AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Haman da i hoce. Nije im malo bilo portugalski ubleha, nego daj jos kojeg. Kuda ide ovaj klub........
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Niste vi svjesni koliko je Amorim dobar.
Ako ga ispostuju u veznom redu, Milan ce igrati najbolji fudbal u Italiji. Garantujem.
Tesko je nekome ko ne prati United detaljno objasniti koliko je covjek bio na dobrom putu, ali splet nesretnih okolnosti i medijska masinerija su ga kostali posla. I ja sam na kraju bio za to da ode, ali vise zbog njega samog.
Sa Amorimom smo igrali najbolji ofanzivni fudbal u Engleskoj, najvise snasi stvarali i najveci XG imali.
Unistila ga cinjenica da u sistemu koji igra nije u rosteru imao veznog igraca sa plucima i nogama za tu formaciju.
Ako ga ispostuju u veznom redu, Milan ce igrati najbolji fudbal u Italiji. Garantujem.
Tesko je nekome ko ne prati United detaljno objasniti koliko je covjek bio na dobrom putu, ali splet nesretnih okolnosti i medijska masinerija su ga kostali posla. I ja sam na kraju bio za to da ode, ali vise zbog njega samog.
Sa Amorimom smo igrali najbolji ofanzivni fudbal u Engleskoj, najvise snasi stvarali i najveci XG imali.
Unistila ga cinjenica da u sistemu koji igra nije u rosteru imao veznog igraca sa plucima i nogama za tu formaciju.
Možda ćemo mi imati Modrica sa plućima, naravno ako produži a vjerovatno neće. U svemu ovome nije toliko ni bitno ko će nam biti trener, koliko je bitna činjenica da je Ibra izgurao svoje.
Opet ce se on petljat gdje treba i ne treba i nema tu selameta.
Opet ce se on petljat gdje treba i ne treba i nema tu selameta.
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Sa užasnom sredinom terena koju smo imali i uz jedina 2 igrača tamo koji su valjali i koje vjerovatno nećemo imati sljedeće sezone uz budžet za transfere od 30M imačemo još gori vezni red.
Slazem se,tesko je nekome ko ne prati United objasniti cinjenice.LenyYoro15 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 11:39Niste vi svjesni koliko je Amorim dobar.
Ja i danas zalim sto je brzo otisao.
On nije trener za brze/instant rezultate, ako to trazite on vama u Milanu nije potreban.
Mi imamo upravu u Unitedu koja je bila dvolicna,nije ga ispostovala sa pojacanjima..
Prednost kod vas je sto svi znaju igrati sa tri nazad, u Unitedu je to igralo 2-3 igraca...
I opet je uspio stvoriti ekipu da ima najvise stvorenih sansi,udaraca u gol itd. sa igracima koji nisu dio tog sistema..
U tom sistemu su kljucni vezni i bekovi...
I Amorim zvanicno, nek nam je sretno svima.
Dobro nam dosao u klub i nek ti je sa srecom. Necemo suditi do oktobra onda cemo vidjeti
Dobro nam dosao u klub i nek ti je sa srecom. Necemo suditi do oktobra onda cemo vidjeti
Nek nam je bog na pomoci....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Najbolji moguci izbor u ovom trenutku. Mlad trener koji je sa limitiranim budzetom pravio vrhunske rezultate. Nadam se da ce dovesti pojacanje u odbrani s obzirom da planira igrati sa pet nazad idealno iz Portugala odnosno iz Sportinga. Gonçalo Inácio ali on ce vjerovatno u puno bolji klub od Milana a od realnijih opcija Iván Fresneda desni bek/wing bek mislim da je cak prije par godina i bio meta dok je igrao za Real Valladolid. Optimista sam...
BREAKING:
Milan have reached a verbal agreement with Markus Krosche to become the club’s Head of Football. Along with Krosche, Timmo Hardung will become Milan’s new sporting director
E ovo ce biti nase najvece pojacanje, cuda ke radio u Frankfurtu. Ako stvarno dodje on onda sam optimista za naredni period, ne nuzno za iducu sezonu ali 2-3 sezone mislim da cemo ici pravim putem.
Jos jedna dobra odluka
Amorim trener ne obećava na prvu, ako se pogleda rad u MU, onda se sjetim njegovog rada u Portugalu i pomislim da može bolje. Izgleda da je Zlatan opet svoje proveo......
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ocekivano, nije covjek budala da dodje u ovu poganu sredinu.After a period of reflection, Markus Krosche decided to stay at Eintracht and not join Milan as he deemed leaving the club in the middle of the transfer window not appropriate and also because he is the sole decision maker at the club. Additionally, Krosche has a release clause in his contract with Eintracht and the club would not let him go for less than €10M
Sto se tice i Amorima, bojim se da ce otkaz zasluziti vec u Novembru, ali me jos vise strah da ga dobije tek na kraju sezone.
Koliko smo potonuli govori cinjenica da te odbije neko zbog Frankfurta, Nevjerovatno.
A stvarno sam se radovao dolasku tog covjeka, vrhunski posao je radio i radi u Frankfurtu.
Cak su rekli da je njegova odluka bila da se Amorim dovede.
A stvarno sam se radovao dolasku tog covjeka, vrhunski posao je radio i radi u Frankfurtu.
Cak su rekli da je njegova odluka bila da se Amorim dovede.
Ne odbija on nas zbog Frankfurta već zbog Ibre, kao sto će svako normalan uraditi.
Ko ce nornalan kuću praviti od sredine. Valjda je logično da prvo riješiš upravu pa trenera a tek onda igrače.
Da cirkus bude veći haman da je lik bio uključen u donošenje odluke o treneru
Ko ce nornalan kuću praviti od sredine. Valjda je logično da prvo riješiš upravu pa trenera a tek onda igrače.
Da cirkus bude veći haman da je lik bio uključen u donošenje odluke o treneru
Il Club più titolato al mondo!
I lik ih hladno odyebe opetMilan tried to lure Markus Krosche offering him a contract until 2030 worth €10M/year to become the club’s Head of Football. RedBird and Cardinale promised Krosche a transfer market budget of €700M over the coming years, giving him a free rein to shape the squad and staff. Krosche was hesitant whether to accept or not but at the end he chose Eintracht. He couldn’t reconcile the idea of abandoning everything in Frankfurt and going to Italy. Krosche was extremely frustrated that it was leaked to the media that an agreement was finalized over the weekend when nothing had been signed. Eintracht board gave Krosche an ultimatum on Tuesday to give a final response whether to stay or leave the club, and he chose to stay with the Bundesliga side
Ma tu nesto smrdi, jbt pa sta bi tak lik napravio sve sa tim budzetom kroz par sezona, kakve je sve transfere radio sa Frankfurtom, koji je cak i EL osvojio a i njemacki kup. A o prodaji igraca da ne govorim.
Vjerovatno je sad jasnije zasto su mu rekli da ce imati ta sredstva, uefa nas vise ne drzi pos burnim okom sto bi znacilo ako ovi nasi zele mogu malo vise para potrositi i dati na plate.
Vjerovatno je sad jasnije zasto su mu rekli da ce imati ta sredstva, uefa nas vise ne drzi pos burnim okom sto bi znacilo ako ovi nasi zele mogu malo vise para potrositi i dati na plate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.