AminErosViverosViv je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:46Gojkovica probati zadrzati i traziti mu igrace koji ce igrati po njegovoj komandi. Tako i sa Ljajicem.
Da je regularnog sudjenja i fudbalskih pravila titula ne bi dosla u pitanje.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AminErosViverosViv je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:46Gojkovica probati zadrzati i traziti mu igrace koji ce igrati po njegovoj komandi. Tako i sa Ljajicem.
Na to pristao da oprosti par plata unutar "sporazumnog" raskida, jer je tamo dobio dobro masne pare, i win-win za obojicu, i Ismira i Carlosa
Nisam se fino izrazio,mislio sam da mi to trazimo od napadaca i zato ne isporucuju golove.Nece nijednog napadaca krenuti dok se ne vratimo na formaciju sa krilima i dok bekovi ne pocnu liciti na bekove,to je realnost.Nije ovaj Juricic majstor koliko ga ovi trpaju loptama on samo radi sto napadac treba da radi.Ne samo on nego i Jovo Lukic,Despotovic,Mrkaic,tako ce i Romera.Yebes njih da se razumijemo samo ih koristim kao primjer jer su najblizi ovome sto pricam.Napadac se mjeri po golovima a za ovo ostalo me plaho i zaboli qurac dok ne zabijamo jer cemo imati situaciju kao ove sezone da nam jedan veznjak ima golova ko citav napad.nokee je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:36Tobejarabi sta ti gledaš. Bas tip napadača koji ucestvuje u igri, dodaje, razigrava. Pogledaj malo koju utakmicu i uprati samo njega. Gradi se, ozvara prostor krilima, razigrava. Mislim da je imao i koju asistenciju..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:04Sto GiS kaze nit je krampa ala Cmiljanic,Bagaric,Melunovic itd nit je neki majstor ala Benko.Bas sredina.Carlos je tip napadaca koji bi isporucio u Borcu gdje citav tim igra za napadaca,kod nas je ipak drugacija situacija gdje i napadac mora ucestvovati u igri a on nije za toga.Korektan igrac sa finim fizickim predispozicijama,ima problema sa nervozom i ne slazem se da ne mozemo bolje dovesti mada ostaje da vidimo.
PS ne kažem ja da je on Ronaldo stari, ali imao sam osjećaj da kad ga krene s golovima, nece stati. Jer je igrao po meni odlično većinu utakmica samo ga gol nije htio.
Al ok, kako god, otišao je, nek mu je sretno. Eto ovaj Ozbolt ce biti Ronaldo stari, amin..
Možda Zekiću i ne treba klasični napadač, vjerovatno ce počinjati sa Menalom i Kyeremehom u napadu.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:02turkes jedini ostao kao spic. i nikad mi nece biti jasan ovaj igrac, sifra samo takva. mislim ide i on, ali eto, ostaje zal sto nije izdominirao ala ahmet.
u sezonu ulazimo sa kompletno novim napadacima, nadam se da ce pogoditi sa ovim sto dolaze.
Znači Demirović ne dolazi sigurno
Ma ćim neko spomene napadača i golove, naupadne mi onaj njihov tik-toker i ta čuvena izjava a zatim im doveo onog holandeza
Kakav Menalo i qracLucas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:11Možda Zekiću i ne treba klasični napadač, vjerovatno ce počinjati sa Menalom i Kyeremehom u napadu.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:02turkes jedini ostao kao spic. i nikad mi nece biti jasan ovaj igrac, sifra samo takva. mislim ide i on, ali eto, ostaje zal sto nije izdominirao ala ahmet.
u sezonu ulazimo sa kompletno novim napadacima, nadam se da ce pogoditi sa ovim sto dolaze.
Kolumbijac dolazi sigurno cim sredi papire a to je kroz sedmicu,Agyekum sutra na ljekarskom.Koljic koliko znam nije opcija iako bi dosao
Kad usvoje novi zakon, nece se moci vise zajebavati
Ako ga Zekic nece u kontinuitetu koristiti, na njegovoj primarnoj poziciji, onda je najbolje neka napusti klub.ajdohordas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 23:41Ne bih se ja rješavao Menala sada, iako sam baš razočaran njegovim partijama do sad.
Medjutim, moguće da ga ZZ probudi malo u novom sistemu. Nemoguće je da ponovi ovako lošu sezonu kao što je ova. Svakako sa Zekom dosta dobro radimo tranziciju, a Menalo bi mogao biti odličan u tom sistemu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.