Jebbem ti kosti mrtve majkeMukiBek je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:34
Bravo,.očekivanje odgovor. Mozes ti bolje samo nam reciMisterBlue je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:33Jesi to sam smislio ili ti je pomogao chat gpt? Jbm te u usta!
hocemo u federalnu ili cemo opstati, sjedi razmisli sad kad ti mama napravi caj. Nisi glup dečko skontat ces sad samo trebas malo da skontas, saberes se, mozes ti to. Pa onda opet mozes gavran, pitar, nastaviti al ovo nam je kljucno da skontas.hvala
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
De mi reci sta je za Huskovica1921boy je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:48Ostat ce ti pusta zelja.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:44Čitav upravni odbor podnosi ostavke u narednim danima.![]()
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Kakva pušta želja druže, vidiš da se sprdam. Nema nikakvih info pa raja samo sere, doku.rčilo mi više čitati pesimizme, ako treba da se ugasimo nek se ugasimo ali kako više ljudima ne dosadi crnjačiti. Eto mi ćemo crnjačenjem popraviti situaciju i ukazati na greške1921boy je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:48Ostat ce ti pusta zelja.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:44Čitav upravni odbor podnosi ostavke u narednim danima.![]()
-
Helemnejse
- Kontakt:
Prelec pije kafu i pipi sok u twinsu na happy hour
I dijeli autogramske potpise
-
perodeformero
- Kontakt:
Nevjerovatno da poslije jednog Cerća opet se vrti identična priča, majke mi ovo nije narod ovo je klasično tijesto uzmi mješaj yebi kako hoćeš, ali izmislila se sad nova fora kao radi se u tišini šuti znaš nemoj ništa pričati vidiš da rade ljudi, nemoj da narušavaš atmosferu hehehe
Il si zlonamjeran, ili nećeš da shvatiš.perodeformero je napisao/la: ↑15 jun 2026, 09:18Nevjerovatno da poslije jednog Cerća opet se vrti identična priča, majke mi ovo nije narod ovo je klasično tijesto uzmi mješaj yebi kako hoćeš, ali izmislila se sad nova fora kao radi se u tišini šuti znaš nemoj ništa pričati vidiš da rade ljudi, nemoj da narušavaš atmosferu hehehe
Pitam te da li je sve istina sto pisu ovdje zadnjih stranica? Ili izmisljate, ili se priklinjate ovim sto pisu da bi napisali bilo sta pa makar i laž to bila? Nemoj se ljutiti.
- dubioza144
- Kontakt:
Koliko oni samo srece sto reprezentacija igra pa se ljudi bave tim, sve ovo je smijesno zalosno i katastrofa
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Pratite zvaničnu. Idi sjećanja, rodjendani i posmrtnice. Radi se, kako da ne radi.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa ja ne znam tačno da li je to istina, ali nisam glup vidim da se bukvalno ništa ne dešava, a ne da neko radi u tišini, šta ima raditi u tišini ne razumijem?! Milijardu problema imaš niđe žive duše, valjda znaš dva i dva sabrat, ne postoji klub na kugli zemaljskoj koji pripremni period provodi u tišini, mislim možda postoji, ali to su neki dole što se bore za opstanak. I sve se svelo bukvalno na to da je jako važno da informacije ne cure iz kluba, zašto?! Pa zato što su te informacije loše što ništa lijepo nema eto zato da ti i to nacrtam ako ne možeš sam da skontašAdmir74 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 10:03Il si zlonamjeran, ili nećeš da shvatiš.perodeformero je napisao/la: ↑15 jun 2026, 09:18Nevjerovatno da poslije jednog Cerća opet se vrti identična priča, majke mi ovo nije narod ovo je klasično tijesto uzmi mješaj yebi kako hoćeš, ali izmislila se sad nova fora kao radi se u tišini šuti znaš nemoj ništa pričati vidiš da rade ljudi, nemoj da narušavaš atmosferu hehehe
Pitam te da li je sve istina sto pisu ovdje zadnjih stranica? Ili izmisljate, ili se priklinjate ovim sto pisu da bi napisali bilo sta pa makar i laž to bila? Nemoj se ljutiti.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Evo Magoda nešto objavio on i Slato na fotografiji, kaže potpisali neki ugovor za jak Željezničar.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Hajde kad si pametan samo provjeri pa napiši raji da li se od februara plaća održavanje terena i račun za vodu. Toliko. Evo ništa ja, ti provjeri pa napiši.1921boy je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:48Ostat ce ti pusta zelja.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:44Čitav upravni odbor podnosi ostavke u narednim danima.![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Izgleda Savo je skontao neke stvari na vrijeme.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pun internet mahalanja u bajernu Realu arsenalu Manchester city-ju, a eto iz nekog razloga nemoj bogati o Želji išta da se piše neka rade ljudi u tišini
Koliko znam, prozivka je zakazana za 19. juni, znači za četiri dana. Četiri dana prije prozivke još uvijek nemamo trenera niti ijednog novog igrača. Dosta neozbiljno. Taman da su već završili posao s dovođenjem Zidanea na klupu, potpuno je neozbiljno i neprofesionalno prema armiji navijača to kriti sredinom juna.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
A odakle ti da je prozivka 19og juna? Ko proziva ako nema trenera?Laudrup je napisao/la: ↑15 jun 2026, 11:15Koliko znam, prozivka je zakazana za 19. juni, znači za četiri dana. Četiri dana prije prozivke još uvijek nemamo trenera niti ijednog novog igrača. Dosta neozbiljno. Taman da su već završili posao s dovođenjem Zidanea na klupu, potpuno je neozbiljno i neprofesionalno prema armiji navijača to kriti sredinom juna.
Lupaju kao i obično.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 11:17A odakle ti da je prozivka 19og juna? Ko proziva ako nema trenera?Laudrup je napisao/la: ↑15 jun 2026, 11:15Koliko znam, prozivka je zakazana za 19. juni, znači za četiri dana. Četiri dana prije prozivke još uvijek nemamo trenera niti ijednog novog igrača. Dosta neozbiljno. Taman da su već završili posao s dovođenjem Zidanea na klupu, potpuno je neozbiljno i neprofesionalno prema armiji navijača to kriti sredinom juna.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Da te Bog sacuva negative
kako se zove ova bolest u pojedinaca gdje se pojedose sto nista ne znaju ? "Informacije ce izlaziti kad striktno bude sve gotovo" i ovo ljudima nije jasno...
Prvenstvo ove sezone počinje kasnije nego prošle, pritom nismo u Evropi, tako da će i pripreme početi nešto kasnije.
Ima još najmanje deset dana do početka priprema, sportski direktor je tu, uprava je tu, tako da se radi.
Ne treba mračit tamo gdje nema potrebe.
Ima još najmanje deset dana do početka priprema, sportski direktor je tu, uprava je tu, tako da se radi.
Ne treba mračit tamo gdje nema potrebe.
- BiHSportman
- Kontakt:
Pripreme u Sloveniji. Navodno igramo protiv Shakhtara i Dinama iz Zagreba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.