Jedan od boljih postova, samo što neće niko da se uhvati posla. Osuđeni smo da se nekako snalazimo u narednom periodu. Ako imaš neke korisne prijedloge vrijedilo bi.MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:34Sta vi znate, sto ne odete u klub da napravite temelje, dok ima ovakvih mozgova koji ovo mogu napisati,.klub ce zavrsiti u federalnoj ligi. Da opet ponovimo gradivo, u klubu novinari koji su dobili otkaz neko ih uhljebio, a uhljebi mogu samo kar.inu logicno. Voditi klub kao Zeljeznicar mogu samo ljudi, privrednici, biznismeni koji imaju pare, koji znaju napraviti pare. Kakve pare ce napravito Oro, Selma, Slato, Delic. Ljudi imaju takve plate u klubu da mogu ici na svjetsko prvenstvo dok je klub u rasulu.
Samo neko ko nema mozga nije mogao vidjeti od pocetka kojim putem sve ovo ide. Stvarno neko misli da dobijes licencu jer si sve platio, pa to su reprogrami koji se rade godinama od dugova prema dobavljacima, igracima I svima ostalim.
Napusta nas Oro velika steta u pm
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nemam ja prijedloge, imamo Oru u klubu, evo ga sta kazu za njega Poznat je po ekspertizi u kriznom menadžmentu, strateškom planiranju i organizacionoj stabilizaciji sistema.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:40Jedan od boljih postova, samo što neće niko da se uhvati posla. Osuđeni smo da se nekako snalazimo u narednom periodu. Ako imaš neke korisne prijedloge vrijedilo bi.MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:34Sta vi znate, sto ne odete u klub da napravite temelje, dok ima ovakvih mozgova koji ovo mogu napisati,.klub ce zavrsiti u federalnoj ligi. Da opet ponovimo gradivo, u klubu novinari koji su dobili otkaz neko ih uhljebio, a uhljebi mogu samo kar.inu logicno. Voditi klub kao Zeljeznicar mogu samo ljudi, privrednici, biznismeni koji imaju pare, koji znaju napraviti pare. Kakve pare ce napravito Oro, Selma, Slato, Delic. Ljudi imaju takve plate u klubu da mogu ici na svjetsko prvenstvo dok je klub u rasulu.
Samo neko ko nema mozga nije mogao vidjeti od pocetka kojim putem sve ovo ide. Stvarno neko misli da dobijes licencu jer si sve platio, pa to su reprogrami koji se rade godinama od dugova prema dobavljacima, igracima I svima ostalim.
Napusta nas Oro velika steta u pm
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Pa daj nekako da ga se riješimo, imaš li za to prijedlog, ja ću te podržati evo.MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:43Nemam ja prijedloge, imamo Oru u klubu, evo ga sta kazu za njega Poznat je po ekspertizi u kriznom menadžmentu, strateškom planiranju i organizacionoj stabilizaciji sistema.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:40Jedan od boljih postova, samo što neće niko da se uhvati posla. Osuđeni smo da se nekako snalazimo u narednom periodu. Ako imaš neke korisne prijedloge vrijedilo bi.MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:34Sta vi znate, sto ne odete u klub da napravite temelje, dok ima ovakvih mozgova koji ovo mogu napisati,.klub ce zavrsiti u federalnoj ligi. Da opet ponovimo gradivo, u klubu novinari koji su dobili otkaz neko ih uhljebio, a uhljebi mogu samo kar.inu logicno. Voditi klub kao Zeljeznicar mogu samo ljudi, privrednici, biznismeni koji imaju pare, koji znaju napraviti pare. Kakve pare ce napravito Oro, Selma, Slato, Delic. Ljudi imaju takve plate u klubu da mogu ici na svjetsko prvenstvo dok je klub u rasulu.
Napusta nas Oro velika steta u pm![]()
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Jel aktiviramo broj do kraja mjeseca?
- MisterBlue
- Kontakt:
Krenulo je. 
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Haman, tu smo đe smo. Mrka kapa. Samo se nadam da ćemo se na kraju izvući.
teske budaletine bogami
Prvi put klub radi u tisini i miru,bez insajdera jer su ih krenuli rastjerivat i odma nevalja
Eno javite se velikom Menadzeru na YT-u
**** i on ne dobija vise inf
Divi ove dvojice sto su najavljivali Bersihu i nema koga nisu. Oni nekom pisu da su budale

-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
- MisterBlue
- Kontakt:
Nije ti taj nikad ništa konkretno napisao. Samo pljuje po Klubu, igračima, navijačima, provocira, izaziva forumaše, ko god kontra njega misli je glup čovjek, neznalica i slično. Nema veze, Klub će preživjeti sa i bez Mirvića. Željo nije samo fudbalski Klub to je životna filozofija, način življenja zato toliko i opstaje. A gavrane napuši se kurcca.
Haj sad sjedi sam s sobom, pa skontaj ko sam pitar, hulahopka ili gavran? Naaravno da si glup nije to nista novo, vidi se iz prilozenogMisterBlue je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:17Nije ti taj nikad ništa konkretno napisao. Samo pljuje po Klubu, igračima, navijačima, provocira, izaziva forumaše, ko god kontra njega misli je glup čovjek, neznalica i slično. Nema veze, Klub će preživjeti sa i bez Mirvića. Željo nije samo fudbalski Klub to je životna filozofija, način življenja zato toliko i opstaje. A gavrane napuši se kurcca.
Neki dan ovo pise, a danas pise vidimo iz prilozenog. Decko ipak nisi glup. Ide federalna neki dan, a danas ce Zeljo opstatiMisterBlue je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:26Na kraju umjesto Ghorzia vratit cemo na krilo Zakarica. Ma ide prva federalna naredne sezoneeee. Hvala svim strankama, hvala svim legendama, hvala svim ratnicima, hvala svim političarima. Nabijem vas na neku stvar!
A ovoj dijaboli prenesite da pise mom ku.rcu ukratko al ni on ne moze da skonta valjda jos treba mu vremena.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 14 jun 2026, 22:25, ukupno mijenjano 3 puta.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
hulahopka=gavran=muki=pitar=karinasMukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:20Haj sad sjedi sam s sobom, pa skontaj ko sam pitar, hulahopka ili gavran? Naaravno da si glup nije to nista novo, vidi se iz prilozenogMisterBlue je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:17Nije ti taj nikad ništa konkretno napisao. Samo pljuje po Klubu, igračima, navijačima, provocira, izaziva forumaše, ko god kontra njega misli je glup čovjek, neznalica i slično. Nema veze, Klub će preživjeti sa i bez Mirvića. Željo nije samo fudbalski Klub to je životna filozofija, način življenja zato toliko i opstaje. A gavrane napuši se kurcca.
Ko jos da si napusi se ****
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Bolid hulaglupka privatizovo forum, pise sa 27 profila, administracija uziva na odmoru. Kakav napaceni jadnik.
Izvor? Ili trolaš na ionako lošu atmosferu?1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:44Čitav upravni odbor podnosi ostavke u narednim danima.
- MisterBlue
- Kontakt:
Sve što si nabrojao samo bih dodao da si i kurchina!MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:20Haj sad sjedi sam s sobom, pa skontaj ko sam pitar, hulahopka ili gavran? Naaravno da si glup nije to nista novo, vidi se iz prilozenogMisterBlue je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:17Nije ti taj nikad ništa konkretno napisao. Samo pljuje po Klubu, igračima, navijačima, provocira, izaziva forumaše, ko god kontra njega misli je glup čovjek, neznalica i slično. Nema veze, Klub će preživjeti sa i bez Mirvića. Željo nije samo fudbalski Klub to je životna filozofija, način življenja zato toliko i opstaje. A gavrane napuši se kurcca.
Bravo, svaka cas. De ti nama sad reci hocemo u federalnu ili cemo opstati?MisterBlue je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:30Sve što si nabrojao samo bih dodao da si i kurchina!MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:20Haj sad sjedi sam s sobom, pa skontaj ko sam pitar, hulahopka ili gavran? Naaravno da si glup nije to nista novo, vidi se iz prilozenogMisterBlue je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:17Nije ti taj nikad ništa konkretno napisao. Samo pljuje po Klubu, igračima, navijačima, provocira, izaziva forumaše, ko god kontra njega misli je glup čovjek, neznalica i slično. Nema veze, Klub će preživjeti sa i bez Mirvića. Željo nije samo fudbalski Klub to je životna filozofija, način življenja zato toliko i opstaje. A gavrane napuši se kurcca.
- MisterBlue
- Kontakt:
Jesi to sam smislio ili ti je pomogao chat gpt? Jbm te u usta!MukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:32Bravo, svaka cas. De ti nama sad reci hocemo u federalnu ili cemo opstati?
Bravo,.očekivanje odgovor. Mozes ti bolje samo nam reciMisterBlue je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:33Jesi to sam smislio ili ti je pomogao chat gpt? Jbm te u usta!
hocemo u federalnu ili cemo opstati, sjedi razmisli sad kad ti mama napravi caj. Nisi glup dečko skontat ces sad samo trebas malo da skontas, saberes se, mozes ti to. Pa onda opet mozes gavran, pitar, nastaviti al ovo nam je kljucno da skontas.hvala
Ostat ce ti pusta zelja.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:44Čitav upravni odbor podnosi ostavke u narednim danima.
Brko iz druge galaksije!