FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kulašin završena stvar nekih 90% dolazi kao slobodan igrač, Bubanja je kontaktiran i voljan je doci na posudbu pa cemo vidjeti kako stoje stvari 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Isto sam cuo za Kulasina,vjerovatno raskida u Turskoj.Bubanju ne znam gdje bi uklopili iako ga nismo nikad ni trebali prodavati.Koljic je isto voljan doci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Znaci ti si bordobaseSamoIzrekno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:45Kulašin završena stvar nekih 90% dolazi kao slobodan igrač, Bubanja je kontaktiran i voljan je doci na posudbu pa cemo vidjeti kako stoje stvari![]()
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Ha šta mi rece covijek i idalje je živ, samo raspolažem velikim brojem informacijastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:51Znaci ti si bordobaseSamoIzrekno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:45Kulašin završena stvar nekih 90% dolazi kao slobodan igrač, Bubanja je kontaktiran i voljan je doci na posudbu pa cemo vidjeti kako stoje stvari![]()
![]()
OdlicnoSamoIzrekno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:45Kulašin završena stvar nekih 90% dolazi kao slobodan igrač, Bubanja je kontaktiran i voljan je doci na posudbu pa cemo vidjeti kako stoje stvari![]()
Nazalost Kulasinu je babo amaw, a dido fikret abdic, al zamene ihtijarevic pelak samir jadovic veci izdajnici posebno cigan samir od envera.
Sanjim znas da je izdajnik i da je tu za pare, a isto on zna da nama nece bit zao ako ga ko udari i ako sjedi na klupi, niti ce bit voljen postovan i da cemo ga javno i tajno mrzit sto je normalno
Al ako bude gino za dres i dok bude gino bice tu posle toga deponija na grbavici nije daleko
Sanjim znas da je izdajnik i da je tu za pare, a isto on zna da nama nece bit zao ako ga ko udari i ako sjedi na klupi, niti ce bit voljen postovan i da cemo ga javno i tajno mrzit sto je normalno
Al ako bude gino za dres i dok bude gino bice tu posle toga deponija na grbavici nije daleko
Carlos hvala i doviđenja
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Mediji objavili, sp0rt1
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
J.bi ga ako dođe visoki igrač, primat će po zemlji golove.Trenbolon je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:33Mi od Kovacevica nemamo golmana. Nama treba golman 1.90 pa vise...vecinu golova primamo iz prekida nekih koje dobar golman treba pokupitiVanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:17Ne znam, ali brate, meni Banic ni malo ne uliva povjerenje...
Totalno je van balansa, van forme u pojedinim momentima me podsjeca na Rockova, odbranice nemoguce, a u slijedecem napadu primice gol koje ne bi primio ni golman U-15 ekipe...
A zna se, nepisano pravilo, da takvi golmani ubijaju ekipu u pojam...
Mozda to kod Zekic bude bolje, mozda vrati formu, ali nisam nekakav optimista i sve se bojim da cu od svakog centarsuta u nas kazneni streahovati...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nit je imao korisne lopte nit je on Batistuta,ruku na srce
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- muhamedhulk
- Kontakt:
pozdravljam vracanje na Bayern taktiku
mozda se tu carlos ne uklapa prema ZZ, jbg. pogotovo ako se dovedu kolumbijac i slovenac, ionako ce samo jedan igrati.
mikic mi nikako ne izgleda kao za FKS, cisto neki osjecaj...
slazem se sa kolegom iznad da ce se sve prodati sto dodje ponuda...to nam je sad osnovni prihod, ocigledno da Mirvic "ne da" pare samo tako.
mikic mi nikako ne izgleda kao za FKS, cisto neki osjecaj...
slazem se sa kolegom iznad da ce se sve prodati sto dodje ponuda...to nam je sad osnovni prihod, ocigledno da Mirvic "ne da" pare samo tako.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Ma realno jbt Carlosa, jak je ovo ono bori se al ne može s broda pogodit more, dolazi nam bolji
Budi malo preciznijiSamoIzrekno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 21:59Ma realno jbt Carlosa, jak je ovo ono bori se al ne može s broda pogodit more, dolazi nam bolji![]()
Vamos Rajvosa!
Koljić i Kolumbijac se spominjuriki46 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 22:07Budi malo preciznijiSamoIzrekno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 21:59Ma realno jbt Carlosa, jak je ovo ono bori se al ne može s broda pogodit more, dolazi nam bolji![]()
![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ja otisao na PenaranduVanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:25Zar nije iz Kolumbije, nemoj majke ti iz Venecuele ni kapitena njihove repke...GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:22Nema i ja sam trazio
Zasad smo na Kosiju i Mikicu zvanicno uz Miskovica. Treba da potpise Agyekum, blizu su Masovic i mali iz Venecuele. Neke stranice pisu da ce Bubanja i Kulasin ne znam koliko je to vjerodostojno?![]()
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Valjda nece ovog Kulasina dovesti, tacno ce mi sav stimung, poslije ZZ pokvariti...
Sve su prilike da hoce
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.