FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlična odluka za trening, treba doći u što većem broju.
Odlican potez, odkad je Ismir dosao klub nije imao ovoliko dobri poteza
Mamic osto
Doveli (vratili) Zekica
Otvoren trening
Dobre prijateljske
Mikic doso
Renan otiso
Gojkovic izduzen
Nadam se da ce ojebina Turkes otic i da ce se samo Nermin Mujakic prodat
Nadam se da cemo dovest spica, sto kaze neki brat iznad dobrog spica nismo imali od doba odkad je jovanka bila nevina.
Ubost spica nesto kao ahmet benko, i lijevog beka kao sto je bio MARINKO MACKIC, nebi nam mogo nista ni retardirani colpa niti ustasa beus, niti tursko kopile iz laktasa
Mamic osto
Doveli (vratili) Zekica
Otvoren trening
Dobre prijateljske
Mikic doso
Renan otiso
Gojkovic izduzen
Nadam se da cemo dovest spica, sto kaze neki brat iznad dobrog spica nismo imali od doba odkad je jovanka bila nevina.
Ubost spica nesto kao ahmet benko, i lijevog beka kao sto je bio MARINKO MACKIC, nebi nam mogo nista ni retardirani colpa niti ustasa beus, niti tursko kopile iz laktasa
Pitar6785 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 18:44Odlican potez, odkad je Ismir dosao klub nije imao ovoliko dobri poteza
Mamic osto
Doveli (vratili) Zekica
Otvoren trening
Dobre prijateljske
Mikic doso
Renan otiso
Gojkovic izduzen
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Kako brat poentiravisokohz je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:01Pitar6785 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 18:44Odlican potez, odkad je Ismir dosao klub nije imao ovoliko dobri poteza
Mamic osto
Doveli (vratili) Zekica
Otvoren trening
Dobre prijateljske
Mikic doso
Renan otiso
Gojkovic izduzen
Ubost spica nesto kao ahmet benko, i lijevog beka kao sto je bio MARINKO MACKIC, nebi nam mogo nista ni retardirani colpa niti ustasa beus, niti tursko kopile iz laktasa![]()
![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Ne znam, ali brate, meni Banic ni malo ne uliva povjerenje...
Totalno je van balansa, van forme u pojedinim momentima me podsjeca na Rockova, odbranice nemoguce, a u slijedecem napadu primice gol koje ne bi primio ni golman U-15 ekipe...
A zna se, nepisano pravilo, da takvi golmani ubijaju ekipu u pojam...
Mozda to kod Zekic bude bolje, mozda vrati formu, ali nisam nekakav optimista i sve se bojim da cu od svakog centarsuta u nas kazneni streahovati...
Totalno je van balansa, van forme u pojedinim momentima me podsjeca na Rockova, odbranice nemoguce, a u slijedecem napadu primice gol koje ne bi primio ni golman U-15 ekipe...
Mozda to kod Zekic bude bolje, mozda vrati formu, ali nisam nekakav optimista i sve se bojim da cu od svakog centarsuta u nas kazneni streahovati...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Laf
Banić je dobar golman, strašan kada uđe u formu. Njegove greške mahom dolaze nakon što mora intervenisati nakon sranja koje napravi odbrana. Plus mu je dobra igra nogom. Nama je prioritet dovesti odličnog stopera kojeg ćemo upariti sa Renatom ostalo je li-la pokriveno računajući ove igrače za koje znamo da su završeni.Vanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:17Ne znam, ali brate, meni Banic ni malo ne uliva povjerenje...
Ni u jednom momentu ja nisam napisao da je on los, sta vise, potenciram da je van forme...MSOZ101 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:49Banić je dobar golman, strašan kada uđe u formu. Njegove greške mahom dolaze nakon što mora intervenisati nakon sranja koje napravi odbrana. Plus mu je dobra igra nogom. Nama je prioritet dovesti odličnog stopera kojeg ćemo upariti sa Renatom ostalo je li-la pokriveno računajući ove igrače za koje znamo da su završeni.Vanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:17Ne znam, ali brate, meni Banic ni malo ne uliva povjerenje...
Medjutim, nisu sve greske od odbrane, mada ima i toga, ali sa epitetom golmana koji zaista zna igrati nogom, Banic je imao itekako losih ispucavanja i dodavanja kod iznosenja lopte, a o procjenama centarsuteva me strah i upustiti se u neku raspravu...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 13 jun 2026, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
hajroooooo
- Kontakt:
Ja mislim da bi mali djuric mogao biti s gojkovicem u tandemu taman je ako se ne varam u21 igrac
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ovo za otvoreni trening je super potez 
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ima li negdje snimak ovog mrkog danca, da vidimo jel brz ?
Hocel biti ove godine B (u23) ekipa?
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nema i ja sam trazio
Zasad smo na Kosiju i Mikicu zvanicno uz Miskovica. Treba da potpise Agyekum, blizu su Masovic i mali iz Venecuele. Neke stranice pisu da ce Bubanja i Kulasin ne znam koliko je to vjerodostojno?
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Zar nije iz Kolumbije, nemoj majke ti iz Venecuele ni kapitena njihove repke...GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:22Nema i ja sam trazio
Zasad smo na Kosiju i Mikicu zvanicno uz Miskovica. Treba da potpise Agyekum, blizu su Masovic i mali iz Venecuele. Neke stranice pisu da ce Bubanja i Kulasin ne znam koliko je to vjerodostojno?
Nadam se da Kulašin neće doći, plavi četnik.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:22Nema i ja sam trazio
Mi od Kovacevica nemamo golmana. Nama treba golman 1.90 pa vise...vecinu golova primamo iz prekida nekih koje dobar golman treba pokupitiVanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:17Ne znam, ali brate, meni Banic ni malo ne uliva povjerenje...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mislim da će se prodati svi igrači za koje dođe bilo kakava ponuda, prvi na listi je
Elezi, najbolji igrač sa dobrom sezonom u prošlosti bio dosta perspektivan sa povratio formu tj sad je u uzlaznoj putanji i mogao bi u narednim sezonama pokazati svoj puni potencijal. Vjerujem da je na radaru mnogih klubova.
Mujkić, dobra sezona iza njega, pokazao na momente da tu ima nekog kvaliteta, fizički dosta spreman, ljeva noga, EU papiri.
Kuprešak, statistički jako dobar ako uzmemo u obzir minutažu koju je imao, ljeva noga, EU papiri.
Marudža, još uvjek relativno mlad, reprezentativac, fizički dobro stoji, ljeva noga.
Ostatak igrača tipa Turkeš, Ristić i ovi što su bili na posudbama samo urućiti zahvalnice.
Elezi, najbolji igrač sa dobrom sezonom u prošlosti bio dosta perspektivan sa povratio formu tj sad je u uzlaznoj putanji i mogao bi u narednim sezonama pokazati svoj puni potencijal. Vjerujem da je na radaru mnogih klubova.
Mujkić, dobra sezona iza njega, pokazao na momente da tu ima nekog kvaliteta, fizički dosta spreman, ljeva noga, EU papiri.
Kuprešak, statistički jako dobar ako uzmemo u obzir minutažu koju je imao, ljeva noga, EU papiri.
Marudža, još uvjek relativno mlad, reprezentativac, fizički dobro stoji, ljeva noga.
Ostatak igrača tipa Turkeš, Ristić i ovi što su bili na posudbama samo urućiti zahvalnice.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nedjelja u 18h na Hayatu sef gostuje

.png)