Pogledao samhurem je napisao/la: ↑14 jun 2026, 11:10Kao sto sam rekao, pogledajte utakmicu i vidjet cete koja je to razlika u polju bila!!! Nije teško.
Da smo imali Sunjica umjesto njega od prve minute bilo bi to dosta bolje.
Utakmica protiv Kanade nije utakmica za Bašića.
Neke sporije kao protiv Švicarske ili pogotovo Katara možda jesu za njegov profil.
Po stoti put, pogledajte utakmicu ponovo i pratite samo Tahirovica i Bašića - progledat cete.
12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
Aha, pogledao si ponovo i opet nisi "progledao"?!
Znaci i ne razumiješ se bas u fudbal...hvala Bogu pa imamo stručni štab koji se razumije! Hvala ti Bože.
Znaci i ne razumiješ se bas u fudbal...hvala Bogu pa imamo stručni štab koji se razumije! Hvala ti Bože.
Opet ovaj jasmin se oglasava, jedan od najgorih forumasa i dečko koji pobjegne u misiju rupu kada se izofira!!!
Sta velis, Benjo pretrci 4,5 kilometara?!
Ništa čudno od licemjernih ljudi.
Toliko na temu Tahirovica i Bašića.. Prvi je bio bolji u ovoj utakmici. Želim Bašiću da bude 10x bolji od Tahirovica u nekoj narednoj utakmici kada bude igrao.
Sta velis, Benjo pretrci 4,5 kilometara?!
Ništa čudno od licemjernih ljudi.
Toliko na temu Tahirovica i Bašića.. Prvi je bio bolji u ovoj utakmici. Želim Bašiću da bude 10x bolji od Tahirovica u nekoj narednoj utakmici kada bude igrao.
Brt mili nicim izazvan si u raspravu ubacio igraca koji je mozda i najzasluzniji za gol. Onaj pas prije kornera Tahirovic ne moze na pesu poslati.
Daleko od toga da je ovaj presjecao lopte ko Buskec da to kompenzira. Napravio 15 pasova, od toga naprijed ne znam da je ikako. Prelosa utakmica, kao i opcenito cijele ekipe minus tri igraca u odbrani. Al de gledaj utakmicu, argument nad argumentima
Daleko od toga da je ovaj presjecao lopte ko Buskec da to kompenzira. Napravio 15 pasova, od toga naprijed ne znam da je ikako. Prelosa utakmica, kao i opcenito cijele ekipe minus tri igraca u odbrani. Al de gledaj utakmicu, argument nad argumentima
Ovo stanje po tahirovicu, koje traje vec toliko dugo mi je toliko odvratno!
-
General505
- Kontakt:
Nigdje nema vise neupućenijeg i nepismenijeg naroda sto na ovom podneblju a da se u sve miješa i da se u sve petlja.
Isto tako vidim na drustvenim mrezama a i ovdje na forumu, 90% nema veze o fudbalu a sve znaju kako je trebalo i šta.
Fubal vise nije igra, fudbal je danas postao nauka, istrazivanje, proučavanje, nadmetanje, zato nije za svakoga, ljudi misle jos da je to izađi negdje na njivu baci loptu i ganjaj ko konj dokle ide i dokle može fizicki.
Fudbal je spoj inteligencije, fizike, snage, tehnike, taktike i na kraju ono najbitnije.... Fudbal je igra na rezultat.
Sirotinja i budale žele neku lijepu igru i pricaju o lijepoj igri(osim ako imaš realne uslove za to) a pametni i veliki igraju na rezultat i osvajaju bodove i trofeje.
Isto tako vidim na drustvenim mrezama a i ovdje na forumu, 90% nema veze o fudbalu a sve znaju kako je trebalo i šta.
Fubal vise nije igra, fudbal je danas postao nauka, istrazivanje, proučavanje, nadmetanje, zato nije za svakoga, ljudi misle jos da je to izađi negdje na njivu baci loptu i ganjaj ko konj dokle ide i dokle može fizicki.
Fudbal je spoj inteligencije, fizike, snage, tehnike, taktike i na kraju ono najbitnije.... Fudbal je igra na rezultat.
Sirotinja i budale žele neku lijepu igru i pricaju o lijepoj igri(osim ako imaš realne uslove za to) a pametni i veliki igraju na rezultat i osvajaju bodove i trofeje.
Što manje znanja to više samopouzdanja/arogancije.General505 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 13:20Nigdje nema vise neupućenijeg i nepismenijeg naroda sto na ovom podneblju a da se u sve miješa i da se u sve petlja.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ima li negdje snimak ove utakmice
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Arena 1, HRT2, Federalna
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
HvalaCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 13:56Snimak Arena: https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/arena112062100.mp4
Snimak FTV: https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/ftv12062045.mp4
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kao protiv Paname kad je Bašić organizovao par prvih napada i nije to ličilo ni na šta, baš loše bilo i kasnije onda Benjo krenuo i bilo je kud i kamo bolje. Nije on neka klasa i svi znamo da ima limite ali takav je, opet, bolji kreativac od svih ostalih.hurem je napisao/la: ↑14 jun 2026, 11:10Kao sto sam rekao, pogledajte utakmicu i vidjet cete koja je to razlika u polju bila!!! Nije teško.
Da smo imali Sunjica umjesto njega od prve minute bilo bi to dosta bolje.
Utakmica protiv Kanade nije utakmica za Bašića.
Neke sporije kao protiv Švicarske ili pogotovo Katara možda jesu za njegov profil.
Po stoti put, pogledajte utakmicu ponovo i pratite samo Tahirovica i Bašića - progledat cete.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Nije to istina. BHF je "tjerao" ljude sa njihovih mjesta, kako bi oni bili blize zidu i imali taj dio za sebe. Problem je sto se par ljudi nije htjelo pomaknut i pozvali su redare, koji su onda nakon toga doveli policiju. BHF se zna ponasat ponekad razbojnicki na gostovanjima, iako im se ne moze oduzet ogromna podrska. Ja da sam dao par hiljada $ za neke karte, pa da me neko "marsne" s mog mjesta zajedno sa porodicom, a na drugim mjestima sve zauzeto, vjerovatno bih se isto ponasao, koliko god to "supacki bilo". Problem je losa organizacija saveza i BHFa oko tih jeftinih karata za navijace.Juventinisimo je napisao/la: ↑13 jun 2026, 07:07Okacili Palestinsku zastavu.samoposmatram je napisao/la: ↑13 jun 2026, 05:55Sta je bio povod frci?
Fasovali prijavu za nasilje nad policajcem.
Ovi su dobili jeftine karte preko saveza i sisli 20 redova nize, gdje su ljudi placali karte po 500+.
Obavezno poslušati Mamićevu analizu, u srž.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Objektivno je reći da je sudija prilično tolerisao njihovu grublju igru, dok nama to nije tolerisao.
Prvi faul, odmah žuti, itd.
Suđenje je bilo bar 55-45 za Kanadu...
Ali očekivano je to kad su domaćini prvenstava u pitanju...
Treba i to uzeti u obzir kad se komentariše meč.
Prvi faul, odmah žuti, itd.
Suđenje je bilo bar 55-45 za Kanadu...
Ali očekivano je to kad su domaćini prvenstava u pitanju...
Treba i to uzeti u obzir kad se komentariše meč.
Ovaj proizvod incesta ponovo dobija napade kravljeg ludila. Incest, incest.Daduli je napisao/la: ↑14 jun 2026, 11:12Diadora je napisao/la: ↑14 jun 2026, 06:27Pozivanje Tahira I basica prije sarica je kriminal. Kao I nepozivanje karica.delija je napisao/la: ↑14 jun 2026, 03:17Gledajući ponovo snimak utakmice sticem dojam da gdje god smo imali fizički slabijeg igraca da je bio igrac manje za nas. Bazdarevic, Alajbegovic nemaju sta ovdje da traže. Cim prime loptu zavrse na zemlji. Dedic mislim da je sve duele 1 na 1 izgubio u drugom poluvremenu.
Tahirovic vam toliko upada u oči jer je lik zujao po cijelom terenu. Gdje je god je Kanadjanin sa loptom eto ti i njega. Zato i upadaju u oči njegove nekvalitete u pas igri. Pa Muharemovic puno bolje proigrava i ima "mekšu nogu".. To je nas novi Rahimic i jbg moras imati i jednog takvog.
Ali ja ne mogu vjerovati da niko ne spominje Ivana Bašića. Pa taj lik se ne vidi nikako na terenu. Ko da nije ni igrao. U 45 minuti provuče igraču kroz noge i to je to da se sjetim da ga je komentator i spomenuo uopšte.
Treba napomenuti da Sunjic kako udje u igru prvi put se i desi da smo držali loptu duže od 10 sec i puno bolje smo izgledali na terenu.![]()
Dobro te je, Crossdresseru jedan.
Trolonja sad spava, njegovo radno tranny vrijeme je od 22h do 8 ujutro.
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: majstorS35, rossonero85 i 30 gostiju.