Da bi neko nešto uradio moraš imati ljude u klubu
Premijer liga BiH - aktuelno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nije tacno da je Maric pobjegao, samo se sklonio da dodju kompetentniji iz PSVa, Salzburga, Benfike...
[qupote=NoDi80 post_id=10610297 time=1780568448 user_id=51866]
Najvaznije da mi promijenimo trenere u klubu i da dovedemo ljude koje rade megdje u OP Salzburga, Psva, Benfike itd
**** igrace ja da imam pare prvo bih dobeo 5,10 trenera, strucnjaka, a onda bi gledao talente da dovodim i na kraju tek kojeg igraca
[/quote]
[qupote=NoDi80 post_id=10610297 time=1780568448 user_id=51866]
To znaci da nam i treneri golmana nisu neki kvalitetsanjinusto je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:49Ne moze se donositi sud na osnovu jedne pripremne. Pogledajte nekad Cosica na treningu. Da ima potencijala ima, ali puno je jos rada pred njim. Daleko, daleko od prvog golmana, za njega je posudba/dvojna najbolje rjesenje.
Najvaznije da mi promijenimo trenere u klubu i da dovedemo ljude koje rade megdje u OP Salzburga, Psva, Benfike itd
**** igrace ja da imam pare prvo bih dobeo 5,10 trenera, strucnjaka, a onda bi gledao talente da dovodim i na kraju tek kojeg igraca
[/quote]
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Izgleda da dolaze na naplatu oni trofeji osvajani na raznorazne načine...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Nekada su, kako rece bVko odvajali 100 hiljada za sudije
A sada prodase klub za 200 tisuca
A sada prodase klub za 200 tisuca
Putujući cirkus GOVEDARA OF AMERICA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Već 3-4 godine se spašavaju od ispadanja svakakvim radnjama, vrijeme je da ispadnu. Uz BSK ili Leotar sigurni putnici u niži rang.
BRATSTVO GRAČANiCA
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Predlazem komsinici da krene putem Celika ali da se zadrze u kantonalnoj. 
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Brate ti stvarno misliš da nekog boli k za te ljude, čak mislim da se jedan lik sprda sa više profila, pa vidiš na sta liča naša tema, više i ne pišu normalni ljudi, nego se jedan lik dopisuje sam sa sobom. Admina očito boli k, dođe jedino kad neko link postavi. Što se tiče ekipe, neće sigurno gore biti nego je ove sezone, sve i da juniori igraju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:34Najveći kancer Želje su botovi kao onaj degenerik što je pisao za holanđane. Kaže zabijao za U-21 PSV vidio na transfermarktu pa ih u crno zaviše. Sa drugog profila Hazre botovao za onog malog iz Austrije što ne zna hodati. Lik već dvije godine spinuje masu umjesto da mu neko **** majku zbog toga. Da su se prije otvarale oči šta se radi možda se ne bi doveli do ovoga. Mada više mislim da šupljiraju sastavit će oni solidnu ekipu samo što će se još više zavaliti. Do kada će tako moći samo je pitanje
Ma trznuce se Zeljo, polako samo...
- BiHSportman
- Kontakt:
Nek mi ispadnemo i makar bili Kantonalna živit ću za taj klub svaki dan i tako još 10. hiljada ljudi sa mnom, a vi se zapitajte za koga igrate, 1000. ljudi na Koševu ili za Vicu i njegove satelite. Želim vam puno sreće bez nas.
Ma ncete vi ispasti, a ti se zapitaj sto je Sloga ostala u ligi...BiHSportman je napisao/la: ↑14 jun 2026, 23:23Nek mi ispadnemo i makar bili Kantonalna živit ću za taj klub svaki dan i tako još 10. hiljada ljudi sa mnom, a vi se zapitajte za koga igrate, 1000. ljudi na Koševu ili za Vicu i njegove satelite. Želim vam puno sreće bez nas.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Reci Pekicu da zaokruzi na 13 hiljada. Necete nam nedostajatiBiHSportman je napisao/la: ↑14 jun 2026, 23:23Nek mi ispadnemo i makar bili Kantonalna živit ću za taj klub svaki dan i tako još 10. hiljada ljudi sa mnom, a vi se zapitajte za koga igrate, 1000. ljudi na Koševu ili za Vicu i njegove satelite. Želim vam puno sreće bez nas.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jel realno da se 'gazda' jednog kluba dopisuje sa navijacima raznosi info i prepire po komentarima
I onda prica kako se radi u nekakvoj tisini.Kako vazda vas ove budale potrefe od trenera do igraca do uposlenika uvijek neki klocevi i levati 
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BiHSportman
- Kontakt:
Pri tome je i nepismen.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jun 2026, 23:31Jel realno da se 'gazda' jednog kluba dopisuje sa navijacima raznosi info i prepire po komentarimaI onda prica kako se radi u nekakvoj tisini.Kako vazda vas ove budale potrefe od trenera do igraca do uposlenika uvijek neki klocevi i levati
![]()
-
HugoSancez
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Velez je dobio 2 zvanicne ponude za Karica prosle sedmice. Jedna je iz Holandije, a druga je, vjerovali ili ne, stigla sa Grbavice i iznosi 250.000€. Odakle pare? Garant Mirvic planira da ga preproda i namakne Zelji laksih para.
Svašta je moguće, možda baš i to što spominješ, evo demantovao je za direkora, ako uopšta zna za koga ga pitaju. Možda na Dinu Pekića misli. Mene je strah kada bude odlazio i lupi cifru da smo mu dužni 9 miliona recimo, ko može garantovati da nismo, ili da jesmo. Ko vodi bilo kakvu evidenciju. Ukratko ozbiljan užas.Vanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:22Vala drug, volim se zezati, malo zahebavati, nemam nista protiv ni kad uzvratite, to je vazda ono bilo nase medjusobno, ali na sta vi naletistete, ni sam se ne mogi nacuditi...
Ne znam ni kako cete se iscupati, jer ovog fudbal ocigledno ne zanima, cini mi se da mu je cilj bio da stadion, sa onom platformom iz USA renta...
MostarskiSin je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:34Velez je dobio 2 zvanicne ponude za Karica prosle sedmice. Jedna je iz Holandije, a druga je, vjerovali ili ne, stigla sa Grbavice i iznosi 250.000€. Odakle pare? Garant Mirvic planira da ga preproda i namakne Zelji laksih para.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.