FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma niko ga ne zeli kod nas jbg, jedino struka to najbolje zna mozda sei predomislili dolaskom zekica, da ce dovest napadaca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne znam vala druze, ali njega kad zamislim u nasem dresu zeludac mi se okrece...
Pa nije Yamal, pa da covjek kaze, suti, neka ga, valja ce...
Kazu da je grohno, ni nalik onom fudbaleru i sad mu mi trebamo ozivljavati karijeru, neka ide Dodikovcima i onako se podlo smijao kad su nas Kazle, Halkici , Muse masakrirali protiv njih...
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ma opusti se kakav Kulasin to Bordobase lupa standardno,mislim da ga niko ni zvao nije,nesto mi se cini da su lupanja bila i za onog Caraballa i za Masovica jedno su nase zelja a drugo realnostVanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:37Ne znam vala druze, ali njega kad zamislim u nasem dresu zeludac mi se okrece...
Kazu da je grohno, ni nalik onom fudbaleru i sad mu mi trebamo ozivljavati karijeru, neka ide Dodikovcima i onako se podlo smijao kad su nas Kazle, Halkici , Muse masakrirali protiv njih...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nisu lupanja. Caraballo je blizu, Masović prema medijima isto. Bubanja voljan doći, Kulašin blizu. Garo iz Brondbya gotov.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:40Ma opusti se kakav Kulasin to Bordobase lupa standardno,mislim da ga niko ni zvao nije,nesto mi se cini da su lupanja bila i za onog Caraballa i za Masovica jedno su nase zelja a drugo realnostVanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:37Ne znam vala druze, ali njega kad zamislim u nasem dresu zeludac mi se okrece...
**** ga ko god je zvao Kulašina
Ovo "gotov", nekako mi zvuci ko da smo ga roknuli snajperom...GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:42Nisu lupanja. Caraballo je blizu, Masović prema medijima isto. Bubanja voljan doći, Kulašin blizu. Garo iz Brondbya gotov.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:40Ma opusti se kakav Kulasin to Bordobase lupa standardno,mislim da ga niko ni zvao nije,nesto mi se cini da su lupanja bila i za onog Caraballa i za Masovica jedno su nase zelja a drugo realnostVanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:37
Ne znam vala druze, ali njega kad zamislim u nasem dresu zeludac mi se okrece...
Alen Ozbolt ce biti predstavljen u ponedjeljak, dolazi umjesto Carlosa
-
rimljanin90
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
nadam se da ce danac pokazati nesto, ljevak, krilo, odavno nismo imali ljevaka da valja...hasic na prvu.
ako se dovodi samo onako, onda daj mehmedovica guraj.
ako se dovodi samo onako, onda daj mehmedovica guraj.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sad kad i za ovog influensera uzmemo neku lovu 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ja totalno imam neke druge info u vezi Kulasina ali ok vidjet cemo kroz koji dan onda. Po mojim informacijama ne dolazi
Pregovara se oko povratka Rahmanovića
A odakle na posudbu da dodje? Ja kako vidim on je bez ugovora za 16 danaSamoIzrekno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:45Kulašin završena stvar nekih 90% dolazi kao slobodan igrač, Bubanja je kontaktiran i voljan je doci na posudbu pa cemo vidjeti kako stoje stvari![]()
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Ne, istice mu posudba, a s Orenburgom ima do 2028bvsic je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:27A odakle na posudbu da dodje? Ja kako vidim on je bez ugovora za 16 danaSamoIzrekno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:45Kulašin završena stvar nekih 90% dolazi kao slobodan igrač, Bubanja je kontaktiran i voljan je doci na posudbu pa cemo vidjeti kako stoje stvari![]()
Bubanja je na posudbi u Osijeku a ima jos dvije godine ugovor sa rusima. O ovim ostalima ne znam nista osim za stopera Masovica pricalo se imao sam info preko druga da je u pocetku mnogo trazio pa cemo vidjer
Edit: ne kazem da sam ja u pravu za Kulasina ili momak iznad sto je pisao samo mi je malo cudno jer ovaj izvor je dobar pa zato
Edit: ne kazem da sam ja u pravu za Kulasina ili momak iznad sto je pisao samo mi je malo cudno jer ovaj izvor je dobar pa zato
Ovo vjerovatno na tm istek posudbe ondaSamoIzrekno je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:34Ne, istice mu posudba, a s Orenburgom ima do 2028bvsic je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:27A odakle na posudbu da dodje? Ja kako vidim on je bez ugovora za 16 danaSamoIzrekno je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:45Kulašin završena stvar nekih 90% dolazi kao slobodan igrač, Bubanja je kontaktiran i voljan je doci na posudbu pa cemo vidjeti kako stoje stvari![]()
Definitivno bi ga vratio odma da se pitam
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Jel mi se ovo nije poslao text 
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Niko nema ni 90% tačne informacije oko transfera i toga, a pogtovo niko s ovog foruma.. Treba biti realan da je sve ovo čuo/vidio/reko mi ovaj
ista situacija je s ovim profilima na društvenim mrežama,ćaća to s bratom sve riješava u tajnosti, a i ovo sve što iscuri kroz medije dodje preko Sanela ili Ede. Naše je da nagadjaml
ali šalu na stranu, dobro je što nas ima više s informacijama različitim.
Zadnja izmjena: SamoIzrekno, dana/u 14 jun 2026, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Uuf čuj Ožbolt...dugo ga nisam gledao dok je igrao u Sloveniji prije 5-6godina nije mi se činio neki igrač iskreno, ja bi više volio da ostane Carlos nego da on dodže. Pa čak bi i Hamzu više volio...što se tiče u21 ne vidim razlog da ZZ ne sredi Telalovića i izvuče max iz njega!
Kulašin? Ja bi volio više Hrelju nego njega, koji je ušao u zadnju godinu ugovora, moglo bi se ga uzet za "male pare" a on je Josip Ilicic za ovu ligu!
Kulašin? Ja bi volio više Hrelju nego njega, koji je ušao u zadnju godinu ugovora, moglo bi se ga uzet za "male pare" a on je Josip Ilicic za ovu ligu!
Haris
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, BungaBum, Google Adsense [Bot], SHZ82 i 24 gosta.

.png)