KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ik0ik0
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ik0ik0 » 14 jun 2026, 20:08

Ghuraba je napisao/la:
14 jun 2026, 16:09
Imam utisak da je Barbaric ocekivao da ce se u medijima dici veca frka zbog ovoga, da ce Magoda napisati kako ce uciniti sve da Dubravko promijeni odluku, da ce kao i prosle godine federalna vlast odmah reagovati i obecati rjesenja, da ce navijaci vise komentarisati i davati podrsku itd. Ovako je izostalo apsolutno sve od toga, a i narod je okrenut desavanjima oko fudbalske reprezentacije, tako da je mnogima totalno promakla ova vijest od jucer.

Btw, i meni je presmijesno ovo, kao nekakav UO podnio ostavku, a lik je doslovno bio sam u klubu. :mrgreen:
100%, samo se ovaj put malo preračunao.

Badgley
Kontakt:

Post Postao/la Badgley » 14 jun 2026, 20:12

TETRAPAK je napisao/la:
14 jun 2026, 19:54
Ghuraba je napisao/la:

Imam utisak da je Barbaric ocekivao da ce se u medijima dici veca frka zbog ovoga, da ce Magoda napisati kako ce uciniti sve da Dubravko promijeni odluku, da ce kao i prosle godine federalna vlast odmah reagovati i obecati rjesenja, da ce navijaci vise komentarisati i davati podrsku itd. Ovako je izostalo apsolutno sve od toga, a i narod je okrenut desavanjima oko fudbalske reprezentacije, tako da je mnogima totalno promakla ova vijest od jucer.

Btw, i meni je presmijesno ovo, kao nekakav UO podnio ostavku, a lik je doslovno bio sam u klubu. :mrgreen:
Samo potvrda onoga sto se pisalo vec neko vrijeme. Dubravko je totalno odvojen od stvarnosti. Prvo karte, pa one ucjene na pocetku sezone, sada i ovo.

Insajderi ne pisu nista, meni kao nekom ko stoji sa strane i ovo gleda djeluje da je upravo onako kako si i rekao. Lik je ocekivao da ce se javnost dignuti da brani njega, Djoku Salica i karte od 35 km. :tokralju:

Da ne bude zabune, mislim da je bez njega ovo pocetak kraja Bosne na ovom nivou. Nasi politicari su **** i pokvarice sve sto dohvate.
I brane ga navijaci, ja sam napisao komentar na Instagram i odmah uvrede cak mi je jedan lik poslao privatnu poruku :crazy: kaze ne s...debilcino i prijetnje. Neki nabildani klosarcic

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 jun 2026, 21:57

Badgley je napisao/la:
14 jun 2026, 20:12
TETRAPAK je napisao/la:
Ghuraba je napisao/la:

Samo potvrda onoga sto se pisalo vec neko vrijeme. Dubravko je totalno odvojen od stvarnosti. Prvo karte, pa one ucjene na pocetku sezone, sada i ovo.

Insajderi ne pisu nista, meni kao nekom ko stoji sa strane i ovo gleda djeluje da je upravo onako kako si i rekao. Lik je ocekivao da ce se javnost dignuti da brani njega, Djoku Salica i karte od 35 km. :tokralju:

Da ne bude zabune, mislim da je bez njega ovo pocetak kraja Bosne na ovom nivou. Nasi politicari su **** i pokvarice sve sto dohvate.
I brane ga navijaci, ja sam napisao komentar na Instagram i odmah uvrede cak mi je jedan lik poslao privatnu poruku :crazy: kaze ne s...debilcino i prijetnje. Neki nabildani klosarcic
Daj da ga vidimo, molim te. Pošalji privatno ako je problem.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 14 jun 2026, 22:11

Nadam se samo da ide i pocetnik sa sokoca

Badgley
Kontakt:

Post Postao/la Badgley » 14 jun 2026, 22:14

VensanKasel je napisao/la:
14 jun 2026, 21:57
Badgley je napisao/la:
14 jun 2026, 20:12
TETRAPAK je napisao/la:

Daj da ga vidimo, molim te. Pošalji privatno ako je problem.
Ma necu nista tako javno. Ovog sto je napisao ne s.. debilcino :urnebes: izbrisao sam komentar jer sam vidio da je lik ulszio na moj profil gledao highlights pa necu sebi problem da napravim :rol: drugi lik poslao poruku prijeti seljacka posla cim se ljudi bave

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []