Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
Ko sto se glupanu nije moglo nacrtati zasto je ovo najbolji strucni stab tako se ne moze objasniti ni zasto Demir nema efikasnost u repki. Nestvarno glup svijet, nema tu pomoci dzaba, ako neko moze prebacit diskusije na reddit osevapio bi se
Napadaju ovog momka da skrenu paznju sa ridjobradog magarca na klupi reprezentacije
- Wilshere10
- Kontakt:
Keru, miran budi, ako te nađemo ima da te natjeramo da napravis fb profil "U ime Allaha" i dijelis Peziceve objave.Marsiano je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:50Napusis mi se kurcaSindikat12 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 15:08Idiote jedan nekulturni, molim Allaha da ti slomi ledja!
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- signalidunapark
- Kontakt:
E moj Demire, šta rsdiš ubogoj sirotinji svojim promašajima.
Kuku le le...hjaoooo
-
napapijri1987
- Kontakt:
Gledao u 16:00 kada su objavili. Rekao je i da je bio bas s.**** nakon Velsa jer je bio kapiten i masio penal te jos 2 prilike. Protiv Italije je ekipa bila naspanovana i znali su da ce dobit ( tako sam ih i ja vidio te isto pisao ovdje). Govorio je kako novi koji dodju kazu kako je sada u repci sve top i vrhunski dok prije je bilo tako da je molio Boga da ga ne zovu.Atlanta je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:31Zaista zanimljiv intervju sa Demirovićem koji je objavljen prije otprilike 2 sata. U ovim intervjuima u stilu "influensera" on govori vrlo otvoreno (vjerovatno zato što je intervjuer Deniz Undavov brat i zato što mu je njemački "materinski jezik" (isti kao i moj, zbog čega sam izdvojio ove najzanimljivije trenutke).
- Kaže da se sada može vidjeti uspjeh, ali njegov put sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine bio je vrlo težak. Prošao je kroz svaki nivo (od U15 do U21) i ponekad je bilo potpuno haotično. Rekao je da mu je RB Leipzig rekao da odluka ZA BIH znači i odluku PROTIV Njemačke (usput, u prethodnom intervjuu spomenuo je da je imao problema u Španiji zbog svog pasoša koji nije državljanin EU).
- Spominje da sa Sergejem sada vlada potpuno drugačija atmosfera. Prije toga su također imali trenere koji "nisu imali pojma šta rade" (hehe ne imenuje nikoga, ali svi znamo).
- Ispričao je smiješnu priču o tome koliko su igrači bili nervozni prije utakmice s Italijom. Tokom uobičajenog popodnevnog odmora (obično 4-5 sati), 5-6 igrača je bilo toliko nervozno da su proveli... cijelo vrijeme zajedno u jednoj sobi.
- Demirović je rekao da je cijelo vrijeme samo zurio kroz prozor, dok je jedan od momaka crtao po praznom papiru Edding markerom. Undav ga je nazvao da mu poželi sreću, a Demirović mu je rekao da ništa ne pita o utakmici.
- Tim bi "prošao kroz vatru" za Sergeja. Demirović je spomenuo da je drugačije kada Spahić ili Sergej nešto kažu (otprilike znate ko su, rekao je "baba/adam" što je kao njemački omladinski sleng za očinsku figuru ili poštovanu osobu, žao mi je, nema pravog prijevoda za to, ali njemački). Vrlo pozitivno je govorio o trenutnom sastavu tima. Esmira, Kerima, Tarika i neke druge nazvao je "die kleinen Jungs" (Mali dječaci) i istakao koliko su bezbrižni i bezbrižni, što donosi lijepu lakoću grupi.
- Također je kratko rekao da (iako poštuju sve) imaju više poštovanja u Walesu. Kod kuće protiv Italije bili su vrlo samouvjereni.
Kopirao sam ovo sa twittera. Sve najbolje momku, valjda ga zabije i skine paucinu. Vjerujem da mu nije lako
Morat cu ponovo pogledat ali mislim da je govorio kako je i Kolasinac nakon Italije plakao od srece.
Gledao u 16:00 kada su objavili. Rekao je i da je bio bas s.**** nakon Velsa jer je bio kapiten i masio penal te jos 2 prilike. Protiv Italije je ekipa bila naspanovana i znali su da ce dobit ( tako sam ih i ja vidio te isto pisao ovdje). Govorio je kako novi koji dodju kazu kako je sada u repci sve top i vrhunski dok prije je bilo tako da je molio Boga da ga ne zovu.
Morat cu ponovo pogledat ali mislim da je govorio kako je i Kolasinac nakon Italije plakao od srece.
[/quote]
Jest rekao ovo ... I vidi se da mu tesko pada sto je skroman sta se tice golova u repki ...
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ako ima još kakvih zanimljivih detalja, napišite namnapapijri1987 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:52Gledao u 16:00 kada su objavili. Rekao je i da je bio bas s.**** nakon Velsa jer je bio kapiten i masio penal te jos 2 prilike. Protiv Italije je ekipa bila naspanovana i znali su da ce dobit ( tako sam ih i ja vidio te isto pisao ovdje). Govorio je kako novi koji dodju kazu kako je sada u repci sve top i vrhunski dok prije je bilo tako da je molio Boga da ga ne zovu.Atlanta je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:31Zaista zanimljiv intervju sa Demirovićem koji je objavljen prije otprilike 2 sata. U ovim intervjuima u stilu "influensera" on govori vrlo otvoreno (vjerovatno zato što je intervjuer Deniz Undavov brat i zato što mu je njemački "materinski jezik" (isti kao i moj, zbog čega sam izdvojio ove najzanimljivije trenutke).
- Kaže da se sada može vidjeti uspjeh, ali njegov put sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine bio je vrlo težak. Prošao je kroz svaki nivo (od U15 do U21) i ponekad je bilo potpuno haotično. Rekao je da mu je RB Leipzig rekao da odluka ZA BIH znači i odluku PROTIV Njemačke (usput, u prethodnom intervjuu spomenuo je da je imao problema u Španiji zbog svog pasoša koji nije državljanin EU).
- Spominje da sa Sergejem sada vlada potpuno drugačija atmosfera. Prije toga su također imali trenere koji "nisu imali pojma šta rade" (hehe ne imenuje nikoga, ali svi znamo).
- Ispričao je smiješnu priču o tome koliko su igrači bili nervozni prije utakmice s Italijom. Tokom uobičajenog popodnevnog odmora (obično 4-5 sati), 5-6 igrača je bilo toliko nervozno da su proveli... cijelo vrijeme zajedno u jednoj sobi.
- Demirović je rekao da je cijelo vrijeme samo zurio kroz prozor, dok je jedan od momaka crtao po praznom papiru Edding markerom. Undav ga je nazvao da mu poželi sreću, a Demirović mu je rekao da ništa ne pita o utakmici.
- Tim bi "prošao kroz vatru" za Sergeja. Demirović je spomenuo da je drugačije kada Spahić ili Sergej nešto kažu (otprilike znate ko su, rekao je "baba/adam" što je kao njemački omladinski sleng za očinsku figuru ili poštovanu osobu, žao mi je, nema pravog prijevoda za to, ali njemački). Vrlo pozitivno je govorio o trenutnom sastavu tima. Esmira, Kerima, Tarika i neke druge nazvao je "die kleinen Jungs" (Mali dječaci) i istakao koliko su bezbrižni i bezbrižni, što donosi lijepu lakoću grupi.
- Također je kratko rekao da (iako poštuju sve) imaju više poštovanja u Walesu. Kod kuće protiv Italije bili su vrlo samouvjereni.
Kopirao sam ovo sa twittera. Sve najbolje momku, valjda ga zabije i skine paucinu. Vjerujem da mu nije lako
-
Edincapitano
- Kontakt:
Demirovic je isti igrac kao Sunjic, treba ga probati na toj poziciji, puno trci i bori se ali tehnicki nula i ne bi ovisio o golovima.AshburtonG je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:33Demira samo yebe sto je napadac, pa se automatski ocekuju golovi od njega, iako kod nas igra bas neku poziciju defanzivne devetke. Drugi problem je sto smo mi vazda imali dobre "golgetere" kroz historiju, a on se ne uklapa u taj narativ nikako. Sasvim je prirodno da je na tapeti navijaca, pogotovo onih koji su se ukljucili u pracenje ove generacije protiv Walesa. Pa Dzeko je bio na jos vecim udarima, kad je znao promasivat sve i svasta. Ne vidim razlog da se ne kritizira golgeterska forma Demirovica, kao ni razlog da se zazmiri na njegovu trku i pritisak na odbrambene igrace protivnika.
Mene apsolutno nervira i najradije bih da ga zamijeni neki AMF, ali mislim da to ne bi donijelo nista specijalno u nasu korist. Pogotovo ne vjerujem da bi bio pravi momenat za promjenu formacije u ovakvoj grupi, gdje bukvalno svi mogu ici dalje. Od septembra se ipak treba okretat novom rjesenju jer ovakav fudbal nije odrziv na duze staze, a pogotovo ne u "ligaskim" natjecanjima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sad gledam sansu, pa da je pametniji bio kad je vidio da lopta bjezi mogao je desno jovi gurnuti sam bio na prazan gol da je osuta
Dobro cojk kaze, sta si se zapalio! Na ACMa ili na beka, mjesto Kolasinca, moze trcat, borben, vise bi donio!Scholl je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:24Koliko si ih ti odigrao?
A da pogledas statistiku jednog Vinicijusa za Brazil?
Ili da pogledas statistiku jednog Alvareza za Argentinz?
Hajd malo se educiraj, iscitaj sta pa dodji opet da pametujes
Ne bi bilo lose ni da nam ovdje ostavis svoju sliku, broj kg kao i koliki ti je pace na 5 km, ako uopste mozes da istrcis pet km??
A de ti svoje stavi, nisi lopte sutno u zivotu, 100%!
-
napapijri1987
- Kontakt:
To je to otprilike. Pricao je jos da su ocekivanja od ovih kvalifikacija bila uigravanje i da ce ekipa peak napraviti na EP ali da su oni zeljeli da igraju SP. Racunali su da ako u Bukurestu izvuku bod mogu proci dalje ali eto uzeli smo 3.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:02Ako ima još kakvih zanimljivih detalja, napišite namnapapijri1987 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:52Gledao u 16:00 kada su objavili. Rekao je i da je bio bas s.**** nakon Velsa jer je bio kapiten i masio penal te jos 2 prilike. Protiv Italije je ekipa bila naspanovana i znali su da ce dobit ( tako sam ih i ja vidio te isto pisao ovdje). Govorio je kako novi koji dodju kazu kako je sada u repci sve top i vrhunski dok prije je bilo tako da je molio Boga da ga ne zovu.Atlanta je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:31Zaista zanimljiv intervju sa Demirovićem koji je objavljen prije otprilike 2 sata. U ovim intervjuima u stilu "influensera" on govori vrlo otvoreno (vjerovatno zato što je intervjuer Deniz Undavov brat i zato što mu je njemački "materinski jezik" (isti kao i moj, zbog čega sam izdvojio ove najzanimljivije trenutke).
Morat cu ponovo pogledat ali mislim da je govorio kako je i Kolasinac nakon Italije plakao od srece.![]()
Sto se tice SP protiv Kanade je rekao da bi bod bio top.Uz pobjedu protiv Katara bi to znacilo da smo u drugom krugu. Voditelj je rekao da nas vidi u cetvrtfinalu na sto se Demi nasmijao i pitao gdje da potpise
Previse se raja natovarila na njega. Bila je definitivno vrlo dobra sansa, ali ne bih bio siguran da bi i Edin, Jovo, Samed ono rijesili. Svjedocilo se i vecim promasajima fudbalera u nasoj reprezentaciji.
Niko se nije natovario na njega bez razloga. Sve kritike koje dobija su itekako zaslužene.
Odigrao si kralju 41 utakmicu i zabio 4 gola. Promašio sve što se moglo i što se nije moglo promašiti. Dosta više opravdanja, napadač si, zabij gol.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Igrat ćeš max 1 svjetski turnir u životu. Daj aktiviraj se, pogini, opali je na gol.
Ima 2 utakmice priliku da nešto riješi, vidjet cemo.
Ima 2 utakmice priliku da nešto riješi, vidjet cemo.
Da ne bi sa Ermedinom bilo kao sa Viscom, pa da se poslije plače, momak se trudi jednostavno ga neće gol u dresu reprezentacije, ali nadomjesti to borbenošću trkom pročepit će i golovi, naravno da su prioritet golovi, ali previše se ide u krajnost, pustite momka treba mu dati podršku, a ne kanaliti jos više. Kritika je ok ali mnogi komentari i po DM su suvišni.
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Fakat gledam i ne vjerujem, isto kao da je zabio namjerni autogol i ostavio nas bez ikakve sanse za nokaut fazu.Padovan je napisao/la: ↑14 jun 2026, 23:37Da ne bi sa Ermedinom bilo kao sa Viscom, pa da se poslije plače, momak se trudi jednostavno ga neće gol u dresu reprezentacije, ali nadomjesti to borbenošću trkom pročepit će i golovi, naravno da su prioritet golovi, ali previše se ide u krajnost, pustite momka treba mu dati podršku, a ne kanaliti jos više. Kritika je ok ali mnogi komentari i po DM su suvišni.
Ko je normalan plakao za Viscom ?
-
General505
- Kontakt:
Pa nije valjda da ima balija koji pisu Demiru privatno u dm i psuju
Ma pogani kvazi navijači koji su počeli pratiti reprezentaciju u drugom poluvremenu protiv Italije sada pljuju po momku. Danas gledam snimak kako je na prošlom svjetskom u finalu bolju priliku promašila francuska u zadnjem minuti protiv Argentine. Ne smijem ni pomisliti sta bi kod nas bilo da smo ispali zbog toga. Kritika stoji alo pljuvanje, ismijavanje, zbijanje šala i pokušaji da se bude duhovito sa davno potrosenim forama su neprihvatljivi.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislis da Kolo Muaniju nije bio zatrpan DM sa psovkama i uvredama?
Pa sjeti se samo sta je bilo 2021.kad su Saka, Rashford i Sancho promasili penal u finalu EP...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Confiance, edvaE2, exampLe., FerdinandF, JHam, Jurica95, legendarnadruga, Principatus, rossonero85, Shevko, Taree, THEC i 97 gostiju.