Ima i na web portalu od Schustera naruciti ali nema velicina. Meni treba XL, maximalna velicina L. Je li neko isao u prodavnicu, ima li tamo XL?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Zasto nisu nasi kombinovali bijeli dres plavi sorc i obrnuto?
Stigli dresovi od Kineza, odlični su
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sa koje str si narucio i koliko je trebalo da stignu?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ima li gdje u Sarajevu novi dres, ne mora biti originalan
Željezničar über alles
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Original plavi fan verzija ubija kako je dobar. 90% foruma racunajuci i mene treba se izvine dizajneru.
-
LjutaPaprika
- Kontakt:
To sam i ja neki dan rekao. Jarani su svi nosili taj dres kad smo igrali protiv Kanade. Pravo moćan dres, nema šta. Ne znam kakve su to slike kružile po forumima, ali fan verzija uživo nije ni blizu kao na onim lošim slikama iz Sarajeva.MostarNeretva je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:12Original plavi fan verzija ubija kako je dobar. 90% foruma racunajuci i mene treba se izvine dizajneru.
Sutra putujem za LA. Imam stari dres iz 96 Patrick sa ljiljanima. Je li ga pametno obuci na letu. Da se nece naci neko od krkana iz komsiluka da pametuje zbog ljiljana nesto pa da porodicu dovedem u neugodnu situaciju. Da li je neko imao slicna iskustva?
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
To ti se neće desiti. Niti može da se desi. Opušteno…
Potpisujem. Samo uzivaj. Meni danas Hrvati masu, ja njima.MiranGlasnic je napisao/la: ↑16 jun 2026, 05:11To ti se neće desiti. Niti može da se desi. Opušteno…
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Da, malo sam se iznenadio kada sam hodao gradom kako vizuelno dobro izgleda na ljudima. Lijepa nijansa plave, bas elegantno. Također je ogromna razlika za sada između originala i kopije.MostarNeretva je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:12Original plavi fan verzija ubija kako je dobar. 90% foruma racunajuci i mene treba se izvine dizajneru.
-
WeinhausGisela
-
WeinhausGisela
Gdje si kupio sa ovim bedzevima na rukavima i koliko je para?
-
WeinhausGisela
Kupio na stranici www.natitrikot.ch ukupno 167 CHF to je 356 KM
Mia san mia
HvalaWeinhausGisela je napisao/la: ↑16 jun 2026, 11:08Kupio na stranici www.natitrikot.ch ukupno 167 CHF to je 356 KM
-
WeinhausGisela
Prvi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine kupio mi je još Salihamidžić u prostorijama N/FSBiH – bio je to Reuschov dres s brojem 10. Nakon toga imao sam razne Legea dresove, kao i sve Adidasove modele naše reprezentacije.
Što se tiče izgleda uživo, s brojem i imenom na leđima, ovaj bijeli Authentic dres je po mom mišljenju apsolutno najljepši dres koji smo ikada imali, kada se uzmu u obzir dizajn, detalji i kvalitet materijala. Kvalitet je na nivou njemačkih i argentinskih Authentic dresova, a po mom mišljenju čak i bolji od švicarskog.
Za sve ljubitelje naše reprezentacije – apsolutna preporuka!

Što se tiče izgleda uživo, s brojem i imenom na leđima, ovaj bijeli Authentic dres je po mom mišljenju apsolutno najljepši dres koji smo ikada imali, kada se uzmu u obzir dizajn, detalji i kvalitet materijala. Kvalitet je na nivou njemačkih i argentinskih Authentic dresova, a po mom mišljenju čak i bolji od švicarskog.
Za sve ljubitelje naše reprezentacije – apsolutna preporuka!
Mia san mia
- Wilshere10
- Kontakt:
Ja kupio bijeli fan verziju. Predobro su urađeni dresovi.Shevko je napisao/la: ↑16 jun 2026, 07:36Da, malo sam se iznenadio kada sam hodao gradom kako vizuelno dobro izgleda na ljudima. Lijepa nijansa plave, bas elegantno. Također je ogromna razlika za sada između originala i kopije.MostarNeretva je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:12Original plavi fan verzija ubija kako je dobar. 90% foruma racunajuci i mene treba se izvine dizajneru.
Kopije nisam jos gledao.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, eaglebvb09, FerdinandF, Marokanci58, Matterhorn22, nerkolfc, RaZuti, Shevko, Sveti i 67 gostiju.