Baš me iznervirao. San svakog dječaka koji igra ovu igru je da zabije gol na Svjetskom prvenstvu i onda ti se to napokon ostvari a ti ne proslaviš. Ja bih ga proslavio taman da je na suprotnom golu otac rođeni.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Gledam reprizu Svedske, jbt gdje Tunis nadje ovog golmana? Liku svaka lopta kroz ruke prolazi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la: ↑15 jun 2026, 09:45teoretski samo, u stvarnosti nema teorije. po meni je i njemačka već u drugoj rundi a mogla bi i španija danas uraditi isto.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2026, 09:01Ne znam kako to znate, isto ko da ne mogu neriješeno odigrati npr Njemačka i Ekvador. Isto tako postoji scenario u kojem mi završavamo zadnji sa 4 boda, polako.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Covjek odluke na kraju,kakva utakmica za njegaRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 01:31Samo mi nije jasno kako kod Obale Slonovače nema mjesta za Amada Dialla u prvoj postavi
ekvador slonovača je bila odlična utakmica, meni je ekvador bio bolji i zreliji ali oba tima su stvarno dobri ... vidjećemo ko će uzeti ovu grupu
- Wilshere10
- Kontakt:
Našu bratsku državu stavili u 3 ujutro. Mora se to pogledati. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
hahah selektor tunisa otkaz popusio usred prvenstva
Naša bratska drzava igra u srijedu od 22:00Wilshere10 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:32Našu bratsku državu stavili u 3 ujutro. Mora se to pogledati.![]()
Željezničar über alles
Naravno, ko radi uzeti bolovanje, a ko je na godišnjem odgoditi neke planove.Wilshere10 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:32Našu bratsku državu stavili u 3 ujutro. Mora se to pogledati.![]()
Hurme na hastal i jedna ugodna kahva.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Tako je. God Save the King.lakilone je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:40Naša bratska drzava igra u srijedu od 22:00Wilshere10 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:32Našu bratsku državu stavili u 3 ujutro. Mora se to pogledati.![]()
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Sad kao bratska reprezentacija, a 2014. smo ih zayebali za prolazak dalje.
Koja li je sadWilshere10 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:32Našu bratsku državu stavili u 3 ujutro. Mora se to pogledati.![]()
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Belgija Egipat vcrs dosta zanimljiv meč, moglo bi biti zanimljivo. Belgija dolazi tiho, mogla bi ostvariti neki veliki rezultat kad se najmanje nadaš
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ide im u prilog i jednim i drugim sto se sada gleda medjusobni omjer,tako da kad mlatnu Njemačku, ne moraju ganjat gol razliku od -5 protiv Cucracao , mada i bez tog vjerujem da mogu obe ekipe dobit ono po 5,6 golova razlike.
Ocekujem ovakav poredak na kraju grupa
1. Obala Slonovace (jer su u direktnom duelu dobili Ekvador)
2. Ekvador (bolja gol razlika od afrikanaca ,ali izgubili h2h)
3. Njemacka
4. Curacao
Sve tri ekipe izlaze iz grupe,jer je dovoljno 3 boda uz pozitivnu gol razliku za izlazak kao top 8 najboljih treceplasiranih
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nesto slicno kao na balkanu...reporter sinoc rece da je branio 4 utakmice za Tunis, tri prijateljske i ova jedna, ali vrijedna, gdje je tacno pokazao sve raskosi koje posjeduje...ali dobro, mozda on i nije toliko los kako se sinoc predstavio....mada gledajuci koliko mozga ima, cisto sumnjam....24 godine mu, zivot je pred njim.
Neko ga je ocito "gurao"...njihov prvi golman je Dahmen Aymen, koji ima 36 nastupa(oficijalnih), Ben Hassen(2) i ovaj 1...Dahmen nije branio od Africkog kupa nacija...ispali u prvoj rundi play offa nakon penala..imali su 4 prijateljske utakmice poslije ACN.
Nesto se desilo...nelogicki je da pocnes utakmicu bez iskusnog golmana i stavis nekoga koji je imao 3 prijateljske utakmice..Dahmen je 29 godina, znaci nije neki nepomicni starkelja..
Tunis uopste nije bio toliko los koliko rezultat pokazuje..poklonili im vise golova nego sto su ovi zabili...
Vidim da su trenera vec otjerali, covjek se nije ni vratio u hotel, da se makar istusira...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ne bi, svaki turnir ista prica s njima, mogli bi, mogli bi, i na kraju nista. I sad ce isto biti.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:33Belgija Egipat vcrs dosta zanimljiv meč, moglo bi biti zanimljivo. Belgija dolazi tiho, mogla bi ostvariti neki veliki rezultat kad se najmanje nadaš
- kraljttbvb
- Kontakt:
Belgija uvijek favorit iz sjene, sa dobrim igračima, a na kraju uvijek prc...RobertHrkac555 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:33Belgija Egipat vcrs dosta zanimljiv meč, moglo bi biti zanimljivo. Belgija dolazi tiho, mogla bi ostvariti neki veliki rezultat kad se najmanje nadaš
Edit: Ja i Finn isto mislimo...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.