toga nema nazalost nista.
embrace the chaos
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ovdje je trebao gađat golmana špicom u glavu
Demiroviću moraš servirati lotu na tacni da gol zabije,daleko je on od ozbiljnog špica.Kad vidiš da nam drugi špic Baždar onda smo u ozbiljnom problemu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I to bi profulo i pogodio go.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Igrac koji zna je trebao samo fintu napraviti- korak jedan lijevo I pucaj u prazan go kako ti volja.
Prosto Decko ima neki blok u glavi za repku a sa ovakvim utakmicama i sansama koje fula samo gore ce biti
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- signalidunapark
- Kontakt:
Slažem se, ali pravi je.bači od napadača ovo šutaju bez štopanja.soccerfan je napisao/la: ↑13 jun 2026, 18:43Igrac koji zna je trebao samo fintu napraviti- korak jedan lijevo I pucaj u prazan go kako ti volja.
Prosto Decko ima neki blok u glavi za repku a sa ovakvim utakmicama i sansama koje fula samo gore ce biti
Bazdar je sinoc silom prilika bio drugi spic. Mislis da bi ikako usao da su tu bili Dzeko i Tabakovic? Cisto sumnjam da bi cak i Lukic usao, a kamoli Bazdar.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo je trebao plasirat na prvu u desni dio i bio bi gol 100%.
Amaterska reakcija realno. Na ovako malom prostoru i razmaku i dok su ti za leđima dvojica ostaje ti samo jedno:soccerfan je napisao/la: ↑13 jun 2026, 18:43Igrac koji zna je trebao samo fintu napraviti- korak jedan lijevo I pucaj u prazan go kako ti volja.
PUCAJ!
4-IN-A-ROW
Bit ce bolje majstore,mora.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: AndreWilliams, dedo26 i 41 gost.