kivi je napisao/la:igra li iko fifu 11 na racunaru?? konto sam je skinut kad dodje ovo neograniceno surfanje, pa reko ako igra iko da mi kaze valja li ista.
Nemoj skidati.
PES zakon.
Ne slusaj ga.. meni ova fifa puno vise pase od pesa jer je next gen.. fizika lopte je extra, padovi, animacije, stadioni, grafika.. imaju licence za grbove dresove itd. pa se ne moras zafrkavat ko sa pesom pa skidat kitserver i ostale dodatke... Meni je odlicna, ali sta fali skinut demo od obe igre pa probaj sta ti pase
imam ja pes 11. dobar je, ali ja vise volim kao sto je na fifi manager mode. ima i na pesu master liga, ali nije mi nesto jer mi udje u prvu ligu velez il neko deseti. ma skinucu ja i fifu ionaku moram negdje limit potrosit.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Blaugrana al vent, tenim un nom, el sap tothom: Barça!, Barça!, Barça!
----------------------------------------------------------------------------------
Vamos Barça!
Més que un club!
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja imao 11-ku .... Imao problem sa black screenom i riješio .... Upalim ja utakmicu ono štopa skroz .... Jbt i ja obrisao ....
imam i ja taj problem, znal neko rjesenje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja imao 11-ku .... Imao problem sa black screenom i riješio .... Upalim ja utakmicu ono štopa skroz .... Jbt i ja obrisao ....
imam i ja taj problem, znal neko rjesenje
Znaš li meni pomoći ti
----------------------------------------------------------------------------------
Vamos Barça!
Més que un club!
Puma je napisao/la:kako cu ti pomoci, kad nisam ni ja jos igrao fifu
Haha
Vamos Barça!
Més que un club!
Vidim da se pojedinci dvoume između PES-a i FIFA-e, pa eto da se javim i ja i da kažem da je FIFA mnogo bolja. Ja sam prije dvije godine prvi puta zaigrao, i to jedva me nagovorili pošto sam na PES-u visio, i od tada samo FIFA-u igram. Nema dana da barem dva- tri puta se ne pokačimo ono momački na FIFA-i.
Sto se tice PES-a i FIFA-e...
Igrao sam PES jos od kad se zvao ISS na playstation 1. Bio je uvijek bolji. Do zadnje dvije godine... PES pokusavaju sto vise kopirati "stare" FIFE 08,09,10... Dok je FIFA uvijek po sebi orginalna i zanimljiva. Neko je vec spomeno da se nemoras zafrkavati sa dresovima,stadionima itd. Jer je sve licencirano. Igriva je. Ja je igram evo od Oktobra ( od kako je izasla) i nije mi omrzla. Dotuzi mi team pocnem novu karijeru ( MANAGER MODE ) .
Moze se i online igrati. Preko GameRanger-a . Samo skinete patch 1.01 ( nekih 30-40 MB ) i furate online.
Han!$;Lfc je napisao/la:Zna li neko zašto mi je tako slaba grafika na Fifi11 (igram na pc-u) i kako mogu da napravim dobru grafiku kao što je na slijedećem klipu:
npr ko u ovog
ili kao ovdje
jesi stavio na high ?? i taj prvi klip je za xbox.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Han!$;Lfc je napisao/la:Zna li neko zašto mi je tako slaba grafika na Fifi11 (igram na pc-u) i kako mogu da napravim dobru grafiku kao što je na slijedećem klipu:
npr ko u ovog
ili kao ovdje
zamolio bih te da mi kažeš gdje to mogu naći i namjestiti, hvala
npr ko u ovog
ili kao ovdje
daj ba ja ti fino ka'em, a ti me za'ebavas. il si mozda ozbiljno mislio
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
npr ko u ovog
ili kao ovdje
odi tamo negdje u program files, (ako koristis windows 7, odu u profram files x86) nadji EA Sports folder, , FIFA 11, Game, Fifa setup, i udji u fifaconfig