Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
čuj švabe, pa ljudino ne gledamo bitku na neretvi
I found freedom. Losing all hope was freedom.
pocetnicka greska kurasaa u odbrani, ne smijes ovakve golove primati na sp
-
napapijri1987
- Kontakt:
I to je ono sto sam pisao o momentumu u vezi ovih pauza. Autsajder ima momentum,zabio gol,odigrao jos jednu potencijalno opasnu akciju i onda pauza i favorit se sabere. Tacno kao u tenisu.
Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira. 
I to nije samo sad vec na svakoj utakmici do sad
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ledena ploha operisana od fudbala je baš dobar termin koji sam slušao u petak čitav dan prije utakmice, za sve one koji ne prate fudbal ni 20% siguran sam da su bili iznenadjen Kanadom, a onaj ko je gledao Kanadu u Katru protiv Belgije i Hrvatske i ko gleda i prati fudbal redovno ono izdanje Kanade nije iznenadjenjePogba je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:36Skotska favorit - dobila
Australija redovnija na SP od Turske, uopce ne mozes zvati Tursku apsolutnim favoritom iako su bolja repka.
Zadnja tekma je pila naopako, zapravo govori kontra nas, malo egzotično ostrvo od 150k stanovnika igra 1-1 sa apsolutnom silom uovom sportu, a BiH se branila 80 minuta protiv ledene plohe operisane od fudbala.
Takodjer, imat će se više prostora za disati protiv Švice nego protiv domaćina, u to sma siguran da ćemo biti fluidniji prema naprijed
Iskreno, puno se prati fudbal a malo se zna
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Njemacka nece osvojiti nista narednih 15godina u to sam siguranKaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira.
Ma nije to ni poentaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:46Njemacka nece osvojiti nista narednih 15godina u to sam siguranKaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira.
15.10.2013.
Pokrao ih sudija
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:47Ma nije to ni poentaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:46Njemacka nece osvojiti nista narednih 15godina u to sam siguranKaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira.
Znam nako ja to
Sve dok zivi Kimmich, Havertz i Sane , ovaj tim nece nikad nista osvojit
Njemacka i jeste za **** kad je usporedimo sa onom ekipom od prije 12, 16 ili 20 godina. I to je jako popularno misljenje i u samoj Njemackoj javnosti. Svi mi znamo da ce oni pobjediti Curacao veceras, ali daleko da su oni fsvoriti na ovom turniru bar po meniKaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
- Wilshere10
- Kontakt:
Kakvo smece od takmicenja jbte, sta je ovo 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
šjo treba iz kurasaa na tribinama, kurasao my friend

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa nemoj gledati i zdravo.Samo kukate.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- AshburtonG
- Kontakt:
Sudija predao za vizu u Njemackoj. Kakve su ovo odluke bog te vidio. 
Kakvi znalci na temi, svi sve znaju, ko valja, ko ne valja, ko ce sta osvojit, ko nece. Napusite se svi qrcine svabama. 
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Za ostrvo je bitno da rezultat ostane ovakav, Nijemci tradicionalno napune ovakve ekipe do vrha cim nanjuse krv.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 jun 2026, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ni to nije bila poentaAtlanta je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:50Njemacka i jeste za **** kad je usporedimo sa onom ekipom od prije 12, 16 ili 20 godina. I to je jako popularno misljenje i u samoj Njemackoj javnosti. Svi mi znamo da ce oni pobjediti Curacao veceras, ali daleko da su oni fsvoriti na ovom turniru bar po meniKaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira.
15.10.2013.
- bavariapivo
- Kontakt:
Drugačije ovaj kaj haverc ne bi dao gol…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.