Na svaki dodir lopte na SP-u mu **** materSamLake je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:37**** li ti familiju pitarsku hulahopka.MukiBek je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:36Meni su ovi najjaci poput ovog boya koji uvijek pljuje one prije, a nešto kao brani ovaj ciganluk koji trenutno imamo. Tako u krug svake godine. Brane Tunovica, prosipaju price kako oni rade, vracaju dugove onih prethodnih, pa kad odu iz kluba udare po njima.
Haj neka je i tako, ali sta ti sad branis i koga? Mislim smijesno pisati o klubu gdje su novinari iz Al Jazire doslu u fudbalski klub koji ne zna sta je titula, evropa, prodaja igraca. Sad ce biti mirniji forum, ovi neki Pokémoni iz kluba su otisli da gledaju reprezentaciju, pa nece piskarati po forumu. Taman da ih provalite jer ne znate.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Malo da tema da odmori od Pokémona iz kluba, al kad se vrate nahebali smo svi od reda.
Ako je sve top u klubu gdje nam je trener.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Slabe plate u klubu, a ide se na svjetsko prvenstvo. Ljepota raditi u nasem klubu. Niko blage veze nema ni o čemu, nista ne rade, u klubu nigdje nikoga. Ma ljepota. Jedino sto ce forum biti malo mirniji, vremenska zona hebe stvari. Taman da lakse provalite koliko ima profila na ovoj temi.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
**** ti sve svoje bolesno vise, ti ces nekome pricati o profilima.MukiBek je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:41Slabe plate u klubu, a ide se na svjetsko prvenstvo. Ljepota raditi u nasem klubu. Niko blage veze nema ni o čemu, nista ne rade, u klubu nigdje nikoga. Ma ljepota. Jedino sto ce forum biti malo mirniji, vremenska zona hebe stvari. Taman da lakse provalite koliko ima profila na ovoj temi.
Majku svoju sprcio
Ako moze neko ovoj dijaboli prenijeti da je na listi gnjavatora s jos 10 profila. Nadam se da ce budaletina to napokon shvatiti da pise kur.cu mom. Amin
- MisterBlue
- Kontakt:
U21 stoper ? 
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Jel moguce da je neko ovako retardiran? 

-
ELDIABLO20
- Kontakt:
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Sto im ga Sanin zabiberi...
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Tačno, svega najmilijeg mu se sjetim. Bolesnik.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 12:30Na svaki dodir lopte na SP-u mu **** materSamLake je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:37**** li ti familiju pitarsku hulahopka.MukiBek je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:36Meni su ovi najjaci poput ovog boya koji uvijek pljuje one prije, a nešto kao brani ovaj ciganluk koji trenutno imamo. Tako u krug svake godine. Brane Tunovica, prosipaju price kako oni rade, vracaju dugove onih prethodnih, pa kad odu iz kluba udare po njima.
Haj neka je i tako, ali sta ti sad branis i koga? Mislim smijesno pisati o klubu gdje su novinari iz Al Jazire doslu u fudbalski klub koji ne zna sta je titula, evropa, prodaja igraca. Sad ce biti mirniji forum, ovi neki Pokémoni iz kluba su otisli da gledaju reprezentaciju, pa nece piskarati po forumu. Taman da ih provalite jer ne znate.![]()
Brate nije ovo pravi profil.. vjv je trol i namjerno nepismen
U19, u17 repku Maroka, na dobrom su glasu i ako potrefimo igraca, pare su sigurno nase19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:27Treba skautirati igrace Haitija, Kurasaa, Cape Verdea i dovesti ih.![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Imamo jednog, dosta nam je.NoDi80 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:18U19, u17 repku Maroka, na dobrom su glasu i ako potrefimo igraca, pare su sigurno nase19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:27Treba skautirati igrace Haitija, Kurasaa, Cape Verdea i dovesti ih.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MisterBlue
- Kontakt:

U odnosu na dan kad sam bio na treningu repke ja ne vidim da se išta uradilo. Stojim, gledam i ne vjerujem. Valjda su za ove 2 sedmice tu neku kanalizaciju tražili i sanirali i te neke podzemne vode, neće li naletit na naftu da bar imamo neke koristi… optimista sam bio kad sam prije pola godine rekao da ce biti gotovo za rođendan Kluba. Ipak će MOŽDA biti gotovo do kraja godine ali opet ćemo na jug tek kada bude krenuo drugi dio sezone.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike. Napade me neki levat da sam sda bot sto sam rekao da kanton nema para. Evo KK Bosna je dokaz da nisam slagao, nazalost.MisterBlue je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:35
U odnosu na dan kad sam bio na treningu repke ja ne vidim da se išta uradilo. Stojim, gledam i ne vjerujem. Valjda su za ove 2 sedmice tu neku kanalizaciju tražili i sanirali i te neke podzemne vode, neće li naletit na naftu da bar imamo neke koristi… optimista sam bio kad sam prije pola godine rekao da ce biti gotovo za rođendan Kluba. Ipak će MOŽDA biti gotovo do kraja godine ali opet ćemo na jug tek kada bude krenuo drugi dio sezone.
Ma i da jeste i da nije, ovo bi trebalo biti normalno da mesetara više nema da se ugrađuju i da iznose info iz kluba.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa u Realu ima mahale i mahalanja da ovdje nema i ne znam kakve veze mahalanje ima sa losim ili dobrim stanjem u klubu. Informacije i treba da cure, sta treba da neko kenja i radi sta hoce, a da se ništa ne zna šta se radi