Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Nevjerovatno da Can Uzun nije minute dobio danas, momak im je najbolji veznjak daleko ove sezone.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovdje je tesko odgonetnuti jesu li Australijanci bili toliko organizovani i disciplinovani pozadi ili su Turci bili toliko nekonkretni i bezlicni. Moguce da Turcima fali klasicni centarfor da bi bili opasniji, ne znam sto ovaj Gul nije dobio vise minuta (mada vjerovatno i nije neki igrac). Kako bi bilo dobro da mi na slican nacin uzmemo Svicarce u cetvrtak aBd...
E jesu svi ove Turke hvalili, dark horse turnira, ovo ono.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Jaki su brate ovi bili pozadi. Uzdignute glave se branili i sa odličnim golmanom.
4-IN-A-ROW
A mi kad se branimo to ne valja
Da je Dema zabio za. 2-0 isto bi ovako završilo i tko te pita kako si igrao
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 14 jun 2026, 08:56, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- legenda reala
- Kontakt:
Ma brane se kvalitetno,pa sprijecili su svaki pokusaj u zacetku akcije,vidi se da su dobro izanalizirali Turke,uvijek su pravovremeno pomjerali i na svakom mjestu je uvijek bio neko da ocisti nisu se oslanjali na srecu,ovo sto su oni odigrali mi isto izgleda ko odbrane sa futsala kad branis visak hahaGhuraba je napisao/la: ↑14 jun 2026, 08:11Ovdje je tesko odgonetnuti jesu li Australijanci bili toliko organizovani i disciplinovani pozadi ili su Turci bili toliko nekonkretni i bezlicni. Moguce da Turcima fali klasicni centarfor da bi bili opasniji, ne znam sto ovaj Gul nije dobio vise minuta (mada vjerovatno i nije neki igrac). Kako bi bilo dobro da mi na slican nacin uzmemo Svicarce u cetvrtak aBd...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A dobro, standardni Turci.
Polako sta ste poceli vec donosit zakljucke treci dan turnira
Vi ovdje ocekujete da neka reprezentacija do finala dodje sa svim pobjedama 5-0
Vi ovdje ocekujete da neka reprezentacija do finala dodje sa svim pobjedama 5-0
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Brazil na niske grane pao kad mu je žvaljavi prva zvijezda a Neymar kroji spisak ko će na svjetsko.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Beduin
- Kontakt:
A ti ih ocito nisi ni gledao do sada pa si sklopio misljenje nakon ovog poraza.
Turska je itekako kvalitetna reprezentacija, igraju sasvim dobar fudbal, to je vidio svako ko je pratio ih proteklih godina. A to ne mora znaciti da ce razvaliti na SP i da moraju daleko dogurati. Pobjeda Australije jeste iznenadjenje kao i X Svicarske, isto kao sto je mnogima iznenadjenje nerijesen rezultat Kanade. Ali to je fudbal, zato ga i volimo.
Isto tako citam i ne vjerujem koliko forumasa se cudom cudi na trku i borbenost Maroka. Tacno vidis da djeca uopste ne prate fudbal, nego dodju i donose sud na osnovu trenutno vidjenog. Maroko je i proslo prvenstvo bio itekako kvalitetan, ginuli ljudi na terenu, pokupili dosta simpatija, a i sastav odlican imaju. Igraju "agresivan" fudbal i to je opce poznato.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Turski Instagram i Twitter gore, kamilica je ono šta mi pišemo poslije poraza o selektoru i igračima naspram njih

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ocigledno Evropski fudbal precijenjenj , Turska jedna od tih zemalja. Fudbal je ipake u mnogome fizicki sport Australci jaci, brzi, visociji ,, organizovana odbrana kao kod nas uz dva tri jaka trkaca u napadu i to je to.
Al jedno drugo upada u oci, ovo izbjegavanje repriza kod situacija za penal .. Turci su mislim trebali dobiti bar jedan penal. Al isto kao kod Skotska Haiti niti nekih velikij detaljnih repriza niti VAR reakcije. Kao da gledam stelenje kod nas PL , Arenu i VAR ovo je zaista los signal za sada.
Al jedno drugo upada u oci, ovo izbjegavanje repriza kod situacija za penal .. Turci su mislim trebali dobiti bar jedan penal. Al isto kao kod Skotska Haiti niti nekih velikij detaljnih repriza niti VAR reakcije. Kao da gledam stelenje kod nas PL , Arenu i VAR ovo je zaista los signal za sada.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Spanija 2010 prvu zijanila od Svicarske pa na kraju osvojila. Svicarci nakon te pobjede dvije izgubili i ispali odmah u grupi.bordobijeli je napisao/la: ↑14 jun 2026, 09:51Bas tako pa Argentina je zijanila od Saudiske Arabije proslo prvenstvo pa na kraju pehar.
15.10.2013.
Domacine , 8 od 8 najboljih europskih reprezentacija još uvijek nije minute odigralo na ovom turniru.MostarNeretva je napisao/la: ↑14 jun 2026, 09:32Ocigledno Evropski fudbal precijenjenj , Turska jedna od tih zemalja. Fudbal je ipake u mnogome fizicki sport Australci jaci, brzi, visociji ,, organizovana odbrana kao kod nas uz dva tri jaka trkaca u napadu i to je to.
Kad ne bi bi bilo sudijskih i fifa intervencija (mislim na guranje Brazila i Argentine) sva 4 polufinalista bit ce UEFA ekipe
Kakva precijenjenost europskog fudbala ,to su nebuloze
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nasu odbranu dosta strani medija hvali, mnogi govore da su pozitivno iznenadjeni…
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Puno se očekivalo od Turaka onda ovo jutros. Trebat će se dosta pomuciti da prođu skupinu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
velika greska kod Turaka, onaj ispracaj, kontra effect od ocekivanog
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Imas dvojicu igraca u najboljoj formi, endricka i rayana, i ne dobiju ni minut. DaBogda grupu ne prosli.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Wilshere10 i 33 gosta.