Hazime, imamo bingo!
A ovaj gore nesretnik mogao je pretpostaviti sta se sprema, cim je zena rekla "Hocu i ja s tobom na utakmicu"
eh u ovom malo teksta je sumirano jad i cemer naseg naroda, volimo ponizavati druge bez razloga, to je nevjerovatno kako ruznu osobinu imamo generalno kao narod
a cura magistrica prava , a ti siguran sam da taj faks zavrsis krv bi propisaovidis u ocima da je glupa ko qrc
Ma ja, zato je cura pravnica...
Jesi našao koga ćeš citiratKonzerva je napisao/la: ↑15 jun 2026, 10:16eh u ovom malo teksta je sumirano jad i cemer naseg naroda, volimo ponizavati druge bez razloga, to je nevjerovatno kako ruznu osobinu imamo generalno kao narod![]()
ako bi me ko pitao koja osobina naseg naroda koju najvise mrzim, to je ova, ponizavanje drugih onako iz ceifa.
i jos kazea cura magistrica prava , a ti siguran sam da taj faks zavrsis krv bi propisaovidis u ocima da je glupa ko qrc
![]()
kuka la nam majka kako fino procjenjujemo i ponizavamo druge![]()

19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:43Jes' da je AI, ali bar je svijet pomislio da i mi imamo atraktivne navijacice na tribinama.
![]()

Ovaj ne pripada nasem narodu. Ovaj pripada jedinom evropskom narodu koji ima zastavu a nema teritorijeKonzerva je napisao/la: ↑15 jun 2026, 10:16eh u ovom malo teksta je sumirano jad i cemer naseg naroda, volimo ponizavati druge bez razloga, to je nevjerovatno kako ruznu osobinu imamo generalno kao narod![]()
ako bi me ko pitao koja osobina naseg naroda koju najvise mrzim, to je ova, ponizavanje drugih onako iz ceifa.
i jos kazea cura magistrica prava , a ti siguran sam da taj faks zavrsis krv bi propisaovidis u ocima da je glupa ko qrc
![]()
kuka la nam majka kako fino procjenjujemo i ponizavamo druge![]()
Plastična kuravela.
Daj sliku bez sminke, pa ces vidjeti kako izgleda
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, CAGarfia, darker10, Elddar, Frankie, Mocvara1991 i 46 gostiju.