Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Kakva Mamba, go i asist za 15 minuta u igri 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovaj Havertz je nekad u mladosti bio desno krilo, ne znam sta se njemu desilo drkajuci ga na CF, treba vidjet nekako da se ugura Undav na CF, a Havertz desno nek Raumdeutuje ima on mozga za to. Sane se trpit ne mere.
Kurdski Udav
Deniz Undav for Germany
10 games (3 starts)
11 G/A (7G, 4A)
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Fanovi se mogu nadati samo da će Sane polomiti opet ligamente , inace ne vidim nacin da se Nagelsmann opameti
Takodjer, nazalost , poslije ovog veceras iako su igrali protiv ekipe od koje Novi Grad Sarajevo ima vise stanovnik, Havertz ce biti neupitan starter jer je tobooze zabio dva gola.
Zbog pomenutih propaliteta gore ,koji ne koriste ni defanzivno ni ofanzivno, izgubit ce i protiv Ekvdaroa i protiv Slonove Kosti.
Imaju dobru gol razliku sad, bit ce dovoljna 3 boda za prolaz ima dosta grupa gdje treci u grupi lako moguce nece imati vise od 1 bod
Takodjer, nazalost , poslije ovog veceras iako su igrali protiv ekipe od koje Novi Grad Sarajevo ima vise stanovnik, Havertz ce biti neupitan starter jer je tobooze zabio dva gola.
Zbog pomenutih propaliteta gore ,koji ne koriste ni defanzivno ni ofanzivno, izgubit ce i protiv Ekvdaroa i protiv Slonove Kosti.
Imaju dobru gol razliku sad, bit ce dovoljna 3 boda za prolaz ima dosta grupa gdje treci u grupi lako moguce nece imati vise od 1 bod
Sane večeras što je mogao to je upropastio. Naggyjeve zamjene, osim Undava, neinventivne.
ocijenjen je kao da su izgubili 7 1 a ne obratno, a napadac, to sve govori
Kada na svjetskim prvenstvima Brazil pobijediš jednom 7:1 i to u tako bitnoj utakmici, onda ovih 7:1 protiv Curacaa ispadno totalno obična...
Dobar ulazak u turnir, bitno za samopouzdanje ekipe i da se digne euforija, jer to je uvijek Nijemcima dosta značilo. A kao i što sam rekao danas i kako je i postavljeno evo na temi, uvijek kada se s uvjerljivom pobjedom startalo dolazilo se do kraja. Nadat se nastavku te tradicije. I naravno Sane je ovde najveći problem i da li se on opšte može probudit i bljesnut preveliko je pitanje...
Brown puno znači reprezentaciji, totalno osvježenje, njegov tempo i generalno shvatanje igre i potezi, sve super. Najbolji igrač faktički.
A Havertz ima klasu, igrao je i 2 finala LP, jedno i odlučio. A to neko guranje njega u napad ima veze s tim što on dobro se kreće u prostori pronazali rupe...Ali evo i danas još više bi golova Elf zabio da je npr startao Undav ili Woltemade. Ovaj drugi zbog visine, snage. Meni bi Havertz bio u napadu u iznimnim situacijama, a prije bi ga povukao na ovu neku poziciju ili 10 ili krila, sve zavisno u kakvoj je formi u tom trenutku Musiala.
Usput Musiala je prema komentatoru ARD-a , a i ostalom što se govorilo nakon utakmice otišao direktno nakon izmjene u svlačionicu na tretmane. Nadat se da je tu sve ok, na prvu se činilo da ima nekih manjih problema.
Dobar ulazak u turnir, bitno za samopouzdanje ekipe i da se digne euforija, jer to je uvijek Nijemcima dosta značilo. A kao i što sam rekao danas i kako je i postavljeno evo na temi, uvijek kada se s uvjerljivom pobjedom startalo dolazilo se do kraja. Nadat se nastavku te tradicije. I naravno Sane je ovde najveći problem i da li se on opšte može probudit i bljesnut preveliko je pitanje...
Brown puno znači reprezentaciji, totalno osvježenje, njegov tempo i generalno shvatanje igre i potezi, sve super. Najbolji igrač faktički.
A Havertz ima klasu, igrao je i 2 finala LP, jedno i odlučio. A to neko guranje njega u napad ima veze s tim što on dobro se kreće u prostori pronazali rupe...Ali evo i danas još više bi golova Elf zabio da je npr startao Undav ili Woltemade. Ovaj drugi zbog visine, snage. Meni bi Havertz bio u napadu u iznimnim situacijama, a prije bi ga povukao na ovu neku poziciju ili 10 ili krila, sve zavisno u kakvoj je formi u tom trenutku Musiala.
Usput Musiala je prema komentatoru ARD-a , a i ostalom što se govorilo nakon utakmice otišao direktno nakon izmjene u svlačionicu na tretmane. Nadat se da je tu sve ok, na prvu se činilo da ima nekih manjih problema.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Koja propast od ličnosti i igrača je ovaj Sane. Nešto mu se i oči usitnile, od neke podmuklosti
Selektor nije normalan čim je njega pozvao, pa ga još gura u standarne.
Ova nova generacija je baš čudna. Šta Šloti glumi sa onim povlačenjem dresa i konstantnim isticanjem nekakvih bicepsa
Sad zamišljam Kohlera, Buchwalda, Augenthalera da tako nešto rade....
Ko je proglašen igračem utakmice?
Selektor nije normalan čim je njega pozvao, pa ga još gura u standarne.
Ova nova generacija je baš čudna. Šta Šloti glumi sa onim povlačenjem dresa i konstantnim isticanjem nekakvih bicepsa
Sad zamišljam Kohlera, Buchwalda, Augenthalera da tako nešto rade....
Ko je proglašen igračem utakmice?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Izmjena je mjera predostrožnosti, ništa ozbiljno, potvrđeno je.
Kai.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dvojica igraca BVB-a u početnoj postavi i obojica zabili po gol 
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.