Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Milina je i gakpa bilo gledati
pa cak je i u repki propo
E moj Arne
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Napusti staff slota
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta ovo pisu za Darwina da se vraca 
U zivotu nisam vidio vecu glupost od ove liverpool's greatest liste
Yan ako ovako nastavi na wc onda ce svabe trazit 150m za transfer
Brutalan igrac realno, meni lici na bolju verziju manea.
Brutalan igrac realno, meni lici na bolju verziju manea.
Ma top, savrsen igrac za iraolu
Vrati se 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni je nevjerovatno da uopste razmisljaju o tome. Edwards, Ward i ekipa su i otisli jer je Klopp preuzeo previse moci pa izmedju ostalih odluka insistirao s Lijndersom da se dovede Nunez a ne Isak. Pisao je Athletic o tome vise puta, jedva docekali kad su ga onda prodali da popljuju Kloppa sto ga je dovodio.
Ako se dobro sjecam on je za vrijeme provedeno u Liverpoolu promasio preko 50 velikih sansi
nije ni u arapskoj ligi mogao da se nametne kao prva opcija. Gdje su jos svi oni silni tantrumi kad krene promasivat i posalju ga na klupu pa obrise sve s profila vezano za Liverpool. Mozda bi i osvojili ligu pod Kloppom da nije promasio sve one silne sanse koje mu je Salah servirao. Sta smo zivaca potrosili na njega za te 3 godine..
Ne znam meni je to bas potez ocajnika, nesto sto je United radio s dovodjenjem Lukakua ili Ibrahimovica.
Ako se dobro sjecam on je za vrijeme provedeno u Liverpoolu promasio preko 50 velikih sansi
Ne znam meni je to bas potez ocajnika, nesto sto je United radio s dovodjenjem Lukakua ili Ibrahimovica.
Nemaju para da dovode novog napadača, vjerovatno su odlučili odriješiti kesu u drugim dijelovima terena. A opet, treba nam napadač zbog povrede huge i isaka koji odigra dvije, pa ga nema sedam. Ovaj poznaje priču, vole ga navijači, iraolin tip igrača, vazda daje sve od sebe (kao demirović
), izgledno bez obeštećenja, što da ne kao igrač rotacije.
Realno sa klupe dobra opcija, prodali za 50 miliona, vracamo za dzabe. Pa to se samo na FM-u radi.
Da hoce kesu za Diomandea odrijesit, bio sam skeptik ali nakon onog sinoc nemam dileme.
Da hoce kesu za Diomandea odrijesit, bio sam skeptik ali nakon onog sinoc nemam dileme.
Srce, čast i ponos!
Ma de ljudi nema od ovog nista, neko se zajebava
Gledam sad statistiku njegovu zadnju utakmicu igrao u martu i to za Urugvaj 22 minute, prije tog isto Urugvaj 4 minute. Za cijelu ovu godinu dao 4 gola i to u januaru i februaru
Gledam sad statistiku njegovu zadnju utakmicu igrao u martu i to za Urugvaj 22 minute, prije tog isto Urugvaj 4 minute. Za cijelu ovu godinu dao 4 gola i to u januaru i februaru
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Dok nema Ekitikea dobro bi nam dosao,a imamo potrebnijih pozicija da se kesiraju ovaj bi bio đabe + sad nebi bilo prepreke u komunikaciji ako nista dok je Iraola tu.Da je Diomandea zavrsit sto prije
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
presmiješno da se taj panj priziva, ne bi ga vraćao taman sezonu bez ikakvog napadača odradili
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ko je ovaj
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pljacka stoljeca!!
Bravooo !!!
Bas podsjeca na Jotu
Bravooo !!!
Bas podsjeca na Jotu
Nikad cuo, jel ovaj lijevo krilo? 
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
U stilu Fabinhovog transfera,ne sumnjam da ce se i opravdat kao Fab.Bolji je od Gakpa kako god
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Zna li neko stvarno kakav je ovaj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.