A i morao sam te malo kroz RS i te serije, zezati/loziti sportski sta ima veze
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Komentarisem serije koje gledam, svaka serija je razlicita. Sad se trenutno to desava.... Jesam anti-Spurs to nije tajna
Imam dojam da je bila neka druga ekipa sa Zapada u finalu, da bi Knicksi bili pometeni u finalu.
Sve 3 tekme su Spursi izgubili isključivo na neiskustvo, što igrača što trenera.
A treba kriviti i GM-a koji ovoj ekipi nije pridružio neki veteranski ugovor, igrače tipa Chrisa Paula, Dwighta Howarda i sl. jer njihovih 10 minuta po tekmi u ovakvim utakmicama može biti presudno.
Ne vjerujem ni ja da se Spursi više mogu vratiti, ipak je ovo veliki udar na psihu. Čak očekujem neki blowout ili u 5. ili u 6. utakmici.
Sve 3 tekme su Spursi izgubili isključivo na neiskustvo, što igrača što trenera.
A treba kriviti i GM-a koji ovoj ekipi nije pridružio neki veteranski ugovor, igrače tipa Chrisa Paula, Dwighta Howarda i sl. jer njihovih 10 minuta po tekmi u ovakvim utakmicama može biti presudno.
Ne vjerujem ni ja da se Spursi više mogu vratiti, ipak je ovo veliki udar na psihu. Čak očekujem neki blowout ili u 5. ili u 6. utakmici.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- TripleThreat
- Kontakt:
Slabo se neiskustvo spominjalo kad su klepali aktuelne prvake u dvostrukom produžetku i u sedmoj utakmici
Realno, obje situacije visokog pritiska.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- TripleThreat
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Večeras ovo završava, Knicksi iskorištavaju momentum
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- TripleThreat
- Kontakt:
Fox je prava stetocina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cestitke jos jednom @Triple.Mnogo je prosla ova fransiza i ovaj put se sve vratilo.
Laganica za Knickse na kraju. 
Najmanje ocekivan prvak sigurno
Najmanje ocekivan prvak sigurno
- TripleThreat
- Kontakt:
Čestitke..
Max Allegri
Nema sta, Fox ih i ovu uvalio! Steta, jos jedna prosuta utakmica!
- Shategabri
- Kontakt:
Jos jedna 15+ vodis i prospes. Postalo obrazac finala.
Knicksi i vise nego zasluzeno.
Do naredne sezone!
Knicksi i vise nego zasluzeno.
Do naredne sezone!
Koševo Zapad
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Knicksi 3 utakmice zijanili u ovom PO, duboki naklon
Sas jako talentovani, ali ova mentalna retardacija predvođena Foxom bi ih mogla unazaditi debelo po pitanju bilo kakvog napretka dalje.
Sas jako talentovani, ali ova mentalna retardacija predvođena Foxom bi ih mogla unazaditi debelo po pitanju bilo kakvog napretka dalje.
- TripleThreat
- Kontakt:
Nakon što su se slegle emocije i odgledala zbivanja...
U ovom višedecenijskom periodu, gdje sam ispratio Knickse u raznim, uglavnom lošim, izdanjima, počevši od rasula tokom 2000-ih, gdje su mi skoro pa jedine pozitivne tačke bile Crawfordovi shake n' bakeovi, Robinsonove titule u zakucavanju, i Leeove double-double sezone pa do ovog momenta. Uz kraće periode relevancije sa Carmelom, uglavnom su to bile godine bezidejnosti u ovom mileniju, sve do ovih 2020-ih godina.
Upravo to za mene i predstavlja još veću satisfakciju, dočekati titulu nakon što godinama, decenijama gledaš tim koji je daleko od elite lige. Ima ona stara "najlakše je za najbolje navijati", zato ova titula za mene i ima toliki značaj s obzirom koliko zapravo nije bilo lahko u tom pogledu.
Kakav osjećaj...
U ovom višedecenijskom periodu, gdje sam ispratio Knickse u raznim, uglavnom lošim, izdanjima, počevši od rasula tokom 2000-ih, gdje su mi skoro pa jedine pozitivne tačke bile Crawfordovi shake n' bakeovi, Robinsonove titule u zakucavanju, i Leeove double-double sezone pa do ovog momenta. Uz kraće periode relevancije sa Carmelom, uglavnom su to bile godine bezidejnosti u ovom mileniju, sve do ovih 2020-ih godina.
Upravo to za mene i predstavlja još veću satisfakciju, dočekati titulu nakon što godinama, decenijama gledaš tim koji je daleko od elite lige. Ima ona stara "najlakše je za najbolje navijati", zato ova titula za mene i ima toliki značaj s obzirom koliko zapravo nije bilo lahko u tom pogledu.
Kakav osjećaj...
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Nisam mislio da cu i ovo docekati. 
Cestitke, ako nista znam da su nas šampioni pomeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.