Hahhahahahaahahhaahah info iz kluba u kojem niko nista ne radi. Cirkus
Ni slucajno da se iznosi info iz kluba kako nam treba 10 igraca i trener, jer ce nam vanzemaljci mozda oteti iste
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Hahhahahahaahahhaahah info iz kluba u kojem niko nista ne radi. Cirkus
Pitar jesam samo u vasim bolesnim glavama, da je tako sad ti ne bi trebao kvazi investitor koji ce dici kredit. Mogao ga je Oro superman isto dici. Malo mucni glavom. I ne samo on nego svi. Mogli su do sad napraviti ako nista bilo kakav temelj. Sta ces ti meni pisati o tim ljudima nisu u stanju 10 hiljada eura donijet u klub. Vrte se po klubu godinama a rezultat im je 0 okruglo12tiigrac21 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 13:20Pitar si ali ovo moram da demantujem. Oro je bio na čelu kluba i to najtežim momentima, kada nam je ambis bio već pripremljen. Mnogi zaboravljaju te trenutke.
Pa majstore kad si takav znalac sto to ti nisi digo klub na noge i temelje pravio?MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 13:29Pitar jesam samo u vasim bolesnim glavama, da je tako sad ti ne bi trebao kvazi investitor koji ce dici kredit. Mogao ga je Oro superman isto dici. Malo mucni glavom. I ne samo on nego svi. Mogli su do sad napraviti ako nista bilo kakav temelj. Sta ces ti meni pisati o tim ljudima nisu u stanju 10 hiljada eura donijet u klub. Vrte se po klubu godinama a rezultat im je 0 okruglo12tiigrac21 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 13:20Pitar si ali ovo moram da demantujem. Oro je bio na čelu kluba i to najtežim momentima, kada nam je ambis bio već pripremljen. Mnogi zaboravljaju te trenutke.
Pa da, al ugovorom obaveza cuvanja informacija unutar kluba ili ce biti odstranjen iz Skupštine i tjt.12tiigrac21 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:51Kod nas kad nisu curile info, nije se nista ni dešavalao. Nadam se da se sada to promijenilo. Medjutim, ne zaboravite da opet imamo Skupštinu kao i ranije, nemoguće da nešto ne procuri.
OK. To je već druga priča.Blue1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 14:16Pa da, al ugovorom obaveza cuvanja informacija unutar kluba ili ce biti odstranjen iz Skupštine i tjt.12tiigrac21 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:51Kod nas kad nisu curile info, nije se nista ni dešavalao. Nadam se da se sada to promijenilo. Medjutim, ne zaboravite da opet imamo Skupštinu kao i ranije, nemoguće da nešto ne procuri.
I sta je pisao htio reci sad. Cuj ugovor o curenju Informacija hahahahaha. Sta ce jadan ne bio curit kad ljudi nista ni ne rade. A kredit da su digli vec procurilo. I kao da mi ne znamo da Krpic i Radovac koji nisu htjeli napustiti klub kad ih je Adzem odstranio imaju platu 20 hiljada maraka, pa nisu budale takve pare izgubiti do kraja ugovora. Ne cure informacije ovdje se pisalo da je sportski Maric sportski a Prelec trener. Stvarno vama ja mislim da covjek nesto nacrta da bi pisali dalje jedno te isto.Blue1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 14:14Pa majstore kad si takav znalac sto to ti nisi digo klub na noge i temelje pravio?MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 13:29Pitar jesam samo u vasim bolesnim glavama, da je tako sad ti ne bi trebao kvazi investitor koji ce dici kredit. Mogao ga je Oro superman isto dici. Malo mucni glavom. I ne samo on nego svi. Mogli su do sad napraviti ako nista bilo kakav temelj. Sta ces ti meni pisati o tim ljudima nisu u stanju 10 hiljada eura donijet u klub. Vrte se po klubu godinama a rezultat im je 0 okruglo12tiigrac21 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 13:20
Pitar si ali ovo moram da demantujem. Oro je bio na čelu kluba i to najtežim momentima, kada nam je ambis bio već pripremljen. Mnogi zaboravljaju te trenutke.
Eno na onom drugom forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.