Ermedin Demirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Zeko87
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la Zeko87 » 13 jun 2026, 19:15

U ovakvoj dizelaškoj ekipi Demirović mora igrati i pritiskati odbranu, nadmao se i pogocima. Dbar je backup Džeki ali kad je glavni target man onda je teoka situacija.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 13 jun 2026, 19:22

HPCompaq je napisao/la:
13 jun 2026, 19:06
Bit ce bolje majstore,mora.
Ja sam sinoc vidio gol jer sam i sam bio uvjeren da ce procepiti nakon promasaja u barazu. Ovo vec brine.

Ako ce Dzeko igrati, neka pocne i protiv Svi. Pa prije beduina dobro razmisliti.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 13 jun 2026, 19:30

Evo neko je napravio kompilaciju svih njegovih promašaja u svetom dresu:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jun 2026, 19:34

Ma i njemu je samom veliko breme na plecima sto za repku jednostavno ne moze pogoditi...

Sinoc da se Tahirovic nasao u onoj situciji mi bi imali 2-0. ali njega je presjekao u startu onaj huk i vriska sa tribina kada je krenuo prema golu...
Sta se momku vrtilo u glavi to samo on zna, ali da je i ABS bila u podsvjesti to se u istom momentu uocilo i bio sam siguran da od gola nema nista...

Mozda zvuci paradoksalno jer momak nije, uz duzno postovanje, na SP zalutao iz TOSK-a, no, problem psihe se ne rijesava preko noci...

Pritisak medija, javnosti, sve i svakakvih analiticara je svakog momenta sve veci i veci, a Ermedinu je sve teze i teze...

Ne znam, mozda neki gol iz nemoguce situacije ili slucajni het-trik bi to prelomio, ali u trenutnom momentu, bojim se da ce biti sve gore...
Treba momka malo popustiti i ni u kakvom slucaju ga ne seliti na klupu...

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 13 jun 2026, 19:37

Definitivno je trebao odmah raspaliti po lopti, makar pogodio golmana. Cim je primio loptu znalo se da ce sve uprskat . Citavu karijeru zabija uglavnom na prvi kontakt. I Dzeko je najbolji kad odmah sutira.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jun 2026, 19:38

Ako zbog pritiska fula čiste šanse onda neka se ostavi fudbala. Kao da se bori za porodičnu egzistenciju pa da ima pritisak. Da svaki dan ide u rudnik ili neki drugi težak posao. Čovjek se bavi fudbalom čitav život i fol pritisak. Jednostavni je, ili znaš ili ne znaš.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 13 jun 2026, 19:42

Coolpanda24 je napisao/la:
13 jun 2026, 19:30
Ovo je samo jedno ljeto rada sa pravom osobom. Jedno su refleksi, cupanje lopte iz gola, a sasvim druga stvar su situacije kada ima prostora i vremena za razmisliti na koji nacin ce savladati golmana.

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 13 jun 2026, 19:47

Znaš šta, rekao sam sinoć da ga više neću branit, ali ovakve kompilacije može napravit samo zlonamjerno i maloumno smeće od čovjeka.
Protiv Walesa i sinoć mi je počupao zadnje živce koje sam imao, ali ne pada mi na pamet vrijeđati čovjeka koji pogine svaku **** utakmicu za našu reprezentaciju, za razliku pd gnjida i ljudskih crva s ovog foruma koji ili su frustrirani, ili su plaćeni, ili su psihijatrijski bolesnici.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 13 jun 2026, 19:50

signalidunapark je napisao/la:
13 jun 2026, 19:47
Znaš šta, rekao sam sinoć da ga više neću branit, ali ovakve kompilacije može napravit samo zlonamjerno i maloumno smeće od čovjeka.
Protiv Walesa i sinoć mi je počupao zadnje živce koje sam imao, ali ne pada mi na pamet vrijeđati čovjeka koji pogine svaku **** utakmicu za našu reprezentaciju, za razliku pd gnjida i ljudskih crva s ovog foruma koji ili su frustrirani, ili su plaćeni, ili su psihijatrijski bolesnici.
Ma slažem se drug, narod nije normalan, kad se naklati nekom na kosti, ne prestaje. Nije to samo na forumu, bolesnici su nažalost svuda oko nas.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 jun 2026, 19:51

Vanja8 je napisao/la:
13 jun 2026, 19:34
Ma i njemu je samom veliko breme na plecima sto za repku jednostavno ne moze pogoditi...

Sinoc da se Tahirovic nasao u onoj situciji mi bi imali 2-0. ali njega je presjekao u startu onaj huk i vriska sa tribina kada je krenuo prema golu...
Sta se momku vrtilo u glavi to samo on zna, ali da je i ABS bila u podsvjesti to se u istom momentu uocilo i bio sam siguran da od gola nema nista...

Mozda zvuci paradoksalno jer momak nije, uz duzno postovanje, na SP zalutao iz TOSK-a, no, problem psihe se ne rijesava preko noci...

Pritisak medija, javnosti, sve i svakakvih analiticara je svakog momenta sve veci i veci, a Ermedinu je sve teze i teze...

Ne znam, mozda neki gol iz nemoguce situacije ili slucajni het-trik bi to prelomio, ali u trenutnom momentu, bojim se da ce biti sve gore...
Tahirovic se nece nikad ni naci u takvoj situaicju jer je prespor.
Sinoc najgori igrac na terenu :thumbdown:

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 13 jun 2026, 19:52

13 jun 2026, 19:50
signalidunapark je napisao/la:
13 jun 2026, 19:47
Ma slažem se drug, narod nije normalan, kad se naklati nekom na kosti, ne prestaje. Nije to samo na forumu, bolesnici su nažalost svuda oko nas.
Nažalost je tako.
Žohari na sve strane.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jun 2026, 19:57

let3 je napisao/la:
13 jun 2026, 19:51
Vanja8 je napisao/la:
13 jun 2026, 19:34

Tahirovic se nece nikad ni naci u takvoj situaicju jer je prespor.
Sinoc najgori igrac na terenu :thumbdown:
Upravo zato sam i napisao Tahirovic...

Varta
Kontakt:

Post Postao/la Varta » 13 jun 2026, 19:57

Masio je i ibisevic. Sramota sta se sve pise. Trenutno ima problem sa realizacijom ali je i dalje jedan od najboljih na terenu.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 13 jun 2026, 19:59

Demire majstore glavu gore i samo nastavi ti si Barbi najbitniji igrac .. tvoja trka i stacradis na terenu posebna dimenzija ovevrepke :bih: :bih: :bih:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jun 2026, 20:00

Zanimljivo Demirovic je zabio dva gola na mecu u21 BiH - Svicarska 3:0 i jedan gol na utakmici U17 Svicarska - BiH 0:1
Dzeko je zabio za selekciju Svicarska - BIH 0:2
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 jun 2026, 20:00

Vanja, ma taj se ne nalazi ni u kakvim sansama...ni cajnoslu.
Valjda to i Barbarez konacno skonta...da ga moje oci vise ne gledaju.

Sto se tice Demirovica, imam osjecaj da ce protiv Svice odcepiti i da ce se popisati po svima nama :P

Varta
Kontakt:

Post Postao/la Varta » 13 jun 2026, 20:00

Koje neuspješno **** od covjeka moras bit da praviš ovu kompilaciju.

EdinTz
Kontakt:

Post Postao/la EdinTz » 13 jun 2026, 20:06

Usao sam maksuz na njegov IG profil da vidim sta ljudi komentarisu.Ne mogu da vjerujem koliko bolesnika zivi medju nama, i sta mu ljudi pisu , uzas i prelazi sve granice

Bosnjo22
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjo22 » 13 jun 2026, 20:11

SubhanaAllah zar smo toliko pali da toliko vrijeđamo čovjeka

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 13 jun 2026, 20:14

Iz dana u dan pokazujemo koliko nam je društvo trulo.
Fuj!! Kritika normalna je ok. Ali ovo vrijeđanje, psovanje, izlijevi najgorih osobina, tolika količina negativnosti i nepristojnosti. Velika većina ne zaslužuje ni državu, ni repku, ništa.
Jel dosta!? Jel se tako podržavaju momci koji su izvan svih očekivanja, odveli nas na svjetsko? Jel tako podržavate ove momke? Podrska i ljubav prema repki znači upravo da ih se podrzava kad ne ide najbolje, i kad je loše. Lako je kad sve štima. Sramite se!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: al87, bh22, delko, dsulejm, džakailibu, Elddar, EnesSS, Goalgetter, Google Adsense [Bot], insimadop, Lavcina, lisander, Majestic-12 [Bot], Micron, Paromlinac, prisonbreak, Scholl, TefalTava, Zeko87 i 156 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []