18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Švicarski panjevi se mogu udarati nogom u guzicu ako uzmu bod protiv nas. Baš loša skupina igrača. Ne isključujem da dobiju crveni. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Mislim da ce opcija da li može Sejo igrati na beku uticati na to da li početi sa Kerimom. Kerim je slabiji defanzivno od Bajraktarevića. Ako ne bude Seje, Kerim teško da će početi utakmicu jer moramo obezbjediti lijevu stranu. Možda da naši prebace Dedića lijevo, u tom slučaju bi Kerim mogao biti opcija. Al šteta Amara na lijevoj strani.
Mi izlazimo sa dva napadaca i protiv Svicaraca, bez ikakve dileme, ne znam cemu mastanje o drugim formacijama. Ocekujem Dzeku i Demirovica u napadu ovaj put samo, i Sunjic nazad u prvih 11 umjesto jednog od dvojice veznih.
Demirovic ce biti kljucan i svaku formaciju bez njega mozete bacit u smece, on ce imat defanzivni zadatak na Xhaki i od svih nasih napadaca najbolje zatvara provinicke 6ice, bez njega tesko da cemo odigrat dobru utakmicu defanzivno a nama kao i u svakoj utakmici gdje nismo favoriti primaran cilj mora bit sacuvat nasu mrezu.
Demirovic ce biti kljucan i svaku formaciju bez njega mozete bacit u smece, on ce imat defanzivni zadatak na Xhaki i od svih nasih napadaca najbolje zatvara provinicke 6ice, bez njega tesko da cemo odigrat dobru utakmicu defanzivno a nama kao i u svakoj utakmici gdje nismo favoriti primaran cilj mora bit sacuvat nasu mrezu.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nama bi bod protiv Svice bio k'o kuca...ovi ce da igraju protiv nas kao mahniti...nemaju vise luksuza da ispustaju bodove...sto nama daje neke sanse u (polu)kontrama...nadam se da Demirovic "procepi"...vrijeme je, zasluzio je..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Sunjic kakav god da je,a daleko je od toga da je idealna opcija za nas,najbolji je moguci trenutno destruktivac koji jako dobro zna kvariti igru protivnika.
Pored opet onakvog Tahirovica on je pod moranje.
Nevjerovatno je kako nemamo bar jedno pravo rjesenje u sredini,sve neke alternative.
Nevjerovatno je kako nemamo bar jedno pravo rjesenje u sredini,sve neke alternative.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Duplo bolji je igrac od Memica
Slazem se, Sunjic je daleko najbolje rjesenje koje imamo u veznom redu. Kad su usli Alajbegovic i Sunjic, odmah smo proigrali koji pas, dodavanje.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:32Sunjic kakav god da je,a daleko je od toga da je idealna opcija za nas,najbolji je moguci trenutno destruktivac koji jako dobro zna kvariti igru protivnika.
Imamo,vidjeti kakav je Mahmic,ali nece ga Barba mozda sve do Katra ubaciti.Spominjem njega jer nekako jos od Makedonije smo ga vidjeliTrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:32Sunjic kakav god da je,a daleko je od toga da je idealna opcija za nas,najbolji je moguci trenutno destruktivac koji jako dobro zna kvariti igru protivnika.
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Dzeko je bio spreman da odigra desetak minuta protiv Kanade, nema nikakve logike da pocne utakmicu protiv Svice, logika je da udje tipa zadnjih 30-ak minuta jer uopste nije igrao od dva mjeseca, a onda pocne utakmicu protiv Katara. Najgore bi bilo da opet povrijedi pa da uopste ne igra zadnju tekmu. Moje neko razmisljanje.viKK je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:19Mi izlazimo sa dva napadaca i protiv Svicaraca, bez ikakve dileme, ne znam cemu mastanje o drugim formacijama. Ocekujem Dzeku i Demirovica u napadu ovaj put samo, i Sunjic nazad u prvih 11 umjesto jednog od dvojice veznih.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Tako je i rečeno. Džeko će igrati max pola sata protiv Švice, ako bude potrebe.
Hej da Pjanic nije odusto od fudbala prije pet godina sad bi lego ko budali samar tu negdje ispred zadnje linije.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:32Sunjic kakav god da je,a daleko je od toga da je idealna opcija za nas,najbolji je moguci trenutno destruktivac koji jako dobro zna kvariti igru protivnika.
Ja se nadam necemu drugacijem sad.Mozda bi malo mogao i iznenadit Svice.Oni ce ocekivat haramball.Mozda jedan spic,Mahmic i Sunjic unutra pa da se pokusa nesto na pocetku utakmice.
Nama je vrijeme da se vratimo na igru sa trojicom pozada.
Ako bude citao forum nece znat jesu li posli ili dosli.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:58Apel za sve da ga sjebemo da napisemo sve glupost do gluposti nek se aktiviraju troleri tipa psv i taj nema sansi da ista analizira.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:53Švicarci imaju "specijalca" za BiH: Adnan pomno prati svaki potez Zmajeva, čita i komentare na mrežama!Ljudino sve što si vidio suprotno im reci inače u Bosnu nam ne dolazi.Adnan Aličajić jedan je od ljudi u stručnom štabu reprezentacije Švicarske koji ima posebnu misiju. Saznati sve o fudbalerima Bosne i Hercegovine.
Taktika, prekidi, iznošenje lopte, kako i gdje igrači šutiraju penale.
Adnan, piše švicarski Blick, prati utakmice, gleda snimke, čita bosanskohercegovačke medije kako bi saznao, primjera radi, da li je neko povrijeđen ili stručni štab ima neku novu ideju na umu.
-Pratim čak i društvene mreže u Bosni - priznao je.
Švicarska je na Mundijal povela trojicu analitičara. Adnan je pratio BiH, Kevin Ehmes, vođa tima skautirao je Katar, a Julian Lauer Kanadu.
Oni snimaju i treninge švicarske reprezentacije i ustupaju ih selektoru Muratu Yakinu.
Tokom same utakmice, oni nastavljaju svoj analitički rad. Kevin Ehmes zauzima mjesto na klupi, dok se Adnan Aličajić i Julian Lauer penju na tribine i u stalnoj su vezi sa svojim šefom.![]()
Barba halali sto smo sumnjali.
Jbt , znao sam da ga primaš ali čak trojicu pozada? Wow!
Glory Glory Man United
-
Marokanci58
- Kontakt:
Trenutno je plan da pocnemo sa Dzekom i Jovom u prvih 11.
Haris ce vjerovatno uci u drugom poluvremenu. Izgleda da kockar gura All in i da ganjamo pobjedu.
Haris ce vjerovatno uci u drugom poluvremenu. Izgleda da kockar gura All in i da ganjamo pobjedu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Mene ne bi iznenadilo uopšte, mislim da je Demir u psihičkoj banani, pa da će ga Barba malo poštediti.
Nisam fan toga iskreno. Demir radi dosta prljavog posla za ekipu i potreban je u prvih 11. Dva sidraša nemaju šta tražiti skupa na terenu, nije 1970. godina.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Jurica95, kouadio, Mataruge, MiranGlasnic, Proximic, Shevko, tuzlanskinacin i 68 gostiju.