Bukvalno otkrio i ja prije par dana, jer nisam htio osobu budit porukom. Na iPhone imas opciju preko shortcut aplikacije, a siguran sam da je android (ako koristis) i napredniji po tom pitanju.kraljttbvb je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:45Gdje, kad, kako, zaštoAshburtonG je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:43To vec postoji. Ne direktno u aplikacijama, ali mozes slat automatski poruke unaprijed.kraljttbvb je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:34Koji je mail Zuckenberga? Imam mu dobru ideju za ponuditi![]()
Evo sad se sjeti da trebam neku poruku poslati, a ne ide u ovaj kasni vakat.
Treba na Messengeru i Viberu uvesti opciju da napišeš poruku i da staviš u koja doba da se posalje.
Da sad napišem poruku i da stavim da ide u 9.00. Do ujutro cu zaboraviti da trebam poslati poruku, a sa mojom opcijom bi u 9.00 100% bila poslana...![]()
Ne znam da ima, ali bi mi fakat trebalo.
Često mi navece padne na pamet da nekome trebam poslati poruku za nesto, a ne ide da mu poruku šaljem u ponoć...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Na imessage ima + sa lijeve strane i onda send later opcijaAshburtonG je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:47Bukvalno otkrio i ja prije par dana, jer nisam htio osobu budit porukom. Na iPhone imas opciju preko shortcut aplikacije, a siguran sam da je android (ako koristis) i napredniji po tom pitanju.kraljttbvb je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:45Gdje, kad, kako, zaštoAshburtonG je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:43
To vec postoji. Ne direktno u aplikacijama, ali mozes slat automatski poruke unaprijed.![]()
Često mi navece padne na pamet da nekome trebam poslati poruku za nesto, a ne ide da mu poruku šaljem u ponoć...
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod mene nemaPogba je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:52Na imessage ima + sa lijeve strane i onda send later opcijaAshburtonG je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:47Bukvalno otkrio i ja prije par dana, jer nisam htio osobu budit porukom. Na iPhone imas opciju preko shortcut aplikacije, a siguran sam da je android (ako koristis) i napredniji po tom pitanju.kraljttbvb je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:45
Gdje, kad, kako, zašto![]()
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- AshburtonG
- Kontakt:
To sam vidio, ali za whapp nisam nasao opciju osim ove sa shortcutsima.Pogba je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:52Na imessage ima + sa lijeve strane i onda send later opcijaAshburtonG je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:47Bukvalno otkrio i ja prije par dana, jer nisam htio osobu budit porukom. Na iPhone imas opciju preko shortcut aplikacije, a siguran sam da je android (ako koristis) i napredniji po tom pitanju.kraljttbvb je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:45
Gdje, kad, kako, zašto![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
Haha opet pijan j3bo sebe
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Čestitke Iranu na pobjedi protiv okupatora i zlotvora.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ameri su pissde, to sam odmah prvog dana rekao
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Bibi jos uvijek nije svjestan kakav autogol je slozio Izraelu i svom narodu sa njegovom islamofobijom. Do prije par godina ako progovoris protiv Izraela i tog naroda odmah bi te prograsili za antisemita i velikog nazia. Jos kad se uzme u obzir da je islamofobija i mrznja/strah od muslimana bila na vrhuncu zahvaljujuci Isilu, Bin Ladenu i ostalim budalama
Pobjeda Irana, visoki zvanicni su platili zivotom ali opstali su i nisu dozvolili da ih dusmani slome.
Samo mi je zao onog naroda u Palestini, svijetske sile su dopustile ovaj masakar i to je njima na cast. A J*** mater i onih shupcinama sa arapskog poluotoka sto nisu iskoristili svoju moc, kako bi se zaustavio pokolj neduznog naroda. Picke jedne, nadam se da Vas je strah Boga ako uopste vjerujete u njega, a cisto sumnjam
Pobjeda Irana, visoki zvanicni su platili zivotom ali opstali su i nisu dozvolili da ih dusmani slome.
Samo mi je zao onog naroda u Palestini, svijetske sile su dopustile ovaj masakar i to je njima na cast. A J*** mater i onih shupcinama sa arapskog poluotoka sto nisu iskoristili svoju moc, kako bi se zaustavio pokolj neduznog naroda. Picke jedne, nadam se da Vas je strah Boga ako uopste vjerujete u njega, a cisto sumnjam
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
- VivaLaStella
- Kontakt:
Dumbfuckistan surrenders 
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Gade mi se ovi attention whores, kući pjevajVesela atmosfera u sarajevskom javnom prevozu: Putnici uglas zapjevali hit Halida Bešlića
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Je li ovaj lik uvijek ovoliko lupeta? Slabo pratim ove emisije prije utakmice