Ja bih ovako, krenuo sa mladim pa sta bude
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Slazem se apsolutno.
Mislim da ce na na ove sljedece dvije biti slicno kao na ovoj sa Kanadom.Goalgetter je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:57Koliko se nasih navijaca ocekuje na utakmici? Imaju li neke realne brojke (ne one tipa Klix u Torontu).
Ma daj ba ni Barbarez još nije čipove sam sebi razbacao a ovdje ljudi već znaju šta on planira, ko da ne znate Sergeja
Bilo je naših navijača sasvim dovoljno u Torontu . Logično prije utakmice su bili zajedno po gradu, ulici, korteu, ali kasnije na stadionu su bili razbacani na puno malih grupa Bilo je taj jedan kao kop, ali tu nije bilo ni blizu ukupnog broja.Goalgetter je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:57Koliko se nasih navijaca ocekuje na utakmici? Imaju li neke realne brojke (ne one tipa Klix u Torontu).
Tako je. A svi ovi sastavi bez Ermedina i slične gluposti, okačite mačku o rep
Upravo ovo
Dva targeta od prve minute, pa nije budala… de mi reci ko ce ti od ove dvojice biti zaduzen za intenzivan presing,otezavat protivniku progresiju lopte kroz linije i pomoc veznom redu u fazi obrane i tranzicije???
Ja sam reko da ti trebas onom svicarskom analiticaru je*bat ces mu znanje.PSV je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:17U kontaktu sam sa nasim igracima, navodno je cilj da se odmore Seo i Basic. Sunjic pocinje, kao i Memic. Dzeko od 60' minute mjenjati ce Lukica. Trnokop nazalost planiran za svih 90'. Bazdar bez sansi protiv Suisse kao i Burnic. Mahmic ce dobiti sansu, verovatno i Gigovic/Malic. Tabak igra protiv Qatara. Biti ce zanimljivo nema govora, svi su uzbudzeni.![]()
Po cemu je duplo bolji, u ovoj igri koju mi forsira protiv jacih timova nije, tu je Memic jedan od najbitniji zbog defanzivni zadataka. Kerim ni blizu ne moze pomoci veznom i Seji kao Memic… protiv slabijih repki i kada ganjamo gol onda je Kerim dosta korisniji… ali da me neko ne razumijem pogresno Kerim je sigurno nas najveci talenat svih vremena i bit ce velika igracina.. ali ovaj sistem njemu najmanje pase…
Trenutno korisnika/ca: alacious, Beduin, Goalgetter, tuzlanskinacin, visarionovich i 53 gosta.